Guest 929391
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
https://www.public.gr/product/tileor...-logitech-wireless-presenter-r400/prod505672/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Καλησπερα! Ενα τηλεχειριστηριο για προτζεκτορα, για να αλλαζει τις διαφανειες απο μακρια με ενα κουμπι. Εχουν και λέιζερ αυτα ωστε να μπορει να δειξει κατι συγκεκριμενο στον προτζεκτορα αμα θελει
https://www.public.gr/product/tileor...-logitech-wireless-presenter-r400/prod505672/
Κάποιοι φοιτητές που γνωρίζω είχαν κάνει το συγκεκριμένο δώρο σε καθηγητή, ο οποίος το εκτίμησε πολύ.
Αλλά το τηλεχειριστήριο το είχαν φτιάξει οι ίδιοι φοιτητές, και του είχαν προσθέσει πολλές δυνατότητες που δεν βρίσκεις στην αγορά.
Επομένως, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το να αγοράσεις ένα απλό τηλεχειριστήριο του εμπορίου.
Guest 929391
Επισκέπτης
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Δεν χρησιμοποιεί προτζέκτορες.
Παρε του προτζέκτορα
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Α book! Στο αντικείμενο του ή κάποιο καλό λογοτεχνικό! Εκτιμάται πάντα!Καλησπέρα παιδιά. Αποφοίτησα από την σχολή μου και θα ήθελα να κάνω κάποιο δώρο στον καθηγητή που ανέλαβε την διπλωματική μου εργασία για την καλή μας συνεργασία που είχαμε. Τι σκέφτεστε εσείς και σε τι budget;
akikos
Επιφανές μέλος
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα παιδιά. Αποφοίτησα από την σχολή μου και θα ήθελα να κάνω κάποιο δώρο στον καθηγητή που ανέλαβε την διπλωματική μου εργασία για την καλή μας συνεργασία που είχαμε. Τι σκέφτεστε εσείς και σε τι budget;
Πάρε του ένα βιβλίο αλλά όχι σχετικό με το αντικείμενο του.
Πχ. Υπάρχουν βιβλία με καλλιτεχνικές φωτογραφίες από την Ελλάδα, τα νησιά μας ή πχ που έχουν αφιέρωμα σε κάστρα ανα τον κόσμο ή περιέργα τοπία. Αυτά έχουν από 70-100 Ευρώ περίπου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.