Giorgos Pamak
Δραστήριο μέλος
Γιατί τόση απέχθεια προς το Τμήμα Μαθηματικών;
Πουθενά δεν υπάρχει απέχθεια προς το τμήμα, απλώς προς συγκεκριμένους φοιτητές, που ανοίγουν φωτιές και όταν τους λούζεις μετά με κρύο νερό, παραπονιούνται πως κρυώνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john36
Νεοφερμένος
Γενικά 5 πιο δύσκολες σχολές θα έβαζαΙατρική, Κτηνιατρική, Οδοντιατρική, Πολιτικών Μηχανικών και ΗΜΜΥ χωρίς ή σειρά να είναι αποδεικτική της δυσκολίας των τμημάτων αυτών.
η πιο δύσκολη σχολή του πολυτεχνείου στην Αθήνα είναι οι ναυπηγοί και οι μηχανολόγοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Και να συμπληρώσω,πως όλες οι σχολές είναι δύσκολες,για κάποιον που θέλει να έχει έναν αξιέπαινο βαθμό πτυχίου.
nPb
Επιφανές μέλος
Και να συμπληρώσω,πως όλες οι σχολές είναι δύσκολες,για κάποιον που θέλει να έχει έναν αξιέπαινο βαθμό πτυχίου.
Απλώς σε κάποια Τμήματα είναι συγκριτικά πιο εύκολη η διαδικασία λήψης πτυχίου με καλούς βαθμούς (και δεν αναφέρομαι μόνο στην καθεαυτή διαδικασία της γραπτής εξέτασης). Για τον "αξιέπαινο" βαθμό πτυχίου παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, π.χ. από το πρόγραμμα σπουδών (εσωτερικό κανονισμό, δομή μαθημάτων), φιλοσοφία των καθηγητών, μέχρι τα "τηλέφωνα" και τις "γνωριμίες". Καλώς ή κακώς, για την Ελλάδα μιλάμε όπου οι παρεμβάσεις έξωθεν δίνουν και παίρνουν.
babletheone
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εντάξει τώρα,το πήγες πολύ μακριά
Ίσα-ίσα, ήταν πολύ ρεαλιστική προσέγγιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Εντάξει τώρα,το πήγες πολύ μακριά
Αμφιβάλλεις; Ε δεν μπορεί να ζούμε στη χώρα της υπερβολής, του ψέματος και της αναξιοκρατίας και ξαφνικά στο Πανεπιστήμιο να υπάρχει ηθική και αξιοκρατία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babletheone
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
babletheone
Νεοφερμένος
Αστειεύομαι
GeorgeRtr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμφιβάλλεις; Ε δεν μπορεί να ζούμε στη χώρα της υπερβολής, του ψέματος και της αναξιοκρατίας και ξαφνικά στο Πανεπιστήμιο να υπάρχει ηθική και αξιοκρατία.
Ξέχασες να πεις το πιο σημαντικό. Της "διαπλοκής"
Aν είχα λεφτά, θα επεδίωκα να μην ξαναπατούσα το πόδι μου στην Ελλάδα. Λυπάμαι που το λέω.
Εγώ που είχα τα λεφτά αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία δεν θα τα έδινα στα φροντιστήρια. Θα πήγαινα κατευθείαν έξω.
Guest 845212
Επισκέπτης
gregory nub
Διάσημο μέλος
Απο οτι μου λενε οι πιο δυσκολες σχολες ειναι 1)Φυσικο 2)Μαθηματικο 3)ημμυ 4)χημικων μηχανικων 5) μηχανολογων μηχανικων
Στον πρώτο χρόνο πάντως, η μηχανολόγων είναι πιο δύσκολη απ όλες, αφού το σχέδιό τους είναι παλούκι.
nPb
Επιφανές μέλος
Που αποφοίτησες ? Τέτοια διαπλοκή είχε το τμήμα σου πια?
Αστειεύομαι
Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά μάλλον ζεις εκτός Ελληνικής πραγματικότητας. Δες και πές μου έναν τομέα στον οποίο η χώρα μας λειτουργεί με αξιοκρατία δίχως κάποιο "δάχτυλο".
Απο οτι μου λενε οι πιο δυσκολες σχολες ειναι 1)Φυσικο 2)Μαθηματικο 3)ημμυ 4)χημικων μηχανικων 5) μηχανολογων μηχανικων
Ξέρω παιδί που τελείωσε Μηχανολόγος Μηχανικός και δεν κατόρθωσε να τελειώσει το Μαθηματικό. Τα παράτησε γιατί δεν άντεξε.
john36
Νεοφερμένος
Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά μάλλον ζεις εκτός Ελληνικής πραγματικότητας. Δες και πές μου έναν τομέα στον οποίο η χώρα μας λειτουργεί με αξιοκρατία δίχως κάποιο "δάχτυλο".
Ξέρω παιδί που τελείωσε Μηχανολόγος Μηχανικός και δεν κατόρθωσε να τελειώσει το Μαθηματικό. Τα παράτησε γιατί δεν άντεξε.
σιγά ρε
(πηγαίνει στη δεύτερη πρόταση)
Guest 845212
Επισκέπτης
Στον πρώτο χρόνο πάντως, η μηχανολόγων είναι πιο δύσκολη απ όλες, αφού το σχέδιό τους είναι παλούκι.
Ναι δεν της εβαλα με σειρα δυσκολιας Εχω και εγω φιλο στους μηχανολογους και οντως ο πρωτος χρονος ειναι πολυ κουραστικος. Αν και για να ειμαι ειλικρινης απο οτι λενε οι περισσοτεροι το μαθηματικο ειναι η πιο δυσκολη σχολη. Τουλαχιστον οσον αφορα την πολη μου.
babletheone
Νεοφερμένος
Τα μαθηματικά σε όλα τα τμήματα ίδια δεν είναι?Διαφέρει το πρόγραμμα σπουδών από τμήμα σε τμήμα?
nPb
Επιφανές μέλος
Τα μαθηματικά σε όλα τα τμήματα ίδια δεν είναι?Διαφέρει το πρόγραμμα σπουδών από τμήμα σε τμήμα?
Όχι δεν είναι το ίδιο. Σε βαθμό 50% υπάρχει διαφορά στα μαθήματα αλλά και στο ίδιο Τμήμα μεταξύ των πτυχιούχων παρατηρείται διαφορά στην ομοιογένειά τους (διότι έχει να κάνει με τις κατευθύνσεις, επιλογές μαθημάτων,..κλπ).
Guest 845212
Επισκέπτης
Δεν ειπα για προγραμμα σπουδων αναγκαστικα αν και προφανως και δεν ειναι ιδιο σε ολα τα τμηματα μαθηματικων Ομως φυσικα δεν εχουν ολα τα μαθηματικα (για τμηματα μιλησα) την ιδια δυσκολια (μπορει καποια να εχουν πιο δυσκολα μαθηματα, στριμμενους καθηγητες κτλ).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Reader
- Vasilis125
- Hased Babis
- catlover033
- user2k
- tomftw
- Greg25
- Ανδριάνα
- hyyh4ever
- Aggel0sss
- Than003
- ougkampougka
- Totreno
- Peter Pan13
- Apocalypse
- Annou1
- Athens2002
- panaman
- Philologist
- Barka
- Twittn
- augustine
- Ιωάννης1234
- Specon
- SoyN
- 1234565
- PanMoonlight
- redarrow
- an ordinary tenant
- Schlimazel
- thenutritionist
- P.Dam.
- Orboz
- nicole1982
- Fanimaid123
- GeorgePap2003
- Nocommingback
- Τρελας123
- Mary_03
- eukleidhs1821
- Anhelika
- Gus Roger10
- Wonderkid
- SlimShady
- diamag
- Markos
- Nikitas18
- Nikos05
- Riaki28
- Dimitris9
- Memetchi
- Libertus
- Αριάνα123
- AiL0
- Ryuzaki
- Lebron
- Eri0611
- vetas
- Evapapa_
- Demlogic
- spring day
- clevercat
- Νομάρχης
- Georgekk
- MarcoReus
- Drglitterstar
- Backpacker97
- Asure
- Αλκης Κ.
- Daydreamer
- mick
- Pepega'
- valiia
- eri548
- Stroka
- Johnnnn
- Βλα
- J.Cameron
- charmander
- DrsKatia
- Μανοςπετρ
- kaaaaate
- vehement
- MaryM
- jul25
- stefan
- louminis
- Reik
- EiriniS20
- PanosBat
- lenaki001
- rekcoR
- TigerHunt
- Papachrist
- igeorgeoikonomo
- Zetakallipidou
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.