Energy , με όλο το σεβασμό ως μικρότερη σου και έχοντας διαβάσει προσεκτικά όλες τις σελίδες αυτού του θέματος, απλά επιτέλους κατάλαβε ότι λες κάτι άτοπο! Λες ότι το παιδαγωγικό είναι ΔΥΣΚΟΛΗ σχολή, γιατί ΕΣΥ δυσκολεύεσαι στα μαθήματα! Είναι σαν να σου λέω λ.χ ότι το να κάνεις ποδήλατο ή να μαγειρεύεις είναι δύσκολο, γιατί ΕΓΏ δεν τα καταφέρνω, χωρίς να λαμβάνω υπόψιν ότι τόσοι άλλοι τα καταφέρνουν! Τόσες μαρτυρίες γνωστών και μη, στατιστικά στο ίντερνετ κτλ, λένε ότι το παιδαγωγικό είναι μια σχετικά εύκολη σχολή, μπροστά σε κάτι νομικές κ.α! Επίσης, διακρίνω ένα απωθημένο στα μηνύματά σου, που δεν πέρασες σε μια "κυριλέ" σχολή, όπως η νομική που τόσο κατακρίνεις. Μάθε στη ζωή σου, να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και να παραδέχεσαι τις αδυναμίες σου! Με τη λογική που έχεις τώρα, σε όποια (εύκολη) σχολή και αν ήσουν που λέει ο λόγος, θα την χαρακτήριζες ως δύσκολη, αν δεν μπορούσες να αντεπεξέλθεις! Αν κάτι δηλαδή, δεν το πετυχαίνεις στη ζωή σου, θα λες "εγώ μια χαρά το κάνω, αυτό είναι δύσκολο; Άρα εγώ είμαι η σωστή και αυτό λάθος;". Μάθε να υποχωρείς και να αναγνωρίζεις τις σωστές απόψεις. Δεν γίνεται τόσα χρόνια και σήμερα, πολλοί άνθρωποι και ειδικοί, να λένε άσπρο και εσύ να λες μαύρο, χωρίς να τεκμηριώνεις κιόλας!
Φιλικά πάντα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.