jYanniss
Νεοφερμένος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 116 μηνύματα.

10-03-25

14:19
Καλησπέρα, ξέρετε αν υπάρχουν κάπου βιντεοσκοπημένες διαλέξεις, η λυμένες ασκήσεις.
Η ακόμα αν έχετε δικές σας λυμένες
Δεν έχω βρει κάτι ουσιαστικό σε θέμα διαλέξεων στο yt στα ελληνικά.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,821 μηνύματα.

10-03-25

16:26
Σημειωσεις απο το μαθηματικο κρητηςΚαλησπέρα, ξέρετε αν υπάρχουν κάπου βιντεοσκοπημένες διαλέξεις, η λυμένες ασκήσεις.
Ευχαριστώ.
Αμα θες να μαθεις απλα ,παρε αυτο το βιβλιο του γιαννη γκαρουτσου
απο βιβλιοπωλείο κορφιατης ιπποκρατους 6... εχει 15€
Συνημμένα
jYanniss
Νεοφερμένος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 116 μηνύματα.

10-03-25

17:01
Το βιβλίο το έχω, και το είχα ξεχάσει, θα το ξανά κοιτάξωΣημειωσεις απο το μαθηματικο κρητης
Αμα θες να μαθεις απλα ,παρε αυτο το βιβλιο του γιαννη γκαρουτσου
απο βιβλιοπωλείο κορφιατης ιπποκρατους 6... εχει 15€
View attachment 145991
Ευχαριστώ.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3,191 μηνύματα.

10-03-25

19:38
Δεν έχω, απλά γράφω για να θυμηθώ τι πέρασα ο καψερός όταν έδινα δ.γ. στο μαθηματικό Ιωαννίνων.
Το μάθημα που το έδωσα 6 φόρες μέχρι να το περάσω.
Εύχομαι καλό κουράγιο!

Εύχομαι καλό κουράγιο!
jYanniss
Νεοφερμένος

10-03-25

21:12
Ευχαριστώ πολύ, ναι παίζει να είναι το δυσκολότερο στη σχολή... Τουλάχιστον από άποψη πολυπλοκότητας.Δεν έχω, απλά γράφω για να θυμηθώ τι πέρασα ο καψερός όταν έδινα δ.γ. στο μαθηματικό Ιωαννίνων.
Εύχομαι καλό κουράγιο!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22,425 μηνύματα.

11-03-25

00:20
Βασικά αυτοί που διδάσκουν τέτοια μαθήματα έχουν πρόβλημα επεξήγησης της θεωρίας. Δεν μπορούν να εξηγήσουν τι ακριβώς εξετάζει η Διαφορική Γεωμετρία άσχετα αν είναι ακαδημαϊκοί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...