Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον σε επιλεγουν αρχικα με βαση ποσες γνωριμιες εχεις και πολλες φορες κοιτανε αποκλειστικα το ποσους φιλους εχεις στο φβ.(Γι'αυτο και τα τοσα tags).Δουλεια σου στην ουσια ειναι να ψαρευεις απο φβ και απο τηλεφωνα πελατες ωστε να κλειστει τραπεζι στο μαγαζι.Περαν του μισθου σου περνεις και καποια bonus αναλογα με τις κρατησεις.Ειναι καλη δουλεια απο αποψη χρηματων αλλα απαιτει αρκετο χρονο στο να ψαξεις αυτα τα ατομα και πολλες φορες εισαι αναγκασμενος να παρευρισκεσαι στην εκαστοτε εκδηλωση για την οποια εχεις κλεισει το τραεζι στα ατομα.ΑυταΚαι δηλαδή πληρώνονται για να κάνουν tag όσο κόσμο μπορούν για να προωθήσουν ξέρω γω ένα μαγαζί? Αυτό μόνο?
'
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον σε επιλεγουν αρχικα με βαση ποσες γνωριμιες εχεις και πολλες φορες κοιτανε αποκλειστικα το ποσους φιλους εχεις στο φβ.(Γι'αυτο και τα τοσα tags).Δουλεια σου στην ουσια ειναι να ψαρευεις απο φβ και απο τηλεφωνα πελατες ωστε να κλειστει τραπεζι στο μαγαζι.Περαν του μισθου σου περνεις και καποια bonus αναλογα με τις κρατησεις.Ειναι καλη δουλεια απο αποψη χρηματων αλλα απαιτει αρκετο χρονο στο να ψαξεις αυτα τα ατομα και πολλες φορες εισαι αναγκασμενος να παρευρισκεσαι στην εκαστοτε εκδηλωση για την οποια εχεις κλεισει το τραεζι στα ατομα.Αυτα
'
Εγώ, βέβαια, δεν αναφέρθηκα σε PR (public relations), αλλά σε promotion. Δουλεύεις για οποιαδήποτε εταιρεία, προωθείς το προϊόν με παρουσία επόπτη, και παίρνεις τα χρήματα που ανέφερα παραπάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αααα η ξα μου κάνει προμόσιον σε περίπερο με τσιγάραΤι ακριβώς είναι το promotion?
Ντάξυ καλά πρέπει να είναι νομίζω παίρνει 40 ευρώ για το 5ωρο.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
p.r σε μαγαζι(promoter)
κατι τυπους στο φβ που ανεβαζουν ασχετες φωτογραφιες κανουν tag 1 δις ατομα του εχεις δει?
Αυτοι ειναι οι pr και οντως εχει καλα λεφτα.
Τσου, αυτοί κάνουν public relations.
Δεν είναι promoters, βγάζουν καλά λεφτά αλλά δεν είναι ακριβώς part-time job.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ, βέβαια, δεν αναφέρθηκα σε PR (public relations), αλλά σε promotion. Δουλεύεις για οποιαδήποτε εταιρεία, προωθείς το προϊόν με παρουσία επόπτη, και παίρνεις τα χρήματα που ανέφερα παραπάνω.
επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε promotions δεν είναι τόσα πολλά τα λεφτά όσο αναφέρεις εσύ...ανάλογα βέβαια και το πρόγραμμα αλλά για 5ωρο είναι συνήθως γύρω στα 20ευρώ
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε promotions δεν είναι τόσα πολλά τα λεφτά όσο αναφέρεις εσύ...ανάλογα βέβαια και το πρόγραμμα αλλά για 5ωρο είναι συνήθως γύρω στα 20ευρώ
Εμένα τόσα μού είπε ότι παίρνει το άτομο που με πληροφόρησε για το promotion. Προσωπικά, δεν το έχω κάνει.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα τόσα μού είπε ότι παίρνει το άτομο που με πληροφόρησε για το promotion. Προσωπικά, δεν το έχω κάνει.
πολλά μου φαίνονται πάντως...είναι ανάλογα και το πρόγραμμα βέβαια
christie_94
Νεοφερμένος
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ!
nPb
Επιφανές μέλος
Μου φαίνονται πολλά 10 ευρώ για Β' γυμνασίου, αφήστε που σκέφτομαι και την κρίση. Ελεγα να πω 8 για το κάθε παιδί, και αν ζητήσει πιο χαμηλά 7 ή 6. Κάποιος που έχει εμπειρία, έχει να προτείνει κάτι;
Ευχαριστώ!
Βασικά πρέπει να σκεφτείς τι βολεύει εσένα, αλλά δεδομένου της παρούσας κατάστασης να κάνεις κάποια έκπτωση. Υπολόγισε ότι με τα λεφτά που θα βγάζεις, να καλύπτεις τουλάχιστον τα έξοδα σε γραφική ύλη και μετακίνηση, αλλά να σου μένει και κάτι. Έστω ο αέρας..
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Βρήκα 2 παιδάκια για ιδιαίτερο στα αρχαία, αλλά δεν ξέρω πόσο να ζητήσω (είναι δίδυμα). Οι φίλοι μου που κάνουν μαθήματα μου λένε πως αν κάνω και στα 2 μαζἰ να ζητήσω 15 ευρώ, ενώ αν είναι χώρια να ζητήσω 10 ευρώ στο καθένα και με παζάρι να το πάω 8. Τι λέτε; Μου φαίνονται πολλά 10 ευρώ για Β' γυμνασίου, αφήστε που σκέφτομαι και την κρίση. Ελεγα να πω 8 για το κάθε παιδί, και αν ζητήσει πιο χαμηλά 7 ή 6. Κάποιος που έχει εμπειρία, έχει να προτείνει κάτι;
Ευχαριστώ!
Λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι δίδυμα, είναι στο Γυμνάσιο, εσύ είσαι 22 χρονών και υπάρχει και η οικονομική κρίση στην μέση, λέω να τους ζητάς 15-17Ε συνολικά για 1,5 ώρα μάθημα (αν κάνουν μαζί, που γιατί να μην κάνουν μαζί?). Δεν έχω εμπειρία επί του θέματος, αλλά προσπάθησα να το δω λίγο από την πλευρά του γονιού. Πιστεύω ότι με τέτοια τιμή δεν θα χρειαστεί καν παζάρεμα.
Βέβαια εγώ αυτά τα λέω θεωρώντας ότι δεν μένουν στην άλλη άκρη της πόλης και δεν θα δίνεις τα κέρατά σου για αστικά, μετακίνηση, και λοιπές ιστορίες.
Καλή τύχη!
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι είναι μακριά, εγώ μένω τέρμα δυτικά, ενώ η οικογένεια είναι στη Δάφνη.
Σας ευχαριστώ και τους δύο
DrHouse
Διάσημο μέλος
Βρήκα 2 παιδάκια για ιδιαίτερο στα αρχαία, αλλά δεν ξέρω πόσο να ζητήσω (είναι δίδυμα). Οι φίλοι μου που κάνουν μαθήματα μου λένε πως αν κάνω και στα 2 μαζἰ να ζητήσω 15 ευρώ, ενώ αν είναι χώρια να ζητήσω 10 ευρώ στο καθένα και με παζάρι να το πάω 8. Τι λέτε; Μου φαίνονται πολλά 10 ευρώ για Β' γυμνασίου, αφήστε που σκέφτομαι και την κρίση. Ελεγα να πω 8 για το κάθε παιδί, και αν ζητήσει πιο χαμηλά 7 ή 6. Κάποιος που έχει εμπειρία, έχει να προτείνει κάτι;
Ευχαριστώ!
Πρωτα απ'ολα θα κοιταξεις να καλυπτεις τα εξοδα σου,πχ μεταφορικα προς την κατοικια τους,φωτοτυπιες,ασκησεις κτλπ.
Οι καιροι ειναι δυσκολοι,και θα πρεπει να διαμορφωσεις αναλογα και την τιμη.Θα σου προτεινα να κανεις το καθενα ξεχωριστα,με 5 ευρω ανα ωρα,ή 6 ανα 1.30 ωρα.Να σκεφτεις,οτι ειναι αδερφακια,και αμα τα εχεις μαζι μπορει να πειραζουν το ενα το αλλο,ή να μην προσεχει το μικροτερο,και να εμποδιζεται,ετσι,το μεγαλυτερο.
Εγω κανω ιδιαιτερα στην Εκθεση,κοπελα Γ λυκειου, 1.5 ωρα, και χρεωνω 8 ευρω.Καποιες φορες,γινεται και 3ωρο το μαθημα.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μπορεί να μην κάνουν μαζί (σήμερα θα πάω πρώτη φορά, σημειωτέον) γιατί η μαμά τους από το τηλέφωνο μου είπε πως ο ένας είναι του 16 και η άλλη (η αδερφή, του 11). Χώρια που το ένα έχει ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής και υπερκινητικότητα).
Και τι, θα πηγαίνεις 2 φορές την εβδομάδα αν δεν κάνουν μαζί, ή θα το παίρνεις σερί κανένα 3ωρο?
Ντάξει, υποχωρήσεις και συζητήσιμα όλα και παζάρια κλπ, αλλά να βολευτούν όλοι. Να σκεφτείς αν δεν κάνουν μαζί τελικά αν εσύ θα καταφέρεις να είσαι αποδοτική με το να το κάνεις όλο αυτό εις διπλούν (άσε που αυτό που έχει ΔΕΠΥ θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολη περίπτωση).
cha0s
Περιβόητο μέλος
1 φορά την εβδομάδα, 8ωρο, 40 ευρώ.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Κομότα; Σε ποια καφετέρια;Εκλεισα δουλειά σε καφετέρια!!!
1 φορά την εβδομάδα, 8ωρο, 40 ευρώ.
Δίνουν καλά μεροκάματα εκεί!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
afro5
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- kalhkardia
- elevag
- peter347
- g59
- Alessandra Eliza
- Annou1
- maria pad
- DeWiN
- spring day
- Τρελας123
- Joji
- Nick0007
- nimbus
- brizoulis
- Εριφύλη
- Nina-nana
- Χάρις
- eirinipap
- Nala
- kiyoshi
- SoyN
- Φινεύς
- Unboxholics
- katia.m
- ggl
- snowy
- vasilis123321
- oups
- constansn
- Hased Babis
- Deadly_sorrowX
- korlef
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Scandal
- Kitana
- Athens2002
- Gus Roger10
- calliope
- alpha.kappa
- GeorgePap2003
- KingOfPop
- P.Dam.
- Maynard
- Ιωάννης1234
- Paragontas7000
- katerinavld
- louminis
- Κλημεντίνη
- PanMoonlight
- CoolCowboy
- giannhs2001
- angies
- Idontknoww
- Oikonomologistis
- thenutritionist
- estrela
- Giii
- Sofos Gerontas
- J.Cameron
- Alexismicro
- jim2015
- το κοριτσι του μαη
- jimis2001
- Miranda32
- PanosBat
- Nikoleta_Giann
- nicole1982
- Steliosgkougkou
- hirasawayui
- johnsala
- Nick254
- Euge.loukia
- margik
- tfghp
- tolis
- Citylights
- Meow
- Schlimazel
- Philologist
- desp1naa
- Polipolikalos
- Marinamani
- lnesb
- Λαμπρινηη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.