who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella
Δραστήριο μέλος
Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει...
δε λεω οτι ειναι λιγα αλλα σε τετοια μαγαζια που δινουν τοσα χρηματα, τα τραπεζια δεν ειναι και πολλα και επομενως οι γκαρσονες δεν ξεκολλωνονται κιολας...φυσικα σε αλλα 2ορωφα μαγαζια με 150 τραπεζια και γρηγορη εναλλαγη πελατων, υποθετω θα παιρνουν περισσοτερα...
-----------------------------------------
παντως επειδη εγω δε νιωθω και πολυ ανετα να παιρνω ολα τα λεφτα απο τους γονεις μου, προτιμω να δουλεψω για κανενα διμηνο ωστε να βγαλω λιγα χρηματα...ξερετε μηπως ποσο συχνα ζητουν υπαλληλους τα zara bershka pull n bear κλπ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
δε λεω οτι ειναι λιγα αλλα σε τετοια μαγαζια που δινουν τοσα χρηματα, τα τραπεζια δεν ειναι και πολλα και επομενως οι γκαρσονες δεν ξεκολλωνονται κιολας...φυσικα σε αλλα 2ορωφα μαγαζια με 150 τραπεζια και γρηγορη εναλλαγη πελατων, υποθετω θα παιρνουν περισσοτερα...
-----------------------------------------
παντως επειδη εγω δε νιωθω και πολυ ανετα να παιρνω ολα τα λεφτα απο τους γονεις μου, προτιμω να δουλεψω για κανενα διμηνο ωστε να βγαλω λιγα χρηματα...ξερετε μηπως ποσο συχνα ζητουν υπαλληλους τα zara bershka pull n bear κλπ?
ζητανε υπαλληλους ανα 1 μηνα,17 ημερες,3 ωρες και 6 δευτερολεπτα.
stella
Δραστήριο μέλος
ζητανε υπαλληλους ανα 1 μηνα,17 ημερες,3 ωρες και 6 δευτερολεπτα.
ευχαριστω πολυ τωρα θα ξερω ακριβως τι ωρα να παω.
West_Emperor
Νεοφερμένος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεχασες τα κλασματα δευτερολεπτου ιδιοφυΐα...ζητανε υπαλληλους ανα 1 μηνα,17 ημερες,3 ωρες και 6 δευτερολεπτα.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ρωτησω μπορει καποιος φοιτητης να δουλεψει σε πλαισιο, μουλτιραμα και αλλα τετοια καταστηματα σαν απλος υπαλληλος-πωλητης??
Γιατι να μη μπορει??? και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι... Εκτος αν ζητανε καποιον εξειδικευμενο στην πληροφορικη κτλ...
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι να μη μπορει??? και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι... Εκτος αν ζητανε καποιον εξειδικευμενο στην πληροφορικη κτλ...
πιθανοτατα στη θεση του πωλητη θα χρειαζεται καποιος που να ξερει 1-2 πραγματα πανω στους υπολογιστες...!ή υπαρχει και η αλλη περιπτωση να χρειαζεται να κανουν καποια εκπαιδευτικα σεμιναρια για να παρουν τη θεση του πωλητη...
West_Emperor
Νεοφερμένος
πιθανοτατα στη θεση του πωλητη θα χρειαζεται καποιος που να ξερει 1-2 πραγματα πανω στους υπολογιστες...!ή υπαρχει και η αλλη περιπτωση να χρειαζεται να κανουν καποια εκπαιδευτικα σεμιναρια για να παρουν τη θεση του πωλητη...
Ρωταω γτ κατεχω σε αρκετα μεγαλο βαθμο την τεχνολογια και τους υπολογιστες και θα μου αρεσε να δουλευα σε ενα εναν τετοιο καταστημα...δν ζηταω και πολλα ενας απλος υπαλληλος-πωλητης..
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
endless_dream
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δουλεύω σαν σερβιτόρα σε μια καφετέρια.Oύτε εγώ ήξερα τίποτα από δίσκο στην αρχή,όλα τα μαθαίνεις στην πορεία!Έχει αρκετή ορθοστασία και κούραση,αλλά παράλληλα έχει πολλές φορές καλά tips ,γίνεσαι πιο κοινωνικός,κάνεις νέες γνωριμίες,δουλεύεις (συνήθως) σε ευχάριστο περιβάλλον και εγώ προσωπικά όταν δουλεύω βράδυ,επειδή δεν κάθομαι,δεν το καταλαβαίνω για πότε περνά η ώρα!Το κακό βέβαια είναι ότι πρέπει να βγάλεις βιβλιάριο υγείας και έχει λίγο τρέξιμο αυτό...:/
@ boubou,αν θες κάτι με λιγότερη κούραση,σαν πωλήτρια σε κάποιο μαγαζί είναι καλή ιδέα,όπως επίσης και γραμματέας σε κάποιο φροντιστήριο(μια φίλη μου έτσι δουλέυει παράλληλα με τη σχολή). Υπάρχουν επίσης και οι προωθήσεις προϊόντων,αλλά δεν νομίζω ότι έχει πολύ καλά λεφτά,εκτός από την περίπτωση που διαφημίζεις τσιγάρα,ποτά κ.λ.π που δίνουν αρκετά χρήματα,αλλά θέλει εμφάνιση και ύψος και είναι νυχτερινή δουλειά κυρίως...
Evma
Νεοφερμένος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
amantoulino
Νεοφερμένος
elenaki92paok
Νεοφερμένος
fame
Νεοφερμένος
elena18
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- kalhkardia
- elevag
- peter347
- g59
- Alessandra Eliza
- Annou1
- maria pad
- DeWiN
- spring day
- Τρελας123
- Joji
- Nick0007
- nimbus
- brizoulis
- Εριφύλη
- Nina-nana
- Χάρις
- eirinipap
- Nala
- kiyoshi
- SoyN
- Φινεύς
- Unboxholics
- katia.m
- ggl
- snowy
- vasilis123321
- oups
- constansn
- Hased Babis
- Deadly_sorrowX
- korlef
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Scandal
- Kitana
- Athens2002
- Gus Roger10
- calliope
- alpha.kappa
- GeorgePap2003
- KingOfPop
- P.Dam.
- Maynard
- Ιωάννης1234
- Paragontas7000
- katerinavld
- louminis
- Κλημεντίνη
- PanMoonlight
- CoolCowboy
- giannhs2001
- angies
- Idontknoww
- Oikonomologistis
- thenutritionist
- estrela
- Giii
- Sofos Gerontas
- J.Cameron
- Alexismicro
- jim2015
- το κοριτσι του μαη
- jimis2001
- Miranda32
- PanosBat
- Nikoleta_Giann
- nicole1982
- Steliosgkougkou
- hirasawayui
- johnsala
- Nick254
- Euge.loukia
- margik
- tfghp
- tolis
- Citylights
- Meow
- Schlimazel
- Philologist
- desp1naa
- Polipolikalos
- Marinamani
- lnesb
- Λαμπρινηη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.