andreaas1945
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παίζει δλδ ρόλο η πόλη;; Για παράδειγμα είναι δυνατόν η φιλολογία Θεσσαλονίκης να είναι δυσκολότερη-ευκολότερη από την φιλολογία Ιωαννίνων; Ή ακόμη να πούμε ότι το τμήμα μιας πόλης είναι καλύτερο από μιας άλλης;; Όλες φιλολογίες, νομικές, ΜΜΕ είναι!!
andreaas1945
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι γιατί πχ δεν νομίζω να μπορούμε να συγκρίνουμε τη νομική Αθηνων με τη νομική Κομοτηνής..αλλά και για τη γαλλική φιλολογία άκουσα ότι τα μαθήματα είναι πολυ δυσκολότερα απότι στο αριστοτέλειο.Γι'αυτό έγραψα και τη πόλη..
Χωρις να εχω επαφη με καποια απ'τις σχολες, μου φαινεται παραλογο.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
andreaas1945
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
andreaas1945
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Lefteris278
Νεοφερμένος
Φυσικά και παίζει ρόλο η πολη !!!!:Ρ διαφέρει το πρόγραμμα σπουδών απο πόλη σε πόλη, σε ίδια τμήματα, αλλά και οι καθηγητές !!Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο!! Λες ότι η πιο δύσκολη σχολή του 1ου πεδίου πχ θεωρείται η νομική Αθηνών ή η Γαλλική φιλολογία Αθηνών!!
Παίζει δλδ ρόλο η πόλη;; Για παράδειγμα είναι δυνατόν η φιλολογία Θεσσαλονίκης να είναι δυσκολότερη-ευκολότερη από την φιλολογία Ιωαννίνων; Ή ακόμη να πούμε ότι το τμήμα μιας πόλης είναι καλύτερο από μιας άλλης;; Όλες φιλολογίες, νομικές, ΜΜΕ είναι!!
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
περισσότερος φόρτος,γλωσσολογίες,συντακτικά,γραμματικές,απ'έξω απ'έξω,αναλύσεις βάσει υποκειμενισμού σε ιστορίες,λογοτεχνίες κι ένα σωρό άλλα δύσκολα..θέλει πολύ γερά νεύρα και απίστευτο κόπο και διάβασμα..δεν πας να είσαι μια ζωή αραχτός εκεί..η νομική είναι απ'έξω απ'έξω..σελιδάρες βέβαια,κι εκεί γερά νεύρα κι απίστευτη αντοχή,αλλά όπως και να΄χει η φιλολογία μια δυσκολία παραπάνω την έχει....
πολύ δύσκολη σχολή επίσης είναι και το μεταφραστικό στην κέρκυρα [εκεί αν δε στρωθείς,τέλειωσες]!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
για μενα δεν υπαρχει δυσκολο και ευκολο , υπαρχει μ αρεσει αυτο που κανω και δεν μ αρεσει αυτο που κανω
απο εκει και περα τα πραγματα περνουν το δρομο που τους αξιζουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Μπορώ να στο επιβεβαιώσωπολύ δύσκολη σχολή επίσης είναι και το μεταφραστικό στην κέρκυρα [εκεί αν δε στρωθείς,τέλειωσες]!!!
Αυτό που το κάνει επιπλέον κουραστικό είναι τα άπειρα μαθήματα που έχουμε...τουλάχιστον 16 σε κάθε εξάμηνο, ωστόσο δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία σου Βέβαια αν δεν πας, κακό σε εσένα κάνεις
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορώ να στο επιβεβαιώσω
Αυτό που το κάνει επιπλέον κουραστικό είναι τα άπειρα μαθήματα που έχουμε...τουλάχιστον 16 σε κάθε εξάμηνο, ωστόσο δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία σου Βέβαια αν δεν πας, κακό σε εσένα κάνεις
ε ναι,δεν ξέρω κατά πόσο υποχρεωτικά είναι τα μαθήματά σας εκεί,εγώ εννοώ ότι αν δεν τα παρακολουθεί κάποιος με δυσκολία ανταπεξέρχεται μετά έχω δει στο σάιτ της σχολής τι μαθήματα έχει και πραγματικά,τουλάχιστον για τις δικές μου αντοχές δεν είναι..κακά τα ψέματα όμως,έχουν πολύ ενδιαφέρον..μια πολύ καλή μου φίλη θέλει να περάσει σε αυτήν τη σχολή,φέτος δίνει
Iliaso
Περιβόητο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Όλες οι σχολές θέλουν διάβασμα.Μην αρχίζει να παινεύει ο καθένας τα δικά του.
Προφανώς κι όλες χρειάζονται διάβασμα, απλά κάποιες είναι πιο απαιτητικές από άλλες, είτε λόγω όγκου διαβάσματος, είτε λόγω υποχρεωτικών εργαστηρίων κλπ.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Έχουμε λοιπόν:
Μεταφραστικό και διερμηνείας
Φιλολογία Ελληνική (εδώ παίρνω μεσους ορους φπψ, φιλοσοφιες, ιστορικά και τρέχα γύρευε)
Νομική
Ψυχολογία
Πολιτικές Επιστήμες
Ξένες φιλολογίες
Κοινωνιολογία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.