Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,312 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,975 μηνύματα σε 105,471 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 340 άτομα.
Είμαι μαθητής Β λυκείου έχω θέμα με την αποστήθιση και των 2 μαθηματων και γιαυτο ρωτάω όποιον έχει δωσει παννεληνιες ή δινει ή που εχει γνώση επάνω στο θέμα ποιά βοηθήματ να πάρω?
εγω προσωπικα λογω φροντιστηριου καθε μαθημα το εχω απο διαφορετικη εκδοση (συγκεκριμενα εχω ελληνοεκδοτικη για εκθεση, μπαρλα για μαθηματικα, σαββαλα για πληροφορικη/αεππ και πατακη για οικονομια/αοθ) αλλα αν θες την ιδια εκδοση σε ολα τα μαθηματα προτεινω ελληνοεκδοτικη η σαββαλα
εγω προσωπικα λογω φροντιστηριου καθε μαθημα το εχω απο διαφορετικη εκδοση (συγκεκριμενα εχω ελληνοεκδοτικη για εκθεση, μπαρλα για μαθηματικα, σαββαλα για πληροφορικη/αεππ και πατακη για οικονομια/αοθ) αλλα αν θες την ιδια εκδοση σε ολα τα μαθηματα προτεινω ελληνοεκδοτικη η σαββαλα
πολυ βοηθητικο γενικα εχει πολυ αναλυση με μεθοδολογιες, λυμενες ασκησεις, σλ, θεματα πανελληνιων κ θεωρια αυτο π δε μου αρεσει εχει λιγες ασκησεις για λυση κ δεν εχει υποκεφαλαια οπως τα αλλα βοηθηματα αλλα πολυ ικανοποιητικο τωρα του σαββαλα το βοηθημα δε το εχω δει για να κρινω πιο ειναι καλυτερο
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.