johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα και γω το ίδιο αλλα με όλα αυτά τα κολυβογράμματα των γιατρών που βλέπω εχει φοβηθει το μάτι μου...τι στο καλό, ΟΛΟΙ τους εκαναν ανεκαθεν χαλια γραμματα?
Η χαρά των φαρμακοποιών θα είσαι
Εγώ όσες φορές έκανα απόπειρα να διαβάσω συνταγή γιατρού, κατάφερα να αποκρυπτογραφήσω μόνο 2-3 γράμματα
Μάλλον δεν καταλάβατε Ειρωνικά το λέω! Έχω προσόοον που έχει ένας γιατρός! Έχω "γράμματα γιατρού" Γραμματάρες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον δεν καταλάβατε Ειρωνικά το λέω! Έχω προσόοον που έχει ένας γιατρός! Έχω "γράμματα γιατρού" Γραμματάρες
Μάλιστα...Ωραία....
Φοβάμαι πάντως ότι αν γινόμουν φαρμακοποιός ποτέ μου θα αποτύγχανα παταγωδώς, αφού δε θα κατάφερνα να διαβάσω σωστά ούτε μια συνταγή και θα έστελνα πολύ κόσμο πριν την ώρα του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
αρνουμαι!!εγώ έτσι θα γράφω πάντα κι ας κάνω και 5 ώρες να γράψω μια συνταγη
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
εγώ δηλαδή που θέλω να περάσω ιατρική πρέπει να χαλάσω τα υπέροχα στρογγυλα γραμματακια μου???
Ναι
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
το οτι χαλανε τα γραμματα θεωρω οτι περισσοτερο ειναι θεμα βαρεμαρας και οχι βιασυνης...
Έχεις 30 ασθενείς σε ένα τμήμα, το νοσοκομείο εφημερεύει οπότε πρέπει να πας και στα εξωτερικά να δεις ασθενείς. Για κάθε έναν από αυτούς πρέπει να γράψεις ένα κατεβατό πιστεύεις ότι θα περιμένει κανένας να κάνεις καλλιγραφίες;
μάλλον όχι
Ε μετά από 4-5 χρόνια σε αυτή την κατάσταση θα ξεχάσεις τι σημαίνουν καλά γράμματα και όταν δε βιάζεσαι σκόμσ θα γράφεις έτσι.
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιάννη δεν πρόκειται να δανειστώ τις σημειώσεις σου. ΠΟΤΕ
Εσύ χάνεις
Για να είμαι και ον-τόπικ πιστεύω ότι η Ιατρική επειδή θεωρείται κλασσικό επάγγελμα και είναι κάτι που μαθαίνουμε γι' αυτό από πάρα πολύ μικρή ηλικία ήδη έχουμε γνώση του περί τίνος πρόκειται. πχ αν πας και πεις τώρα σε ένα μωρό: "Θέλεις όταν μεγαλώσεις να γίνεις ΗΜΜΥ?" το μωρό θα σε κοιτάξει κάπως έτσι--->
Με αυτό θέλω να πω πως η Ιατρική ως επιστήμη είναι κάτι που μαγεύει αρκετούς ανθρώπους γι' αυτό και τους κάνει να την αγαπήσουν και να είναι και περισσότερο αφοσιωμένοι στη σχολή.
Πέρα από αυτό έχει να κάνει με την κοινωνική προσφορά που δίνει το αντικείμενο. πχ εγώ ας πούμε πιστεύω πως όποτε θα διαβάζω θα λέω από μέσα μου πως τώρα κάνω ένα βήμα παραπάνω για να βοηθήσω κάποτε τους δικούς μου ανθρώπους γύρω μου. Επίσης θα σκέφτομαι πως κάθε φορά που θα διαβάζω θα βάζω ένα λιθαράκι σε μια πιο πετυχημένη επαγγελματική καριέρα στην επιστημονική κοινότητα. Κάτι που το ήθελα από μικρός
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gunner alert! johanio θα σου αρέσει αυτός.
Χαχαχα, τι ρόλο βαράει αυτός?
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εσύ χάνεις
Ε κοιτα αν τα γραμματα σου ειναι σαν τη γραμμικη Α και πρεπει να σε παιρνω τηλ για να την αποκρυπτογαφησω, καλυτερα να πηγαινω στη σχολη να κραταω σημειωσεις και να τις δινω εγω σε σενα μετα
paskmak
Διάσημο μέλος
Θέλει η ιατρική όντως αμέτρητες (δηλαδή απ'έξω) ώρες διάβασμα ή απαιτεί και θετική/κριτική σκέψη;
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Και το αστείο είναι ότι έχουν συνηθίσει τόσο στην παπαγαλία που αν ένας καθηγητής ξεφύγει από αυτό το τριπάκι, οι φοιτητές του κάνουν παρατήρηση...
το αστείο είναι ότι μια φορά σε ένα καφέ, δίπλα μου καθόταν μια κοριτσοπαρέα ..φοιτήτριες ιατρικής μάλλον και η μια μάλωνε την άλλη επειδή δεν έλεγε κάποιο κομμάτι θεωρίας όπως το βιβλίο
τόσο κάψιμο..όπου μέχρι στο καφέ είπαν να μάθουν το μάθημα...χαχαχαχα
paskmak
Διάσημο μέλος
Η σχολή απαιτεί παπαγαλία. Η άσκηση της ιατρικής απαιτεί κριτική σκέψη, την οποία δεν μαθαίνουμε/εξασκούμε στην σχολή. Και το αστείο είναι ότι έχουν συνηθίσει τόσο στην παπαγαλία που αν ένας καθηγητής ξεφύγει από αυτό το τριπάκι, οι φοιτητές του κάνουν παρατήρηση...
Δηλαδή παπαγαλία όπως μας ζητείται στην κατεύθυνση στο μάθημα της Βιολογίας αλλά με πολύ πιο δύσκολο λεξιλόγιο και ύλη;
Με πόσο διάβασμα ανταπεξέρχεται ένας πρωτοετής φοιτητής στις απαιτήσεις της σχολής, δηλαδής πώς μαθαίνεις τόσο όγκο πληροφοριών απέξω(άλλα και να τα θυμάσαι όλα μετά απο χρόνια);
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ακριβώς.Δηλαδή παπαγαλία όπως μας ζητείται στην κατεύθυνση στο μάθημα της Βιολογίας αλλά με πολύ πιο δύσκολο λεξιλόγιο και ύλη;
Με πόσο διάβασμα ανταπεξέρχεται ένας πρωτοετής φοιτητής στις απαιτήσεις της σχολής, δηλαδής πώς μαθαίνεις τόσο όγκο πληροφοριών απέξω(άλλα και να τα θυμάσαι όλα μετά απο χρόνια);
Αυτό εξαρτάται από σένα.
fockos
Επιφανές μέλος
Δηλαδή παπαγαλία όπως μας ζητείται στην κατεύθυνση στο μάθημα της Βιολογίας αλλά με πολύ πιο δύσκολο λεξιλόγιο και ύλη;
η βιολογία κατεύθυνης και γενικά η βιολογία δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική.Δε μπορώ να περιγράψω πως είναι το διάβασμα αφού δεν υπάρχυυν ιατρικά μαθήματα στο λύκειο πάντως είναι αρκετά ενδιαφέρον. Σε κμία περίπτωση δεν απαιΤεί την παπαγαλία των θεωρητικών μαθημάτων
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.