Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,912 μηνύματα.

02-12-21

19:41
Μόλις μου ήρθε email από μια καθηγήτρια για εγκατάσταση του office δωρεάν, πώς το κατεβάζω και ποιους κωδικούς χρησιμοποιώ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

02-12-21

20:00
Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης.Μόλις μου ήρθε email από μια καθηγήτρια για εγκατάσταση του office δωρεάν, πώς το κατεβάζω και ποιους κωδικούς χρησιμοποιώ?
Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,912 μηνύματα.

02-12-21

20:02
Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης.
Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω.
Συνημμένα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

02-12-21

20:11
ναι καταλαβα ειναι του delos.
μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις.
θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο.
Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου)
μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-12-21

20:13
μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος?ναι καταλαβα ειναι του delos.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εκεί που λέει σύνδεση?μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος?
Συνημμένα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

02-12-21

20:31
το εχω κανει μια φορα στη ζωη μου αλλα δεν το θυμαμαι απ εξω, δεν ειναι δυσκολο. ναι εκει που λεει συνδεση.μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος?
εκεί που λέει σύνδεση?
Theodora03
Δραστήριο μέλος
Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 481 μηνύματα.

02-12-21

23:06
eClass ΕΚΠΑ

Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί:
Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html
Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες:
https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-12-21

14:05
ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια?eClass ΕΚΠΑ
eclass.uoa.gr
Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί:
Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html
Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες:
https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf
εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολήςναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια?
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,720 μηνύματα.

03-12-21

17:28
Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-12-21

18:41
ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο wordΔυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,720 μηνύματα.

03-12-21

18:45
όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμόςναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-12-21

18:46
α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθέναςόχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

03-12-21

20:31
Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα?α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-12-21

20:32
τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολήςΤελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

03-12-21

20:36
Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια?τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής
Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο.
Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

09-04-23

23:39
εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο
Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό;εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.

10-04-23

00:14
ΝαιΒασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.