askos
Νεοφερμένος
Ο askos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

12-04-12

17:08
Παιδια μιλησα με καποιους φιλους στην Αγγλια και μου ειπαν πως τα καλοκαιρια (2 μηνες του καλοκαιριου) τους δινεται η δυνατοτητα να κανουν αιτησεις και να δουλευουν σε καποιες εταιριες. στην ελλαδα ισχυει κατι τετοιο? η μηπως ξερει καποιος κανενα site για το εξωτερικο. σπουδαζω πληροφορικη και θα με ενδιεφερε πολυ κατι τετοιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Esperius
Νεοφερμένος
Ο Esperius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα.

12-04-12

21:04
Σε καποιες σχολες αυτο γινεται στα πλαισια πρακτικης ασκησης.Εγω για παραδειγμα στην σχολη μου εχω 3 μαθηματα που λεγονται Πρακτικη Ασκηση Ι,ΙΙ και ΙΙΙ και αφορουν πρακτική άσκηση φοιτητών σε δημόσιους οργανισμούς ή ιδιωτικούς φορείς, διάρκειας έως δύο (2) ημερολογιακών μηνών κατά την περίοδο των θερινών διακοπών, μετά το 6ο, 7ο και 8ο διδακτικό εξάμηνο σπουδών αντίστοιχα. Η Πρακτική Άσκηση δηλώνεται ως προαιρετική επιλογή ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα μαθήματα στις αρχές του εαρινού εξαμήνου.Λογικα αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην δικια σου σχολη,θα αναφερεται στον οδηγο σπουδων η στην ιστοσελιδα της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
askos
Νεοφερμένος
Ο askos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

13-04-12

03:20
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. πιο πολυ θα ηθελα να κοιταξω για εξωτερικο αν υπαρχει κατι αντιστοιχο
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,767 μηνύματα.

13-04-12

03:44
Φυσικά. Σε πολλά μεγάλα Παν/μία της Ευρώπης (τουλάχιστον) δίνεται η δυνατότητα Internship, να πας σε ένα εργαστήριο να δουλέψεις.Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. πιο πολυ θα ηθελα να κοιταξω για εξωτερικο αν υπαρχει κατι αντιστοιχο
askos
Νεοφερμένος

14-04-12

04:02
φιλε γιωργο μηπως εχεις καμια ιδεα για καποιο site η κατι που θα μου εδινε περισσοτερεσ πληροφοριες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...