SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
Σάμπως ξέρει τι βάζει;^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Παίρνω μέσο όρο όλων ξέων φιλολογιών. Αν επαιρνα κάθε μία ξεχωριστά κάποιες θα ήταν πάνω από το μέσο όρο.^ Γιατί οι ξένες φιλολογίες είναι «τόσο χαμηλά»;
Η δυσκολία των ξένων φιλολογιών είναι καθαρά υποκειμενι αν κάποιος π.χ. μιλάει την αγγλική ως μητρικη γλώσσα θα δυσκολευτεί λιγότερο από τους άλλους που την μαθανε πιο μεγάλοι.
Είπα πιο πάνω ότι δεν γνωρίζω σαφώς και έχω κάνει λάθη είναι καθρά υποκειμενική μου άποψη.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος.Αν το πας έτσι, κι εμείς την ελληνική ως μητρική την έχουμε, αλλά στο μυαλό σου είναι δεύτερη.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος.
Η εμπειρία του φιλολόγου μιλά...
έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!!H Ελληνική γλώσσα ειναι πολύ πολύπλοκη ακόμα και για μας που την ξέρουμε και την καταλάβουμε είναι πολύ δύσκολο να την ερευνήσουμε και να την μελετήσουμε σε βάθος.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
έχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!!
Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας;
Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος.Έρις, μιας και μιλάμε για δύσκολες σχολές, ποιας τάξης ποσοστό ακολουθεί κατεύθυνση Γλωσσολογίας;
Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!!
Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!!
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Φέτος σ' εμάς είναι κάπου στα 9-10 άτομα, αν δεν κάνω λάθος.
Να δούμε όταν θα είμαι εγώ πόσα θα είναι!!
Αλλά καλύτερα λίγοι και καλοί!!
9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας;
κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως.9 με 10 άτομα στα πόσα συνολικά της Φιλολογίας;
Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
κάπου 300 είμαστε στο πρώτο έτος. Στο 4ο δε ξέρω. Εκεί γύρω πάντως.
Οι πιο πολλοί πηγαίνουν νεοελληνικό ή κλασικό.
Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό!
και γιατί "σίγουρα";Το ΜΝΕΣ σίγουρα θα έχει περισσότερους απο το Κλασικό!
μοιρασμένοι είναι!!
fockos
Επιφανές μέλος
μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικόςέχεις φάση ρε!! Γλωσσολόγε μου εσύ!!
όχι παιδί μου μια χαρά τα λες!! Πολύ σωστό σε βρίσκω.μα το έχω δηλώσει επίσημα και στο blog και εδώ ότι δε ξέρω αλλά λέω ότι πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός
Συνέχισε έτσι!!
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
και γιατί "σίγουρα";
μοιρασμένοι είναι!!
Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα!
Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό;Όλοι αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει και δεδομένης της δυσκολίας του Κλασικού σε σχέση με το ΜΝΕΣ, τους πίστεψα!
Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι!! Ποιός σου είπε ότι το μνεσ είναι εύκολο ή έστω πιο εύκολο από το κλασικό;
Όλα έχουν την δυσκολία τους, όλα θέλουν διάβασμα.
Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ.
Ναι κι εγώ το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά. Αλλά δε συμφωνώ.Αυτή η πεποίθηση κυκλοφορεί και δεν την έχω μόνο εγώ.
Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, ο καθένας προσδιορίζει διαφορετικά τη "δυσκολία", είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό.
Ακούω από πολλούς "ααα η φιλολογία είναι πολύ δύσκολη σχολή"
Δεν είναι δύσκολη, απαιτητική είναι!
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.