Eurocopter

Νεοφερμένος

Ο Eurocopter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα,
Πέρασα Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, έχω κάνει εγγραφή μέσω της πλατφόρμας του υπουργείου, τι άλλο μένει για την εγγραφή μου στην σχολή; Είδα πώς πρέπει να αποκτήσω κωδικούς πρόσβασης, αλλά δεν βρίσκω τρόπο να τους πάρω αλλά ούτε και κάποια σχετική πληροφορία στην ιστοσελίδα της σχολής. Συμπληρωματικά, κοιτώντας τις παλαιότερες ανακοινώσεις δεν μπόρεσα να εντοπίσω παλαιότερες οδηγίες.. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει την διαδικασία;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

Guest 203117

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Βρήκα αυτό το λινκ, δεν ξέρω αν βοηθάει κάπως: https://webadm.uoa.gr/katsika/users/src/app_undergraduates.php

Νομίζω εκεί κάνεις αίτηση ακαδημαϊκου λογαριασμού και σε αφήνει να βάλεις κωδικό. Δεν είμαι φοιτήτρια του ΕΚΠΑ αλλά από ότι βλέπω ζητάει τον αριθμό εγγραφής φοιτητή και κάνει διασταύρωση μέσω αριθμού ταυτότητας.
 

HelloWorld

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
Καλησπέρα! Είμαι και εγώ πρωτοετής φοιτητής στο ΕΚΠΑ, στο τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου.

Εγώ έκανα την εγγραφή μου στην σχολή μέσα από την πλατφόρμα του Υπουργείου και έπειτα από ανακοίνωση της γραμματείας του τμήματος μου έστειλα τα δικαιολογητικά που απαιτούσε στην σελίδα eprotocol του Πανεπιστημίου. Για το τμήμα μου η περίοδος εγγραφής είναι από τις 4 Σεπτεμβρίου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτή η προθεσμία για όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Οπότε θα σε συμβούλευα να πάρεις τηλέφωνο στην γραμματεία του τμήματος και να την ρωτήσεις τι βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο τμήμα.

Φαντάζομαι θα σου πει πως θα ανέβει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος και να την κοιτάς εντατικά.
 

littlefungi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
Θα απαντήσω έχοντας κάνει 3η συνεχόμενη χρονιά εγγραφή σε τμήμα εκπα😂

Μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου θα σου στείλουν στο κινητό που δήλωσες στην εγγραφή στην πλατφόρμα του υπουργείου τον αριθμό μητρώου σου. Με τον τον αριθμό μητρώου θα κάνεις αίτηση για δημιουργία λογαριασμού στο eclass(συνήθως βγάζει ανακοίνωση η γραμματεία κάθε τμήματος με οδηγίες αν και δεν είναι περίπλοκο). Η γραμματεία μετά θα εγκρίνει την αίτηση και θα δημιουργηθεί λογαριασμός στο eclass.
Επίσης σε ανάλογο χρονικό διάστημα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου θα βγει ανακοίνωση από τη γραμματεία της σχολής σου για υποβολή κάποιων δικαιολογητικών για την ολοκλήρωση της εγγραφής (είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης αναλόγως τη γραμματεία).
Γενικά για όλα βγαίνουν ανακοινώσεις οπότε μην ανησυχείς. Απλώς κοίτα κάθε τόσο τις ανακοινώσεις της γραμματείας σου.
 

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 755 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top