chiona8
Νεοφερμένος
Δεν είπα ότι παίζει ρόλο η βαθμολογία, αυτό το ξέρω. Ρώτησα αν γνωρίζει κανείς το ποσοστό των φοιτητών που θα πάρουν φέτος την επιδότηση για laptop.
Σίγουρα είναι το 25% των πρώτων σε κάθε σχολή-Δηλαδή στη δική μας σχολή είναι οι 27 πρώτοι..Δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμη ανακοίνωση και ανησυχώ... Adri δικαιούσαι κι εσύ laptop?? Τι σειρά έχεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md
Δραστήριο μέλος
Οριστε και η πηγη : https://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1069047
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8
Νεοφερμένος
εγραψε ο valkyrie απο ενα αρθρο οτι θα ισχυει κ φετος...
Οριστε και η πηγη : https://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1069047
Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Αν και θα αργήσει η επιδότηση για laptop,θα γίνει από ό,τι φαίνεται..
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπηκα 8η στην ιταλικη φιλολογια.Δικαιουμαι την επιδοτηση?στη σχολη μου ειπαν οτι δεν δινουν καμια υποτροφια στους σπουδαστες.Εχει σχεση η επιδοτηση με τη πολιτικη καθε σχολης???
www.destinpsifiaka.gr
βάλε τον κωδικο σου να μαθεις αν εχεις δικαιωμα για επιδοτηση λαπτοπ (λογικα παιρνεις)
η επιδοτηση αυτη δενε χει καμια σχεση με την πολιτικη της εκαστοτε σχολης
-----------------------------------------
Εγω δικαιουμαι λαπτοπ...αλλα δεν εχω καταλαβει κτ...απο που θα μαθουμε τον κωδικο συτο??Γτ στο σαιτ λεει για περισυ...Στη γραμματεια της σχολης θα μου πουν κτ??Βασικα εχω παρει λαπτοπ αλλα θα παρω αλλο ενα και θα το δωσω της αδερφης μου μαλλον
ειναι ο κωδικος υποψηφιου που ειχες στις πανελληνιες...το γραφει πανω στην ταυτοτητα υποψηφιου που σου δωσαν απο το σχολειο
anna_md
Δραστήριο μέλος
www.destinpsifiaka.gr
βάλε τον κωδικο σου να μαθεις αν εχεις δικαιωμα για επιδοτηση λαπτοπ (λογικα παιρνεις)
η επιδοτηση αυτη δενε χει καμια σχεση με την πολιτικη της εκαστοτε σχολης
-----------------------------------------
ειναι ο κωδικος υποψηφιου που ειχες στις πανελληνιες...το γραφει πανω στην ταυτοτητα υποψηφιου που σου δωσαν απο το σχολειο
απο το site δε μπορεις να δεις αν δικαιουσαι γιατι κανει ελεγχο για τους περσινους φοιτητες...Επισης δε γραφει πουθενα στη σελιδα οτι ισχυει το προγραμμα φετος αρα ειναι λογικο να μην σου βγαζει τιποτα...:iagree:
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο το site δε μπορεις να δεις αν δικαιουσαι γιατι κανει ελεγχο για τους περσινους φοιτητες...Επισης δε γραφει πουθενα στη σελιδα οτι ισχυει το προγραμμα φετος αρα ειναι λογικο να μην σου βγαζει τιποτα...:iagree:
Ακριβώς.......Επρεπε να το χαν ανανεωσει....αλλα τελοσπαντων.......
anna_md
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς.......Επρεπε να το χαν ανανεωσει....αλλα τελοσπαντων.......
https://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/15885.html θα ισχυει και φετος αλλα ειναι περιεργο που δεν το εχουν βαλει ακομα στην επισημη ιστοσελιδα
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/15885.html θα ισχυει και φετος αλλα ειναι περιεργο που δεν το εχουν βαλει ακομα στην επισημη ιστοσελιδα
Πάλι καλα που θα βαλουν και κτ παραπανω...!!
anna_md
Δραστήριο μέλος
Πάλι καλα που θα βαλουν και κτ παραπανω...!!
τι εννοεις οτι θα βαλουν κατι παραπανω?
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
Λεει οτι θα προσφερουν επιπλεον ηλεκτρονικες υπηρεσιες....
Α, οκ :no1:
matina 18
Νεοφερμένος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
ποτε θα ειδοποιηθούμε???δικαιουμαι και γω αλλα θελω τωρα να παρω...πρεπει να περιμενω μεχρι να βγει η επιδοτηση και να παρω κωδικο?
Χώρις να είμαι σίγουρος,νομίζω ότι μπορείς να πάρεις και μετά όταν βγουν οι επιδοτήσεις,να δηλώσεις ότι πήρες και να πάρεις λεφτά πίσω ή κάτι τέτοιο.
Επαναλαμβάνω,χωρίς να είμαι σίγουρος.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθε χρονο γινεται αυτο..?
μεχρι το 2013 ειναι σιγουρο
απλα εξαρτατε απο το εκαστοτε υπουργειο ...
RaZZoR
Νεοφερμένος
ξέρει κανένας τι θα γίνει ή πότε θα την ενημερώσουν?
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
dalida
Νεοφερμένος
Χρειάζεται να έχει κάποιον κωδικό???
ας μ ενημερώσει κάποιος παρακαλώ πολύ πολύ πολύυυυυ
σοφιαgr
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.