woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορείτε να πιέζετε για ένσημα, έτσι όπως έχει γίνει το ασφαλιστικό δεν είναι να δουλεύεις απλά για το χαρτζιλίκι, από τώρα πρέπει να μας απασχολεί η σύνταξη
Ωραία άγχωσε μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tanasis
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
αν εισαι προστατευομενος της οικογεννειας σου,καπως ετσι λεγεται οταν πας σχολειο η σχολη, γίνεται να σε βαζουν ενσημα;δεν εισαι αναγκαστηκα ασφαλιζομενος απο την οικογενεια;
Αυτό το' χω και γω απορία.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρα απο την πλάκα,εγω θα δουλέψω για να μην τεμπελοσκυλιάζω ολο το καλοκαίρι αλλα και για να βγάλω μονος μου τα χρήματα,με τα οποια θα πάω διακοπές,ετσι ώστε να μην επιβαρύνω την οικόγενεια.
valia_92
Νεοφερμένος
οσο για το αν βρισκεις δουλεια ευκολα, νομιζω οτι ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι καποιος σε μεγαλη ηλικια, γιατι ενω δεν εχουμε τις ιδιες απαιτησεις σε χρηματα πολλες φορες αποδιδουμε καλυτερα απο αυτους σε τετοιου ειδους δουλειες... α και απο τη στιγμη που εισαι πανω των 15 και σ κολλανε ενσημα ολα ειναι νομιμα
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
εκανα συνειρμο...ασε..ασε! μην το λες αυτο γιατι μου ρχεται να λυθω στα γελια...ζαμαν φου
μηπως τελικα αυτο ειναι μεχρι τα 15??αν εισαι προστατευομενος της οικογεννειας σου,καπως ετσι λεγεται οταν πας σχολειο η σχολη, γίνεται να σε βαζουν ενσημα;δεν εισαι αναγκαστηκα ασφαλιζομενος απο την οικογενεια;
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
εκανα συνειρμο...ασε..ασε! μην το λες αυτο γιατι μου ρχεται να λυθω στα γελια...
μηπως τελικα αυτο ειναι μεχρι τα 15??
Αποκλείεται.Δεν ξέρω μέχρι τι ηλικία μπορεί να είναι αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορεί και ένας ενήλικας να έχει π.χ. τη σύζυγό του προστατευόμενο μέλος..Λέω εγώ τώρα
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Αν εργάζεται έχει δικό του ταμείο
VakocNE
Νεοφερμένος
Εγώ θα δουλεύω 8ωρο στο μαγαζί της μάνας μου πάντως όλο το καλοκαίρι:Ρ
Βρε συγχωριανή μου, τι μαγαζί έχει η μάνα σου;
Τι λες σ' αρέσει η Νεάπολη;;;; χαχα δίπλα είμαστε!!
Εγώ θα δουλεύω στην εταιρία του πατέρα μου ως ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. Τηλέφωνα, μαιλ, φαξ, λειτουργία λογισμικού, κόψιμο τιμολογίων. Εν ολίγοις, τα πάντα όλα...
Αν μπορείτε να πιέζετε για ένσημα, έτσι όπως έχει γίνει το ασφαλιστικό δεν είναι να δουλεύεις απλά για το χαρτζιλίκι, από τώρα πρέπει να μας απασχολεί η σύνταξη
Αγαπητή θα πάμε σε ξένα μέρη, όπου το ασφαλιστικό μεριμνεί !!! Πάντως όλα τα λεφτά το σχολιάκι σου.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλααααα!Βρε συγχωριανή μου, τι μαγαζί έχει η μάνα σου;
Τι λες σ' αρέσει η Νεάπολη;;;; χαχα δίπλα είμαστε!!
.
Νεαπολίτισσα? [με 2 σ γραφεται?]
οοοοοοο
φυσικά,ο πατερας μου είναι απο Λατσίδα,και έχω πολλούς συγγενείς στη Νεαπολη!!
πωπω
ουαου xD
εε,εχει μαγαζί στον Αγιο,δεν είναι σωστο νομίζω να το πω εδώ,σε κοινή θεα
roseberry
Διάσημο μέλος
και μου αρεσει να εχω τα δικα μου χρηματα!
VakocNE
Νεοφερμένος
Έλααααα!
Νεαπολίτισσα? [με 2 σ γραφεται?]
οοοοοοο
φυσικά,ο πατερας μου είναι απο Λατσίδα,και έχω πολλούς συγγενείς στη Νεαπολη!!
πωπω
ουαου xD
εε,εχει μαγαζί στον Αγιο,δεν είναι σωστο νομίζω να το πω εδώ,σε κοινή θεα
Αντράκι είμαι... Και η γιαγιά μου από Λατσίδα...!!! Αν θες στείλες μου σε π.μ. ποιους έχεις στη Νεάπολη..
Τι ωραία να συναντιούνται 2 γειτονάκια..
lemOnbush
Νεοφερμένος
Συμφωνώ.Δεν συμφωνώ με το να δουλεύει κάποιος πριν τα 18 (ακόμα κ αν επιτρέπεται όπως λετε).Εκτός κ αν είναι μεγάλη ανάγκη, με τη σκέψη πως τη μισή ζωή μας θα δουλεύουμε άρα ποιός ο σκοπός να βιαστούμε? ας ζήσουμε την παιδικότητα μας τώρα που μπορούμε......
Αν και καλό είναι να παίρνει κανείς μια ιδέα του τι κάνεις (υποχρεώσεις, ρουτίνα) σε επαγγέλματα που τον ενδιαφέρουν για να αποφασίσει που θα πρασανατολιστεί επαγγελματικά. Γι' αυτό όσοι έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως βοηθοί σε συγγενείς τους ή φίλους καλό είναι να δοκιμάσουν. Όχι τόσο δηλαδή για να ανταμειφθούν με ένα χρηματικό ποσό!
Εγώ για παραδειγμα έχω βοηθήσει σε αρχιτεκτονικό γραφείο (που έχει κάποια φίλη των γονιών μου) και πραγματικά έμαθα πολλά που καν δε φανταζόμουν ότι μπορεί να περνούν απ' το χέρι ενός αρχιτέκτονα.Έχω βοηθήσει και σε mini-market και μαγαζί παιχνιδιών αλλά αυτά περισσότερο για την πλάκα.... =D
Ωραίο είναι να έχεις τα δικά σου χρήματα (έως εξάντλησης των αποθεμάτων)! Όσες χρονιές όμως δούλεψα ή έκανα καλοκαιρινά μαθήματα καλοκαιράκι δεν κατάλαβα....Λίγο ανία, βαρεμάρα....Μου έλειψε!
VakocNE
Νεοφερμένος
Συμφωνώ.
Αν και καλό είναι να παίρνει κανείς μια ιδέα του τι κάνεις (υποχρεώσεις, ρουτίνα) σε επαγγέλματα που τον ενδιαφέρουν για να αποφασίσει που θα πρασανατολιστεί επαγγελματικά. Γι' αυτό όσοι έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως βοηθοί σε συγγενείς τους ή φίλους καλό είναι να δοκιμάσουν. Όχι τόσο δηλαδή για να ανταμειφθούν με ένα χρηματικό ποσό!
Εγώ για παραδειγμα έχω βοηθήσει σε αρχιτεκτονικό γραφείο (που έχει κάποια φίλη των γονιών μου) και πραγματικά έμαθα πολλά που καν δε φανταζόμουν ότι μπορεί να περνούν απ' το χέρι ενός αρχιτέκτονα.Έχω βοηθήσει και σε mini-market και μαγαζί παιχνιδιών αλλά αυτά περισσότερο για την πλάκα.... =D
Ωραίο είναι να έχεις τα δικά σου χρήματα (έως εξάντλησης των αποθεμάτων)! Όσες χρονιές όμως δούλεψα ή έκανα καλοκαιρινά μαθήματα καλοκαιράκι δεν κατάλαβα....Λίγο ανία, βαρεμάρα....Μου έλειψε!
Κατ' εμέ δεν είναι καθόλου έτσι...!! Γιατί αν είσαι ολοκληρη την ημέρα σπίτι τι θα κάνεις; Τηλεόραση κάτι χαζοφόρουμς και ΦΒ. Εξάλλου αν δουλεύεις πρωί το βράδυ θα βγαίνεις... Το απόγευμα θα κάνεις και τα μπανάκια σου αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από το ωράριο... Κανείς δεν είπε νομίζω, να πάει και να δουλεύει σπαστό ωράριο.!!
Ενώ αν δουλεύεις και η ώρα θα περνάει και το χαρτζιλίκι σου θα βγάζεις... Αλλά πάντα δεν μιλάω για εξαντλητικές δουλείες!!
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstantina*
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.