Giannis95P
Νεοφερμένος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα.

02-11-11

01:43
Πρώτα απ'όλα γειά σας.Λέγομαι Γιάννης,είμαι 16 χρονών και φοιτώ στην Β'Τάξη ΓΕ.Λ. στην Τεχνολογική Κατεύθυνση.Αν και είναι σχετικά νωρίς,οφείλω να ομολογήσω οτί δν τα πηγαίνω και πολύ καλά και έχω μετανιώσει που δν επέλεξα τεχνική-επαγγελματική εκπαίδευση αλλά γενικό λύκειο.Σκέφτομαι αν δν τα καταφέρω φέτος να πάω σε τεχνικό λύκειο του χρόνου.Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής:Το επαλ θα συνεχίσει να λειτουργεί με την σημερινή του μορφή η θα γίνει τεχνολογικο λύκειο?Η Α'τάξη του τεχνολογικού βεβαια λειτουργει δοκιμαστικά σε αντίθεση με αυτή του γελ που νομιζω οτι λειτουργει κανονικά,ενώ και σαν όνομα έχει μεινει επαλ ενω τις άλλες φορές που γίνονταν αλλαγές όπως πχ το 2006 που τα ΤΕΕ εγιναν επαλ και άλλαξε απο την αρχη το όνομα και η Α'τάξη λειτουργούσε κανονικα.Ο νόμος για το τεχνολογικό λύκειο δν έχει ψηφιστει βέβαια και απο οτι άκουσα στην TV ο εν λόγω αντικαταστάτης του επαλ θα λειτουργήσει κανονικά απο το 2014 και μετα.Βέβαια προγραμματίζονταν για του χρόνου.Πιστέυετε οτι μετά απο το "κουρεμα" και όλες αυτές τις εξελίξεις θα λειτουργήσει κανονικα απο του χρόνου η θα μείνει σαν επαλ?Και αν γίνει τεχνολογικό,που δν το βλέπω δλδ,ξέρετε πάνω κάτω πότε θα ανακοινωθούν τομείς-ειδικότητες κ αν το απολυτήριο θα είναι ισότιμο με αυτό του ΓΕΛ?
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είναι πολύ σημαντικό για εμένα και το μέλλον μου σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζουμε.
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είναι πολύ σημαντικό για εμένα και το μέλλον μου σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.