Giannis95P
Νεοφερμένος

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είναι πολύ σημαντικό για εμένα και το μέλλον μου σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis95P
Νεοφερμένος

Απ οσο ξέρω ΔΕΝ έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το τεχνολογικο παρά μόνο έχει παρουσιαστεί και μόνο η α τάξη λειτουργεί μεταβατικά.ΔΕΝ είναι σίγουρο αν θα ισχύσει τελικώς γτ δεν βλέπω την κυβέρνηση του Jeffry να μένει και για πολύ εκεί που είναι..οι μέρες τους είναι μετρημένες.Οπότε αφού το νομοσχέδιο δεν ψηφίστηκε ακόμα,αν αλλάξει η κυβέρνηση,πολύ απλά δεν θα ισχύσει.Εμένα το μόνο που με απασχολεί BTW είναι μόνο η ισοτιμία του απολυτηρίου και οι νέοι τομεις-ειδικοτητες.Τιποτα άλλο.Κανονικα εχει αλλαξει σε τεχνολογικο. Αφου αλλαξε και το προγραμμα! Εχεις την εντυπωση πως το Επαλ(ακομα (!!!!!)) ειναι λιγοι αυτοι που το λενε ΤΕΕ??? Η μηπως ειναι λιγοι αυτοι που το Γενικο το λένε ενιαιο????
challenger
Επιφανές μέλος

Εμένα το μόνο που με απασχολεί BTW είναι μόνο η ισοτιμία του απολυτηρίου και οι νέοι τομεις-ειδικοτητες.Τιποτα άλλο.
εφοσον ειναι λυκειο εχεις απολυτηριο λυκειου. τερμα. αυτη η αντιληψη το οτι δεν υπαρχει ισοτιμια μεταξυ πτυχιων εχει αρχισει απο τα χρονια του τεε(δεν ηταν λυκειο, αρα δεν ειχε απολυτηριο)
Giannis95P
Νεοφερμένος

Εσυ πως το βλέπεις?Απο την στιγμή που το νομοσχεδιο για το τεχνολογικο λύκειο δν εχει ψηφιστει και η ά τάξη λειτουργεί μεταβατικά,θα λειτουργούν όλα κανονικά απ του χρόνου η μπα?Τωρα το απογευμα μιλησα μ εναν γνωστό τ πατέρα μου που διδάσκει σε επαλ και μου είπε οτι ασχέτως οτι ειπώθηκε το Μαιο,το τεχνολογικο δν θα λειτουργησει(ακομα).ΜΑΛΛΟΝ κ του χρόνου θα λειτουργούν όλες οι τάξεις σαν ΕΠΑ.Λ..Και μετα τα πρόσφατα πολιτικά γεγονότα όλα είναι πιθανα...εφοσον ειναι λυκειο εχεις απολυτηριο λυκειου. τερμα. αυτη η αντιληψη το οτι δεν υπαρχει ισοτιμια μεταξυ πτυχιων εχει αρχισει απο τα χρονια του τεε(δεν ηταν λυκειο, αρα δεν ειχε απολυτηριο)
challenger
Επιφανές μέλος

ρωτα σε ΓΡΑΣΕΠ, ΓΡΑΣΥ, ΚΕΣΥΠ και δεν ξερω πως αλλιως τα λενε τωρα, εμενα με βοηθησαν πολυ παντως
ψαξε πρωτα που θες να πας, τι θες να γινεις, μετα δες που βρισκεσαι, και αποφασισε τι διεξοδους εχεις
συγγνωμη που πηρα αυτο το υφος(το ξερω πως δεν μου παει)
αλλα ειναι μια επιλογη σημαντικη στη ζωη σου αυτη, μην την παρεις χωρις υπευθυνοτητα
και μεις εδω ειμαστε για οποιαδηποτε απορια σου
Εγω εχω τελειωσει επαλ, ο,τι θες και μπορω να σου απαντησω θα το κανω, ελπιζω στην συμμετοχη και αλλων μελων στο θεμα ομως!
Giannis95P
Νεοφερμένος

Τωρα που άλλαξε η κυβερνηση και νεος πρωθυπουργος ειναι ο λουκας παπαδημος,ακομα και αν συνεχισουν διαμαντοπουλου-χριστοφιλοπουλου στο υπουργειο δια βιου μαθησης,η προταση που παρουσιαστηκε για το τεχνολογικο θα ισχυσει?Η αφου εχουμε νεα κυβερνηση(και θα ξανεχουμε παλι απο φεβρουαριο 2012 και μετα)ισχυει και θα ισχυσει τιποτα απο ολα αυτα που προταθηκαν τον μαιο?Η οχι?Και αν ναι ποτε θα το μαθουμε?
Τελικως εμαθα οτι οι αλλαγες που θα γινουν στο γενικο λυκειο,οπως και το τεχνολογικο θα ανακοινωθουν τον αλλο μηνα.Να ρωτησω ομως κατι?Αν εγω τελειωσω την β λυκειου η αν δν την τελειωσω(πχ μεινω απο απουσιες)με το ισχυον συστημα θα μπορεσω του χρονου να γραφτω στην β ταξη του τεχνολογικου η θα πρεπει να παω παλι απ την αρχη?Ευχαριστω.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικως εμαθα οτι οι αλλαγες που θα γινουν στο γενικο λυκειο,οπως και το τεχνολογικο θα ανακοινωθουν τον αλλο μηνα.Να ρωτησω ομως κατι?Αν εγω τελειωσω την β λυκειου η αν δν την τελειωσω(πχ μεινω απο απουσιες)με το ισχυον συστημα θα μπορεσω του χρονου να γραφτω στην β ταξη του τεχνολογικου η θα πρεπει να παω παλι απ την αρχη?Ευχαριστω.
Με το υπαρχον συστημα ξαναπας Β λυκειου,δε χρειαζεται να πας Α΄.Με το νεο λυκειο δε γνωριζω τι γινεται,αλλα πιστευω πως θα μπορεις να πας.επισης να ξερεις οτι το απολυτηριο του επαλ ειναι ισοτιμο με του γενικου λυκειου.
Giannis95P
Νεοφερμένος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Giannis95P
Νεοφερμένος

Aυτο το ξερω ηδη.Απλα δν ξερω τι θα ισχυσει με το τεχνολογικο λυκειο γτ αν ειναι τοσο καλο οσο λενε σκεφτομαι να παω αν βρω κανενα επαγγελμα που μ αρεσει κι ας χασω μια χρονια.αν τελειωσεις την α λυκειου μπορεις να πας σε ΕΠΑΛ.αν εχεις τελειωσει τη β λυκειου και θελεις να πας ΕΠΑΛ πρεπει να την ξανακανεις.
CharCoqiz
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Και γω είμαι ΕΠΑΛ 2 λυκείου ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και αρχικά ήθελα για ΑΣΤΙΦΥΛΑΚΩΝ και από αυτόν τον τομέα μπορούσα να το δηλώσω.Ήμουν ανάμεσα σε αυτό ή να πήγαινα ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ που δεν είναι στην περιοχή μου και θα πήγαινα με το αστικό ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ και απο κει διατροφολογια που μαρέσει...αλλά είπα άστο κάθε μέρα αστικά και ιστορίες...αλλά στην μέση της χρονιάς προβληματίστηκα γιάτι άλλαξα γνώμη και δεν ήθελα αστιφυλάκων αλλά ούτε μάρεσε κάτι ιδιαίτερα από αυτά που είχε ο τομέας για να το κάνω και επάγγελμα..έτσι θα τελειώσω την 2 τάξη τώρα και του χρόνου ξανά 2...αλλά ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ![]()
Kαι πολυ καλα θα κανεις.Εγω τομεα υγειας προνοιας ειμαι και μ αρεσει παρα πολυ.Θα ακολουθησω Νοσηλευτικη.Εχει ενδιαφεροντα μαθηματα και εχεις αρκετες επιλογες για σχολες.Και απο Υγειας προνοιας μπορεις να περασεις αστιφυλακων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.