RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
κυριως εψαχνα μια δουλεια χαλαρη γιατι θα θελω να πηγαινω κ στο νησι μου κανα σ/κ κ τις διακοπες επομενως θα πρεπει να αλλαζω δουλεια καθε 3 μηνο.....αχ!δν ξερω τι να κανω...και βραδυ δεν θελω να δουλεψω γιατι ειμαι πολυ φοβιτσιαρα..κατι σαν τηλε φωνητρια ηθελα...κ το βιντεο κλαμπ δν ειναι κακο...σκεφτομουν οτι οι κοπελες περισσοτερο θα μπορουσαν να φυλανε κ παιδακια..εγω εκανα babysitting για 1 καλοκαιρι σε 2 παιδακια κ ηταν καλα...βεβαια τα χρηματα δν ειναι κ πολυ καλα..επαιρνα 40Ε τις 3 μερες κ ημουν 9-1 αλλα ειχε γελιο κ δν ηταν κ κουραστικα...κ τα μαθηματα ειναι πολυ καλη ιδεα...τα αγγλικα δν τα κατεχω μονο lower εχω αλλα σε παιδακια δημοτικου πιστευω οτι θα μπορουσα να τα βγαλω περα με μια δυσκολια στα μαθηματικα κ τη φυσκη αλλα ενταξει...μηπως ξερετε ποσα λεφτα παιρνουν τν ωρα?
-----------------------------------------
fragl πως βρηκες δουλεια για τα ιδιαιτερα?εβαλες αγγελιες οτι κανεις μαθηματα?ηταν καλα τα παιδακια η οι γονεις γιατι εχω ακουσει οτι εχουν υπερβολικες απαιτησεις..
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά την άποψή μου καλύτερα να βοηθάτε στο διάβασμα του σχολείου παιδάκια της γειτονιάς σας στα χαλαρά ή και κάνα babysitting για τις κοπέλες...Τα ιδιαίτερα αγγλικών είναι μεγάλη υπόθεση και οι μαμάδες είναι οι χειρότερες--πιστέψτε με δε θέλετε να μπλέξετε...
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παλι σκεφτομαι αν βρω να δουλεψω σε κανα κλαμπ,μπαρ,καφε...κλπ μονο για παρασκευες κ σαββατα.εχω ακουσει οτι δινουν 50 τν βραδια συνηθως(σε κλαμπ) κ μ φαινεται μια χαρα 100 ευρω τν εβδομαδα
λογικο ειναι αμα ειναι κανα καλο κλαμπακι να σου δινει ενα 50αρικο τη βραδια ... αφου ξεκωλονεσε ολο το βραδυ και πας σπιτι το πρωι ...
Δεν ειναι και οτι πιο ευκολο αλλα τα λευτα ειναι καλα
Ενας φιλος μου δουλευε ετσι ... κυριακη βραδυ εκει και μολις σχολαγε ερχοταν να γραψει πανελληνιες ... (δεν ειχε σκοπο να περασει πουθενα φυσικα ... μονο το απολυτηριο ηθελε)
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
stella
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι παίζω μπάσκετ απο πολύ μικρός. Εφοσον τέλειωσα το σχολείο ζήτησα απο την ομάδα μου και μου δώσανε 3 τμήματα μινι-παμπαιδικά και προπονούσα. Βέβαια αυτό δε μπορουν να το κάνουν όλοι (πρεπει να εχεις μια πείρα και να σε ξέρουν στην ομάδα για να σε εμπιστευτούν) αλλά είναι πολύ δύσκολο με τους γονείς οι οποίοι ζητάνε τα πάντα και θελουν ο γιος τους /κορη τους να είναι πρώτοι στην ομάδα.... Επίσης το χειρότερο για εμένα ήτανε οτι κάποιες προπονησεις τους είναι Σαββατοκύριακο πρωί (8κ30) .. Δηλαδή όλη την εβδομάδα πρωινό ξύπνημα + το σαββατοκυριακο.. και είχα δικούς μου αγώνες τις παρασκευές = κόλαση δε θα βγει το ιδιο πρόγραμμα δευτερη χρονιά.... Απο λεφτά πάλι ευτυχώς ήτανε αρκετά (ειχα και 3 τμήματα ομως...) δηλαδή γύρω στα 400 μηνιαίως + 100 επειδή έπαιζα βγήκε το πράγμα..
Αυτο καλο ειναι γιατι παράλληλα γυμνάζεσαι και συ και παιζεις κατι που σ ευχαριστει...Απλα εμενα με ολες τις δουλειες με ανησυχει το γεγονος οτι δεν θα εχω και πολυ χρονο για τη σχολη και ισως να μην ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις και στο διαβασμα μου...σκεφτομαι να δω πρωτα ποσο χρονο χρειαζονται οι παρακολουθησεις και το διαβασμα και στη συνεχεια να πιασψ μια δουλεια...
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
η αληθεια ειναι οτι σε παει πισω ... εγω εδωσα παννελήνιες -δευτερη χρονιά- ετσι αλλα ακολουθουσα το πρόγραμμα 100% και απεδωσε .. ωστοσο μετα εκανα 1 μηνα να βγω απο το σπιτι λογο κούρασης και αυτο εως οτου παω διακοπέςΑυτο καλο ειναι γιατι παράλληλα γυμνάζεσαι και συ και παιζεις κατι που σ ευχαριστει...Απλα εμενα με ολες τις δουλειες με ανησυχει το γεγονος οτι δεν θα εχω και πολυ χρονο για τη σχολη και ισως να μην ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις και στο διαβασμα μου...σκεφτομαι να δω πρωτα ποσο χρονο χρειαζονται οι παρακολουθησεις και το διαβασμα και στη συνεχεια να πιασψ μια δουλεια...
dexter08
Νεοφερμένος
εγω παλι σκεφτομαι αν βρω να δουλεψω σε κανα κλαμπ,μπαρ,καφε...κλπ μονο για παρασκευες κ σαββατα.εχω ακουσει οτι δινουν 50 τν βραδια συνηθως(σε κλαμπ) κ μ φαινεται μια χαρα 100 ευρω τν εβδομαδα
+ γω για κλαμπ με κοβω...μια πρωτη γευση την πηρα το καλοκαιρι, και απο οκτωβρη θα κοιταξω για παρασκευοσαββατα...
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
dexter08
Νεοφερμένος
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ κρατάω παιδιά σε δύο σπίτια 2-3 απογεύματα τη βδομάδα. 10 ? / h παίρνω, μείον οι φόροι, στο χέρι μένουν περίπου 8 ? / h. Είναι καλή δουλειά, από την άποψη ότι δε χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στο μάθημα και τη δουλειά. Τα καλοκαίρια δουλεύω σε ένα λούνα παρκ και για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος μου μένουν 2000-2500 ?...
τι εννοεις με τους φορους?σου κολλαγαν κ ενσημα???
α!κ τα παιδακια που τα βρηκες?εβαλες αγγελια??
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
super girlΝαι. Οι εν λόγω οικογένειες είχαν βάλει αγγελία, όχι εγώ.
Chrysa32485
Νεοφερμένος
τέλειο είναι και με καλό ωράριο!Εγώ κρατάω παιδιά σε δύο σπίτια 2-3 απογεύματα τη βδομάδα. 10 ? / h παίρνω, μείον οι φόροι, στο χέρι μένουν περίπου 8 ? / h. Είναι καλή δουλειά, από την άποψη ότι δε χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στο μάθημα και τη δουλειά. Τα καλοκαίρια δουλεύω σε ένα λούνα παρκ και για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος μου μένουν 2000-2500 ?...
ellilili
Νεοφερμένος
Θα ρωτήσω κάτι αλλά μήν με πάρετε με τις πέτρες
Κάποτε είχα ακούσει οτι και χωρίς να είσαι επαγγελματίας μεταφραστής ,μπορείς να κάνεις κάποιες μεταφράσεις για ενα μικρό ποσό αν έχεις καλή γνώση.
Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναί θα εκτιμούσα info...
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια μερα που εψαχνα τα sites για δουλειες,επεσα σε μια αγγελια που ζητουσε μεταφραση ξενων κειμενων με πληρωμη..δε ξερω τισ προυποθεσεις,αλλα η αγγελια ηταν παλια..πιστευω αν ψαξεις στο google θα βρεις κατι σχετικο..Παιδιά ψάχνω δουλειά (οχι σε καφετερια,μπάρ,κλαμπ κλπ).
Θα ρωτήσω κάτι αλλά μήν με πάρετε με τις πέτρες
Κάποτε είχα ακούσει οτι και χωρίς να είσαι επαγγελματίας μεταφραστής ,μπορείς να κάνεις κάποιες μεταφράσεις για ενα μικρό ποσό αν έχεις καλή γνώση.
Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναί θα εκτιμούσα info...
sabbath
Νεοφερμένος
.....το θεμα ειναι ομος να βρεις ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- kalhkardia
- elevag
- peter347
- g59
- Alessandra Eliza
- Annou1
- maria pad
- DeWiN
- spring day
- Τρελας123
- Joji
- Nick0007
- nimbus
- brizoulis
- Εριφύλη
- Nina-nana
- Χάρις
- eirinipap
- Nala
- kiyoshi
- SoyN
- Φινεύς
- Unboxholics
- katia.m
- ggl
- snowy
- vasilis123321
- oups
- constansn
- Hased Babis
- Deadly_sorrowX
- korlef
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Scandal
- Kitana
- Athens2002
- Gus Roger10
- calliope
- alpha.kappa
- GeorgePap2003
- KingOfPop
- P.Dam.
- Maynard
- Ιωάννης1234
- Paragontas7000
- katerinavld
- louminis
- Κλημεντίνη
- PanMoonlight
- CoolCowboy
- giannhs2001
- angies
- Idontknoww
- Oikonomologistis
- thenutritionist
- estrela
- Giii
- Sofos Gerontas
- J.Cameron
- Alexismicro
- jim2015
- το κοριτσι του μαη
- jimis2001
- Miranda32
- PanosBat
- Nikoleta_Giann
- nicole1982
- Steliosgkougkou
- hirasawayui
- johnsala
- Nick254
- Euge.loukia
- margik
- tfghp
- tolis
- Citylights
- Meow
- Schlimazel
- Philologist
- desp1naa
- Polipolikalos
- Marinamani
- lnesb
- Λαμπρινηη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.