eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaBer
Νεοφερμένος
Η δική μου εμπειρία από τα ιταλικά ήταν σχετικά καλή. Δεν έγινα έξπερτ, δεν πήρα πτυχίο, αλλά μία βασική εισαγωγή την πήρα.Να επαναφέρω το θέμα και να ρωτήσω: έχει κάποιος προσωπική εμπειρία;;
Γιατί παρατηρώ πολλές και ιδιαίτερες γλώσσες, και γενικότερα ακούγεται εντυπωσιακό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δική μου εμπειρία από τα ιταλικά ήταν σχετικά καλή. Δεν έγινα έξπερτ, δεν πήρα πτυχίο, αλλά μία βασική εισαγωγή την πήρα.
Αν κάποιος ονειρεύεται πτυχία κτλ ... δεν το προτείνεις το διδασκαλείο. !??
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
himforlife
Νεοφερμένος
γενικα γινεται καλο μαθημα αν και στις βασικες γλωσσες(οπως τα γερμανικα) μαζευονται παρα πολλα ατομα αλλα οσο περναει ο καιρος λιγοστευουν... νομιζω για β2 θελει 3 χρονια αλλα δεν ξερω σιγουρα...Για Γερμανικά ξέρει κανείς τίποτα? Τι ρυθμοί ακολουθούνται; Σε πόσα χρόνια μπορεί να δώσει κάποιος β2?
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη για το κατεβατό....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
το μονο που εχω δει ειναι για τη διδασκαλεια ξενων γλωσσων στο απθ (αλλα δεν ξερω αν ισχυει μονο για τους φοιτητες του πανεπιστημιου η αν μπορουν να παρακολουθησουν και υπολοιποι τα μαθηματα)Ξερεις κανεις αν υπαρχει καποιο διδασκαλειο στη σαλονικη;
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
το μονο που εχω δει ειναι για τη διδασκαλεια ξενων γλωσσων στο απθ (αλλα δεν ξερω αν ισχυει μονο για τους φοιτητες του πανεπιστημιου η αν μπορουν να παρακολουθησουν και υπολοιποι τα μαθηματα)
Μπα αυτο δεν με πιανει γιατι ειναι για α ετος και ειναι για ειδικους ορους στο τομεα που εισαι
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Κι εμενα θα με ενδιεφερε παντως να ακουσω εμπειρια απο τμηματα ολλανδικων
himforlife
Νεοφερμένος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
ουσιαστικα οι εγγραφες δεν μπορουν να συνεχιζονται και δυο βδομαδες ή και περισσοτερο με την εναρξη των μαθηματων; υπαρχει καποια καταληκτικη ημερ/νιαΠεριμενω να μου πουν την τελευταια μερα των εγγραφων αν θα εχει βρεθει αλλο ενα ατομο για να γινει τμημα -.-
whitelioness πρόπερσι που είχα πάει ενώ είχαν τελειώσει οι εγγραφές..μπορούσα να γραφτώ,αλλά ο υπεύθυνος μου είπε μόνο στις γλώσσες που υπάρχουν κενές θέσεις...
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
εχεις δικιο σορρυ (ξεχνωντας αυτην την μικρη λεπτομερεια)μπορούσα να γραφτώ,αλλά ο υπεύθυνος μου είπε μόνο στις γλώσσες που υπάρχουν κενές θέσεις...
himforlife
Νεοφερμένος
Λογικα ναι, απλα εγω γραφτηκα για 2ο ετος στο οποιο μπορουν να γραφτουν τα υπολοιπα ατομα που ηταν περσυ στο 1ο ετος(απο τους οποιους δεν γραφτηκε κανεις μεχρι τοτε που πηγα εγω τουλαχιστον...) ή απο κατατακτηριες που εχουν ηδη γινει για φινλανδικα αρα μαλλον δεν θα μπορει καποιος να γραφτει για αυτο το τμημα αργοτερα...ουσιαστικα οι εγγραφες δεν μπορουν να συνεχιζονται και δυο βδομαδες ή και περισσοτερο με την εναρξη των μαθηματων; υπαρχει καποια καταληκτικη ημερ/νια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.