Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Αναφέρομαι στα τμήματα του οδε ΟΕ και λοχρη.. οποίος μπορεί και θέλει ας απαντήσει
Για ποιο πανεπιστήμιο λες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Παμακ για τα 3 τμήματα
Κοιτά από αυτά πιο δύσκολο είναι το Λοχρη καθώς έχει περισσότερα μαθηματικά.Εσενα τι σου αρέσει περισσότερο;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. κοίταξε, εμένα πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής μου έχει φανεί το οδε το βλέπω σαν κάτι πως να το πω ευέλικτο σαν προπτυχιακό δεν σε περιορίζει πουθενά το ίδιο κ το οικονομικό απλά προσωπικά εμένα μ φαίνεται λίγο πιο βαρετό αλλά κ αυτό ενδιαφέρον.. έχω μπερδευτεί
Στην θέση σου θα επέλεγα το οικονομικό (σε οικονομικό τμήμα είμαι και εγώ) και το λογιστικής.Διοικηση επιχειρήσεων σπουδάζει το 70% των οικονομολόγων.
American Economist
Επιφανές μέλος
Είναι υψηλό το επίπεδο; Τα μαθηματικά πως είναι;
Τα μαθηματικά είναι νορμαλ,τώρα κάνουμε διάνυσματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...