Demand
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Λογικα ναι (εκτος αν η σχολη παιρνει ΠΟΛΥ λιγα ατομα). Ας δοκιμασει να βαλει τον κωδικο του στο site που παρατιθεται στο πρωτο post για σιγουρια...ο αδελφος που περασε 11ος στη σχολη του δικαιουτε?
Θενκς μαν. Ρε δεν ξέρω από laptop καθόλου και βαριόμουν να το ψάξω πολύ περισσότερο, απλώς ρώτησα 2-3 άτομα και μου είπαν ότι τα HP είναι καλά. Ε, τα speccs του υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου so there.
εγω εχω ακουσει οτι ειναι τα χειροτερα....
Demand
Νεοφερμένος
Θενκς μαν. Ρε δεν ξέρω από laptop καθόλου και βαριόμουν να το ψάξω πολύ περισσότερο, απλώς ρώτησα 2-3 άτομα και μου είπαν ότι τα HP είναι καλά. Ε, τα speccs του υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου so there.
Είναι πολύ καλά τα HP λαπτόπια
Έχει και πολύ καλά χαρακτηριστικά αυτό που πήρες
Περιμένουμε να μας πεις και εντυπώσεις από τη χρήση...:no1:
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
edit:αν και εγω αν επαιρνα laptop θα προτιμουσα macbook
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Λογικα ναι (εκτος αν η σχολη παιρνει ΠΟΛΥ λιγα ατομα). Ας δοκιμασει να βαλει τον κωδικο του στο site που παρατιθεται στο πρωτο post για σιγουρια...
θα τον ρωτησω οταν ερθει... παντως η σχολη του ειναι η Λογιστικης και Χρηματοικονομιας στο Μακεδονια...
johan
Νεοφερμένος
vasw_1982
Νεοφερμένος
edit:αν και εγω αν επαιρνα laptop θα προτιμουσα macbook
Τα mac, πάντως, δεν υπάγονται στην επιδότηση αυτή για τους φοιτητές. (σύμφωνα με έναν πωλητή της plaisio )
Επίσης, το hp είναι μια χαρούλα laptop.
despi01
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rudi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
των πρωτων φοιτητων σε ολες τις σχολες ειτε αει ειτε τει.η επιδοτηση ειναι 400 ευρω και ισχυει τον οκτωβριο οπου θα μπειτε στο σαιτ του υπουργειου παιδειας θα πατησετε τον οκταψηφιο κωδικο σας στις πανελληνιες και αν δικαιουστε θα σας δωσει ενα κωδικο που με αυτον θσ γινει η αγορα.αν εχετε παρει την μια χρονια λαπτοπ και ξαναδωσατε δεν δικαιουσαστε λαπτοπ την δευτερη φορα ακομα και αν ειστε στο 25%
garcias
Νεοφερμένος
Σε ποιες σχολές δίνεται?
Σε πόσους?
Πόσα φράγκα?
Ευχαριστώ..!
Ansem
Νεοφερμένος
Επιπλέον έχουν προστεθεί ως δικαιούχοι οι εισακτέοι των ετών 2006 και 2007 από την Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης εφόσον έχουν βαθμολογία που τους κατατάσσει στο 20% της αντίστοιχης σχολής ή τμήματος για το αντίστοιχο έτος.
Στην φετινή υλοποίηση της δράσης «Δες την Ψηφιακά», θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και σπουδαστές που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως ποσοστό 3% των εισακτέων σε κάθε τμήμα ή σχολή το έτος 2008.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας, συμμετέχουν στο πρόγραμμα όλοι οι ισοβαθμήσαντες φοιτητές.
link:https://www.destinpsifiaka.gr/Default.aspx
Το άρθρο είναι του 2008 ωστόσο το ίδιο λένε θα γίνει και φέτος.
lenoOz
Νεοφερμένος
Θα ημουν τελειως ξανθια αν ρωτουσα τι ακριβως επιδοτηση ειναι αυτη και σε ποιους δινεται?!:s:!:
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να δεις αν εισαι και εσυ δικαιουχος δες ποσα ατομα παιρνει η σχολη σου και αν ανηκεις εσυ στο 25% των πρωτοετων υπολογιζοντας με βαση τον πινακα του παρακατω τοπικ: https://ischool.gr/showthread.php?t=17853
https://ischool.gr/showthread.php?t=17853
Civilara
Περιβόητο μέλος
Frank16
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.