Dias
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Και μετά οι άλλοι στο τοπικ Κάψιμο βιβλίων μου λένε ότι αφού είναι δικά τους τα βιβλία μπορούν να τα καίνε. Τα κρατάμε και τα δίνουμε στους επόμενους πλέον. RIP ΟΕΔΒ
ελπιζω πλεον εστω και αργα να καταλαβαν γιατι δεν καιμε ενα εργαλειο γνωσης...
gregory nub
Διάσημο μέλος
Εγώ και πέρσι γύρισα κάμποσα βιβλία στο σχολείο (που δεν ξέρω αν τα πήρε κανείς), αν και γράφω πως είμαι υπέρ στο θέμα με το κάψιμο. Εγώ δεν έχω κάψει βιβλία, απλά πιστεύω πως μερικά από αυτά είναι άχρηστος φόρτος για τους μαθητές, γι αυτό και αξίζουν το κάψιμο. Φέτος με βλέπω να τα δίνω σχεδόν όλα τα βιβλία, αν όντως κλείσει ο ΟΕΔΒ (θα κρατήσω φυσική-χημεία, χρειαζονται για ν ανατρέχεις)Και μετά οι άλλοι στο τοπικ Κάψιμο βιβλίων μου λένε ότι αφού είναι δικά τους τα βιβλία μπορούν να τα καίνε. Τα κρατάμε και τα δίνουμε στους επόμενους πλέον. RIP ΟΕΔΒ
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
ελπιζω πλεον εστω και αργα να καταλαβαν γιατι δεν καιμε ενα εργαλειο γνωσης...
Και εγώ αυτό ελπίζω.
Εγώ και πέρσι γύρισα κάμποσα βιβλία στο σχολείο (που δεν ξέρω αν τα πήρε κανείς), αν και γράφω πως είμαι υπέρ στο θέμα με το κάψιμο. Εγώ δεν έχω κάψει βιβλία, απλά πιστεύω πως μερικά από αυτά είναι άχρηστος φόρτος για τους μαθητές, γι αυτό και αξίζουν το κάψιμο. Φέτος με βλέπω να τα δίνω σχεδόν όλα τα βιβλία, αν όντως κλείσει ο ΟΕΔΒ (θα κρατήσω φυσική-χημεία, χρειαζονται για ν ανατρέχεις)
Εγώ μόνο τις κατεύθυνσης θα κρατήσω και την άλγεβρα γενικής τα αλλά η θα τα κρατήσω να τα δώσω εγώ το Σεπτέμβριο ή στο σχολείο μετα το τέλος τον εξετάσεων.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
Επειδη λετε για δωρεαν παιδια,ΠΟΤΕ ηταν δωρεαν η παιδεια στην Ελλαδα....;
μεχρι και σημερα είναι, αν καταργηθει ξεκιναμε νεα κουβεντα....
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
μεχρι και σημερα είναι, αν καταργηθει ξεκιναμε νεα κουβεντα....
αμ δεν ειναι και δωρεάν ;
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Επειδη λετε για δωρεαν παιδια,ΠΟΤΕ ηταν δωρεαν η παιδεια στην Ελλαδα....;
Δε σας υποχρεώνει κάποιος να αγοράσετε βοηθήματα/πάτε σε φροντιστήρια.αμ δεν ειναι και δωρεάν ;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δε σας υποχρεώνει κάποιος να αγοράσετε βοηθήματα/πάτε σε φροντιστήρια.
Αν το μέλλον σου και η εισαγωγή σου στην τριτοβάθμια κρίνονται από το αν θα χρυσοπληρώσεις την παραπαιδεία ή όχι, δε θα το κάνεις όμως..?
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Αν το μέλλον σου και η εισαγωγή σου στην τριτοβάθμια κρίνονται από το αν θα χρυσοπληρώσεις την παραπαιδεία ή όχι, δε θα το κάνεις όμως..?
Επίσης όποιος έχει λεφτά πάει σε ιδιωτικά νοσοκομεία να τον προσέχουν καλύτερα, άρα ούτε δωρεάν υγεία έχουμε ε; Για ό,τι και να μιλάμε αν έχεις λεφτά να σκάσεις θα είσαι προνομιούχος μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Και υπάρχουν παιδιά που τα βγάζουνε πέρα και χωρίς φροντιστήρια άρα δν ισχύει αυτό που λες.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης όποιος έχει λεφτά πάει σε ιδιωτικά νοσοκομεία να τον προσέχουν καλύτερα, άρα ούτε δωρεάν υγεία έχουμε ε; Για ό,τι και να μιλάμε αν έχεις λεφτά να σκάσεις θα είσαι προνομιούχος μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Και υπάρχουν παιδιά που τα βγάζουνε πέρα και χωρίς φροντιστήρια άρα δν ισχύει αυτό που λες.
Είναι η μειοψηφία όμως.
Όχι ότι δε θεωρώ ότι καλά κάνουν που στηρίζονται μόνο στις δυνάμεις τους.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δεν μπορείς ο ίδιος να κάνεις ένα πρόγραμμα διαβάσματος;Αν το μέλλον σου και η εισαγωγή σου στην τριτοβάθμια κρίνονται από το αν θα χρυσοπληρώσεις την παραπαιδεία ή όχι, δε θα το κάνεις όμως..?
Επίσης, αν εκφράσεις απορίες στο σχολείο, δε νομίζω ο καθηγητής σου να αρνηθεί να σου εξηγήσει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.