Γεια σου.
Εάν ενδιαφέρεσαι ΚΑΙ για το Φυσικό, οφείλω να σε ενημερώσω από τώρα, ότι δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Παρουσιάζει αυξημένο επίπεδο δυσκολίας και όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα μηνύματά μου, κατά την ταπεινή μου άποψη, ίσως είναι και το δυσκολότερο τμήμα που υπάρχει.
Εάν αγαπάς τη Φυσική ή πιστεύεις ότι μπορείς να την αγαπήσεις και έχεις όλη την καλή διάθεση να "ματώσεις" για να αποφοιτήσεις, τότε οφείλω επίσης να σε ενημερώσω, ότι το ταξίδι ναι μεν θα είναι μεγάλο, ωστόσο όταν φτάσεις στο "τέλος του δρόμου", θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια για το γεγονός ότι οι κόποι σου, έπιασαν τόπο.
Τώρα όσον αφορά το τμήμα της Ιατρικής και δη της Πάτρας (για τα υπόλοιπα δε μπορώ να γνωρίζω), είμαι σχεδόν βέβαιος, ότι με στοιχειώδες διάβασμα, αλλά και στοιχειώδη παρακολούθηση, μπορεί κάλλιστα κάποιος-α, να φέρει σε πέρας τη Σχολή και να βγάλει και έναν αξιοπρεπέστατο βαθμό.
Αυτά περιληπτικά. Δεν ξέρω τι ακριβώς σε ενδιαφέρει και αν σε βοήθησα κάπως. Εάν όχι, τότε γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη, για να σου δώσω και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Φιλικά,