vade
Νεοφερμένος
Ο vade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Είμαι μαθητής Β λυκείου έχω θέμα με την αποστήθιση και των 2 μαθηματων και γιαυτο ρωτάω όποιον έχει δωσει παννεληνιες ή δινει ή που εχει γνώση επάνω στο θέμα ποιά βοηθήματ να πάρω?
goti
Νεοφερμένος
Ο goti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Αρτάκη (Εύβοια). Έχει γράψει 11 μηνύματα.

εγω προσωπικα λογω φροντιστηριου καθε μαθημα το εχω απο διαφορετικη εκδοση (συγκεκριμενα εχω ελληνοεκδοτικη για εκθεση, μπαρλα για μαθηματικα, σαββαλα για πληροφορικη/αεππ και πατακη για οικονομια/αοθ) αλλα αν θες την ιδια εκδοση σε ολα τα μαθηματα προτεινω ελληνοεκδοτικη η σαββαλα
vade
Νεοφερμένος
Ο vade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

για το αοθ εχω δει πολλους να προτείνουν τον σαββαλα εσενα το πατακη πως σου φαινεται σαν βοηθημα?εγω προσωπικα λογω φροντιστηριου καθε μαθημα το εχω απο διαφορετικη εκδοση (συγκεκριμενα εχω ελληνοεκδοτικη για εκθεση, μπαρλα για μαθηματικα, σαββαλα για πληροφορικη/αεππ και πατακη για οικονομια/αοθ) αλλα αν θες την ιδια εκδοση σε ολα τα μαθηματα προτεινω ελληνοεκδοτικη η σαββαλα
goti
Νεοφερμένος
Ο goti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Αρτάκη (Εύβοια). Έχει γράψει 11 μηνύματα.

πολυ βοηθητικο γενικα εχει πολυ αναλυση με μεθοδολογιες, λυμενες ασκησεις, σλ, θεματα πανελληνιων κ θεωρια αυτο π δε μου αρεσει εχει λιγες ασκησεις για λυση κ δεν εχει υποκεφαλαια οπως τα αλλα βοηθηματα αλλα πολυ ικανοποιητικο τωρα του σαββαλα το βοηθημα δε το εχω δει για να κρινω πιο ειναι καλυτερο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...