!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Επί του παρόντος πάντως, ο πατέρας της της πίνει το αίμα...εντάξει ρε παιδιά στην τελική πατέρας της είναι δεν χρειάζεται να του πιει το αίμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
σε συμβουλευω ν τ κανεις! εγω δουλευω στ πατερα μου τ μαγαζι(ταβερνα) καθε καλοκαιρι! σερβιρω, πλενω πιατα οτι λαχει! ειναι τελεια! βλεπω και γνωριζω κοσμο, και εξασκω τ αγγλικα και τ γαλλικα μου γιατι μιλαω συνεχεια με ξενους! τ μεγαλυτερο ομωσ πλεονεκτημα ειναι οτι περνω 15Ε τ βδομαδα και αν ειναι στ κεφια τ ο πατερας μου μπορει ν παρω κ 20!
χεμ..χεμ..χωρις παρεξηγηση αλλα ο μπαμπας σου σε εκμεταλλευεται..αν δουλευεις 8+ καθημερινα επρεπε να παιρνεις 15 ? τουλαχιστον τη μερα..δεν σου κανει χαρη λοιπον..εκτος κι αν θες να βοηθας αφιλοκερδως κ για τη πλακα σου την οικογενειακη επιχειρηση κατι που δειχνει οτι εισαι παιδι με φιλοτιμο κ μπραβο σου..:no1::no1:
Luc
Νεοφερμένος
εχει δουλεψει κανεις ως γκρουμ σε ξενοδοχειο;ρωτω γιατι λεω να κανω καμια αιτηση ως γκρουμ και αν με παρουν καλως.
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Δε βρισκω ανουσιο να δουλεψεις,ακομα και αν μοιραζεις φυλλαδια.Αν δεν το εχεις κανει στο παρελθον στο συνιστω ανεπιφυλακτα.Αδραξε τη μερα.Μια καλη αρχη ειναι η ημιαπασχοληση!!!!!!!
Liakouras
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Παιδιά έκανα για πρώτη φορά bob ross. Το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που αρχικά δεν πιστεύεις πως το έκανες εσύ.
DN8
Νεοφερμένος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά τώρα, δύσκολα πρόκειται να βρεις κάτι αξιόλογο με αυτά τα κριτήρια. Κάτι πρέπει να ρίξεις και να μην μπλέξεις σε λούκια τύπου "βγάλτε 3000 ευρώ απο το σπίτι σας".
Υ.Γ. Τι είναι το bob ross;
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ. Τι είναι το bob ross;
Ενας που νομιζε οτι ειναι ζωγραφος.
Ναύτης.
Νεοφερμένος
Η κοπελιά μου έχει γεμίσει το σπίτι με δικές της ζωγραφιές στυλ bob ross.Γι'αυτό κι οι γνώσεις μου επι αυτού.: ρ
Οσον αφορά το θέμα θα σε συμβούλευα αυτό το καλοκαίρι που είναι κρίσιμο για το μέλλον σου να δώσεις σημασία στα μαθήματα σου,να προσπαθήσεις να καλύψεις τυχόν κενά και να προετοιμασθείς για τη νέα χρονιά-εκτός τώρα κι αν είναι πολύ αναγκαία για σένα αυτά τα χρήματα,οπότε πάω πάσο.
Για δουλειά πιστεύω τώρα οτι σε κάποιο ίντερνετ καφέ ίσως να ήταν καλά για 5-6 ώρες απόγευμα.Πάρε τις μικρές αγγελίες και ψάξε.
Liakouras
Δραστήριο μέλος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Liakouras
Δραστήριο μέλος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι δουλειές μπορείς να κάνεις τώρα... ξέρω γω; Αν έχεις μηχανάκι, delivery. Σε κάνα video club, σε κάναν μπογιατζή, γκαρσόνι. Δε ξέρω όμως αν μπορείς να δουλέψεις 4ωρο. Οικοδομή μη πας, είναι οι ξένοι και κλέβουν δουλειές.
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Liakouras
Δραστήριο μέλος
εγω δουλευω φυλακας με 4 ωρες την ημερα και παιρνω 300 ευρω αν σε ενδιαφερει αυτη η δουλεια μπορεις να βρεις καπου
Ρε συ εγώ είμαι όμως και 17 χρονών. Πέρνουν? Αν έχεις υπόψει σου κάποια συγκεκριμένη θέση επικοινώνησε μαζί μου με πμ.
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
garth vader
Νεοφερμένος
Ρε παιδια εγω δουλευω απο τριτη γυμνασιου καθημερινως στο περιπτερο μας 8-10 ωρες μεσο ορο την εβδομαδα και δε παιρνω λεφτα.Οι γονεις μου μου δινουν οποτε χρειαζομαι,και ενω ξερω οτι το να ειμαι ψιλικατζης στα 15 δε θα με βοηθησει αμεσα στο μελλον,ξερω πως εχω πολλα περισσοτερα προνομια σε συγκριση με αλλους 15χρονους.Εαν παραδειγματος χαριν εγω ψαχνω ημιαπασχοληση στα 19 μου,θα ειναι προνομιο για μενα το οτι εχω ''εμπειριΑ''.Γιατι οσο και να το κανουμε εχω συναναστροφες με κοσμο και εχω γνωρισει εν μερει,πολυ ελαχιστα βεβαια,πως ειναι να δουλευεις.
Δε βρισκω ανουσιο να δουλεψεις,ακομα και αν μοιραζεις φυλλαδια.Αν δεν το εχεις κανει στο παρελθον στο συνιστω ανεπιφυλακτα.Αδραξε τη μερα.Μια καλη αρχη ειναι η ημιαπασχοληση!!!!!!!
πςςςςςςςςςςςςςςςςς....
φίλε απλά υποκλίνομαι!
τέλειο comment!
πολύ αισιόδοξο!!!:thanks:
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πήγα εκεί που λέτε, καθάριζα κρεμμύδια, πατάτες, κωλοκυθάκια, αγγούρια κλπ. Έστησα τα μαχαιροπίρουνα, τα πιάτα, τα ποτήρια στα τραπέζια και όλα μια χαρά (Πάλι καλά υπήρχαν κι άλλα άτομα, αλλιώς δε θα προλάβαινα μόνος μου).
Δε με χάλασαν καθόλου τα 30€. Ίσα-ίσα, μου φάνηκαν πολλά
Τώρα σκέφτομαι να μοιράζω φυλλάδια για τα φροντιστήρια (που ομολογουμένως θα έχουν δουλειά σε λίγο). Γενικά, οτιδήποτε εκτός από σερβιτόρος (μου τρέμουν τα χέρια όταν βάζω δύναμη, όταν κάνω κάτι γρήγορα, όταν αγχώνομαι).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.