cookies&chips
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betazoid
Νεοφερμένος
Υπάρχουν άτομα σε αυτό το forum,τα οποία έχουν τελειώσει αυτή τη συγκεκριμένη σχολή;Αν ναι,θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε τις δικές σας εντυπώσεις για τη σχολή.
Επίσης,πόσοι από εσάς,που δώσατε φέτος Πανελλήνιες και κάνατε Μηχανογραφικό,δηλώσατε τη Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών,είτε ως πρώτη είτε ως δεύτερη επιλογή;
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babletheone
Νεοφερμένος
Κατά 99,9% θα είμαι εκεί. Εσύ? Αυτήν δήλωσες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betazoid
Νεοφερμένος
Εγώ τη δήλωσα στο Πα.Πει και χωρίς να θέλω να υπερηφανευτώ, πιάνω και πιο """"μουράτες""" σχολές που θεωρούν πως είναι καλές
Κατά 99,9% θα είμαι εκεί. Εσύ? Αυτήν δήλωσες?
Ναι,κατά 99,9% περνάω εκεί!Απ'ό,τι με έχουν πληροφορήσει,είναι πολύ καλή σχολή και όσοι την έχουν τελειώσει έχουν ήδη αποκατασταθεί επαγγελματικά!Βέβαια,έχω ακούσει και κάποια αρνητικά σχόλια,οπότε βρίσκομαι σε κάποια σύγχυση!
betazoid
Νεοφερμένος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν λες ότι έχουν ήδη αποκατασταθεί επαγγελματικά, σε ποιους τομείς δηλαδή εργάζονται? Μηπως γνωρίζεις?Ναι,κατά 99,9% περνάω εκεί!Απ'ό,τι με έχουν πληροφορήσει,είναι πολύ καλή σχολή και όσοι την έχουν τελειώσει έχουν ήδη αποκατασταθεί επαγγελματικά!Βέβαια,έχω ακούσει και κάποια αρνητικά σχόλια,οπότε βρίσκομαι σε κάποια σύγχυση!
betazoid
Νεοφερμένος
Όταν λες ότι έχουν ήδη αποκατασταθεί επαγγελματικά, σε ποιους τομείς δηλαδή εργάζονται? Μηπως γνωρίζεις?
Ο ένας δουλεύει σε τράπεζα και η άλλη είναι στο Ευρωκοινοβούλιο!Για τη δεύτερη ξέρω ότι έκανε κάποια Μεταπτυχιακά.Για τον πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρη!Δεν τους ξέρω προσωπικά.
babletheone
Νεοφερμένος
Πόσο έβγαλες?
betazoid
Νεοφερμένος
Λες να μπούμε μόνο εμείς?
Πόσο έβγαλες?
Σου είπα θα έχουμε αποκλειστικότητα
babletheone
Νεοφερμένος
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπαρχει κανεις που περασε στην εν λογω σχολη?Δεν εχω βρει κανεναν μεχρι τωρα .Τι στο καλο!Μονος μου θα μαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.