ifigeneia_92
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θεμα ειναι να μην πληρωνουμε καθε μηνα παγιο και οσοι δεν χρειαζονται να μην εχουν καν σταθερο τηλεφωνο, απλα μονο ιντερνετ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Χωρις γραμμη τηλεφωνου νομιζω δεν γινετε να εχεις συνδεση ιντερνετ...
Το θεμα ειναι να μην πληρωνουμε καθε μηνα παγιο και οσοι δεν χρειαζονται να μην εχουν καν σταθερο τηλεφωνο, απλα μονο ιντερνετ!
Γνώμη μου:Τσεκαρε Forthnet 2play.Επειδη δεν εχει παγια βγαινει καμια φορα φθηνοτερο κι απο φοιτητικό,σκεφτομαι να βάλω.
Anthony
Δραστήριο μέλος
εγω εβαλα CοnnX και επιτελους ησυχασα
ifigeneia_92
Νεοφερμένος
m.afalda
Νεοφερμένος
ifigeneia_92
Νεοφερμένος
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν καποιος δεν χρησιμοποιηει καθολου το τηλεφωνο,απλα ας βαλει καποιο προγραμμα double play μιας εταιριας που δεν δινει δωρεαν τηλεφωνηματα.Πχ με αυτο: https://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=77&itmID=140&la=1 πληρωνεις ΣΥΝΟΛΙΚΑ 15/μηνα για ιντερνετ και οτι τηλεφωνηματα κανεις χρεωνονται εξτρα συμφωνα με τον τιμοκαταλογο της εταιριας.Αναλογα προγραμματα εχουν και αλλες εταιριες,αλλα επειδη το εψαξα πολυ αυτο ειναι το πιο συμφερον(εχει και 3 πρωτους μηνες δωρεαν) αλλα να ξερετε εχει και μεγαλο τελος ενεργοποιησης γραμμης(85 ευρω).
ifigeneia_92
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
εγω εβαλα CοnnX και επιτελους ησυχασα [ / quote]
Εγω εχω connx εδω και ενα χρονο και ημουν ευχαριστημενη αλλα το τελευταιο διαστημα εχω προβλημα...η ταχυτητα ανεβοκατεβαινει και κοβεται επι ωρες!
Anthony
Δραστήριο μέλος
petran_r21
Δραστήριο μέλος
θα φτυσεις αιμα και θα σιχαθεις την ζωη σου φιλε μου...μια η ταχυτητα θα ανεβοκατεβαινει,μια θα κοβεται επι ωρες....
εγω εβαλα CοnnX και επιτελους ησυχασα
Και εγω conn-x θα βαλω αλλα δεν ξερω για την ταχυτητα.2 ή 24?Το ξερω οτι ειναι μεγαλη διαφορα.Αλλα αξιζει 12/μηνα επιπλεον για 24mps? (Aν ισχυει η προσφορα για το δωρεαν στους 5 πρωτους βεβαια)
Anthony
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mouk
Νεοφερμένος
ΌχιΦετος γνωριζει κανενας τι ισχυει;
ΌχιΥπαρχουν ακομα οι οκταρες(8 mbps) συνδεσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
dimitris94k
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.