ανεμοδουρα
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανεμοδουρα
Νεοφερμένος

ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος

ανεμοδουρα
Νεοφερμένος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αλλα εχω μαθει οτι για να πας λογιστικη πρεπει να εισαι αστερι στα μαθηματικα κ να σου πω την αλη9εια οτι στεναχωρηθηκα πολυ!εσυ τι ταξη πας?πως σου φαινονται γενικα τα μαθηματα?
σιγα ρε το αστερι.. με το κομπιουτερακι και στο εξελ κανουν τις πραξεις.. ειπαμε.τι νομιζεις οτι καθονται και τα υπολογιζουν με το μυαλο 5 ωρες;;δεν πρεπει να εισαι τοσο ασχετος που να μην ξερεις ποσο κανει 2+2 αλλα οχι και ετσι.. βεβαια δεν ξερω πως ειναι η λογιστικη στα ΤΕΙ και στα Πανεπιστημια.. παντως πανω κατω τα ιδια κανουν μου ειπε η καθηγητρια.. απογραφη,ημερολογιο,ισολογισμο κλπ..
ποιος σε τρομαξε τοσο πολυ? εγω τελειωνω φετος.. και τα μαθηματα μου φαινονται καλα..θελουν βεβαια διαβασμα..δινω πανελληνιες και τωρα σκουρα τα πραγματα..εχει διαβασμα..πολυ.. βεβαια ευχαριστω τον ΘΕΟ γιατι ειναι 4 και οχι 6 ή 7 που ειναι στα γενικα..αλλα παλι και τα 4 θελουν δουλεια.. ομως ειναι ενδιαφεροντα..γιατι μαθαινω κατι που μ'αρεσει..και εχει αμεση σχεση με αυτο που θελω να ασχοληθω μετα ..οποτε..ΥΠΟΜΟΝΗ !!!

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου πανο!!!!ειμαι διατεθημενη να διαβασω παρα πολυ για την επιτευξη του στοχου μου!πιστεψε με!
αυτο ειναι το πιο σημαντικο..και προσεξε μην επηρεαστεις απο τους αλλους..γιατι μπορει να υπαρχουν καποιοι που θα ειναι του χαβελε γιατι δεν εχουν στοχους σαν και 'σενα !

ανεμοδουρα
Νεοφερμένος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι πρωτη λυκειου παω κ ενταξει απλες πραξεις που λες ειναι γελοιες δεν λεω...σ ευχαριστω πολυ που με καθυσηχασες!καποιοι συμμαθητες μου με τρομοκρατησαν κ προσφατα ενας ξαδερφος μου που μου ειπε: αν δεν εισαι καλη στα μαθηματικα μακρυα κ ξεμακρα απ τη λογιστικη!οπως καταλαβαινεις δεν θελει κ πολυ να απελπιστεις!ευτυχως που υπαρχει κ το φορουμ γιατι δεν την εβγαζα καθαρη!μου αρεσει πολυ το επαγγελμα του λογιστη κ δεν θα ηθελα να κανω κατι αλλο στο μελλον....κ παλι σ ευχαριστω!στειλε μου μηνυμα οταν δωσεις πανελληνιες κ μετα για να μαθω πως τ πηγες!!!![]()
παντως πολλοι θεωρουν την λογιστικη βαρετη..και τους λογιστες βαρετους ανθρωπους

ανεμοδουρα
Νεοφερμένος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.