panagiotis s
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Γενικα εχω ακουσει οτι του Περαια εινια καλυτερο γιατι εχει καλυτερη οργανωση και σου προσφερει πιο πολλα.
Εχει πιο πολλα οικονομικα ομως,δεν ξερω αμα σε αποθαρρυνει αυτο.
Της Παντειου μονο το ονομα ειναι που κανει την διαφορα.
Του ΠΑ.ΠΕΙ ειναι καλυτερο (σε οτι αφορα το τμημα που λες).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
panagiotis s
Νεοφερμένος
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το τμήμα του ΠαΠει σε τρεις πυλωνες:https://www.unipi.gr/des/undergrad.html (
Γενικα και εγω προβληματίζομαι γενικα για το επιπεδο του Παντειου αλλα μια γνωστη μου που τελειωσε το τμημα, μου ειπε οτι σε αντιθεση με τα αλλα τμηματα το ΔΕΣ του Παντειου οπως και το Ψυχολογίας είναι παρα πολυ καλά...
Εγώ παντως το βλέπω μεχρι τις 12 Ιουλιου να τυραννιεμαι
Guest 699855
Επισκέπτης
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Libertus
Συντονιστής
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Libertus
Συντονιστής
Άκυρο το προηγούμενο.για το παμακ;
Και για τα τρία δίνεις.
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή το "οικονομικό" κομμάτι είναι το σημαντικότερο στη μελέτη των Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών, προσωπική μου άποψη είναι ότι υπερτερεί το ΠΑΠΕΙ.
Ανάλογα,δε θελουν ολοι να ασχοληθουν με τα οικονομικα.Οι διεθνεις σχεσεις είναι εξίσου σημαντικες στη μελέτη των Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών.
Guest 699855
Επισκέπτης
Μα τότε γιατί τυραννιέσαι? ΄Εχεις δώσει μόνος σου την απάντηση. Στο ΔΕΣ Παντείου. Καλή επιτυχία ολόψυχα.Ανάλογα,δε θελουν ολοι να ασχοληθουν με τα οικονομικα.Οι διεθνεις σχεσεις είναι εξίσου σημαντικες στη μελέτη των Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών.
EviMv
Νεοφερμένος
Και γω ακριβως στο ιδιο διλημμα ειμαι μαρινα!επειδη εχω και εγω αυτη την απορια σχετικα με παντειο και πειραια..ενας απο θεωρητικη θα μπορει να τα βγαλει περα σε μια τετοια σχολη?στο παπει κιολας που εχει οικονομικα πιο πολυ πως ειναι?εχει πολυ διαβασμα?και μετα τι αποκατασταση εχει?ας μας πει καποιος που εχει περασει εκει..
Ειμαι θεωρητικη και μαλλον για παντειο με βλεπω που ειναι πιο θεωρητικο!
babletheone
Νεοφερμένος
Δεν είναι τόσο δύσκολα τα μαθήματα σχετικά με μαθηματικά κλπ
Δεν θα ήταν στο 1ο πεδίο και επίσης τα μαθήματα αυτά περιλαμβάνουν βασικές αρχές των μαθημάτων αυτών
Επίσης κατά την γνώμη μου το ΔΕΣ ΠαΠει έχει πολύ πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών
Παιδιά και εγώ ΔΕΣ ΠαΠει θα περάσω κατά πάσα πιθανότητα
Δεν είναι τόσο δύσκολα τα μαθήματα σχετικά με μαθηματικά κλπ
Δεν θα ήταν στο 1ο πεδίο και επίσης τα μαθήματα αυτά περιλαμβάνουν βασικές αρχές των μαθημάτων αυτών
Επίσης κατά την γνώμη μου το ΔΕΣ ΠαΠει έχει πολύ πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών
χωρις να ξερω πολλα για αυτες τις 2 σχολες επειδη ομως το χω ψαξει πιστευω οτι αυτο στο παπει ειναι καλυτερο με την εννοια οτι εγγραφεσαι στο οικονομικο επιμελητηριο και ασκεις και το επαγγελμα του οικονομολογου..επομενως σου δινει ενα αδιεξοδο.
Guest 699855
Επισκέπτης
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
χωρις να ξερω πολλα για αυτες τις 2 σχολες επειδη ομως το χω ψαξει πιστευω οτι αυτο στο παπει ειναι καλυτερο με την εννοια οτι εγγραφεσαι στο οικονομικο επιμελητηριο και ασκεις και το επαγγελμα του οικονομολογου..επομενως σου δινει ενα αδιεξοδο.
Πλεον και απο τα δυο...
babletheone
Νεοφερμένος
Πρόσθεσαν οικονομικά μαθήματα ακόμα?
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oικονομικα μαθηματα είχε ετσι και αλλιως και με πολυ καλους καθηγητες (πχ Ρουμελιωτης).Στο τελος του μηνα θα ανακοινωθουν αλλαγες στο προγραμμα σπουδων και ισως προσθεσουν και αλλα . Απο περυσι γίνεται και απο το Παντειο να εγγραφει κανεις στο Οικονομικο επιμελητηριο εφ'οσον φυσικα διαλεξει την αντιστοιχη κατευθυνση.Κοιτα και εδω:https://www.facebook.com/pages/ΔΕΣ-...ιμελητηριο-Ελλαδος/146157088882266?ref=streamΚαι από ΔΕΣ Παντείου πας δηλαδή?
Πρόσθεσαν οικονομικά μαθήματα ακόμα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.