Διαφορά ΗΜΜΥ ΑΠΘ και ΕΜΠ όσον αφορά το εξωτερικό

Mammy Nun

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 815 μηνύματα.

hl_amhxanos

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 803 μηνύματα.
μα υποτιθεται λενε τα νεα παιδια τωρα ειναι πιο ανοιχτομυαλα κτλπ.μου κανει εντυπωση οχι μονο να μην ανοιχτομυαλα αλλα πρακτικα να εχουνε ακομα περισσοτερα κομπλεξ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


ααχαχαχ παντως δεν με πιανεις ποτε κανω χιουμορ και ποτε οχι......μου εκανε εντυπωση το ολο στορυ και επειδη δεν θελω να πιανομαι κοροιδο ειδα ποιος ηταν ο πρωτος εκεινη τη χρονια.δεν το λες κομπλεξ αυτο απλα περιεργεια
Μα η φιγούρα είναι διαχρονικό φαινόμενο σε όλες τις κοινωνίες, εντάξει τώρα έχουμε περισσότερη πληροφορία διαθέσιμη από ότι 10 χρόνια πριν αλλά αυτό δεν επηρεάζει πολύ τον μέσο όρο, ο πραγματικά έξυπνος χρησιμοποιεί την πληροφορία αυτή για να μορφωθεί ενώ κάποιος άλλος για να αυτοπροβληθει στο tiktok. Το ταλέντο της κάθε γενιάς πάνω κάτω σταθερό παραμένει
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,161 μηνύματα.
Αν ήμουν η Κεραμέως πάντως, θα ίδρυα και μια σχολή με τίτλο Ιατρικές Επιστήμες Μαθηματικών, Πληροφορικής και Φυσικής στο ΕΜΠ για να πιάνει τους μαθητές που γουστάρουν άγριο τρολλάρισμα σπουδών. :D Μετά οι απόφοιτοι θα είχαν δικαίωμα να γραφτούν μέλη μέχρι και στο δικηγορικό σύλλογο για να το κορνιζάρουν και να καμαρώνει όλο το σόι.
 

Zedero

Νεοφερμένος

Ο Zedero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Υπάρχει κάποια διαφορά στην ισχύ των πτυχίων ή των ευκαιριών στο εξωτερικό μεταξύ των δύο πανεπιστημίων για τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς και μηχανικούς υπολογιστών; Ή Μετσόβιο και Αριστοτέλειο είναι τα ίδια;
Άτομα που λένε πως δεν υπάρχει διαφορά και κοροϊδεύουν το Μετσόβιο απλώς εθελοτυφλούν/ζηλεύουν, σόρρυ 🤷🏻‍♂️
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει διαφορά, αρκεί απλώς να δεις τα rankings. https://www.topuniversities.com/university-rankings
Το Μετσόβιο και ειδικά η ΣΗΜΜΥ είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, μακράν ανώτερες θέσεις (και εγκαταστάσεις, προσωπικό, προγράμματα) από το ΤΗΜΜΥ του ΑΠΘ.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,161 μηνύματα.
Πάλι τα ίδια. Ναι το Μετσόβιο είναι το καλύτερο του γαλαξία. Ηρεμήσατε τώρα; :console: Δώρο ένα γλειφιτζούρι με γεύση φράουλα. Οι εγκαταστάσεις και το προσωπικό πώς γίνεται να είναι τόσο καλά αφού διέπονται από την Ελληνική κουλτούρα του δημοσίου; Το ΕΜΠ έχει καθεστώς εργασίας δημοσίου με απολύσεις προσωπικού σε περίπτωση ανεπάρκειας; Ακούσατε κάτι; :cool: Όχι, οπότε τρία πουλάκια κάθονταν.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top