Κωνσταντίνα Σακ
Νεοφερμένος
Πραγματικα θα με βοηθουσε πολυ γιατι σαν δευτερη επιλογη θα πρεπει να τρεχω καθημερινα στη βιβλιοθηκη.
1. «Βιολογία»#Τόμος Ι, Campbell N., Reece J., κ.ά.,, Ηράκλειο 2010.
2. «Βασικές#Αρχές#Κυτταρικής#Βιολογίας», Alberts, Bray, John Son, Lewis, Raff, Roberts, Walter, Broken Hill Publishers Ltd, Αθήνα, 2006.
3. «Εισαγωγή στη Διατροφή του Ανθρώπου», Gibney M, Vorster H, Kok F. (eds), Εκδόσεις Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 2007.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VaKoSi
Νεοφερμένος
*ποιες είναι οι βάσεις από το εσπερινό ΕΠΑΛ?
*υπάρχει όριο ηλικίας?
*Είναι εύκολο για κάποιον στην ηλικία μου να το πραγματοποιήσω?
Η οποιαδήποτε πληροφορία, θα μου είναι πολύτιμη, σας ευχαριστώ προκαταβολικά και ελέγχω συνέχεια την σελίδα μήπως και απαντήσει κάποιος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στις κατατακτηριες μπορουν να μετασχουν μονο οι πτυχιουχοι της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης (τει,αει,πανεπιστημια γενικως). Δινεις 3 μαθηματα,τα οποια οριζονται απο το εκαστοτε τμημα,και αναλογως αν γραψεις πανω απο την βαση και εχεις την υψηλοτερη βαθμολογια απο οσους εδωσαν περνας στο τμημα. Και οι θεσεις που δινονται για τους κατατακτηριους εξαρτονται απο το τμημα επισης.
Ααα οκ τρόμαξα..Νόμιζα που όσοι περνούν από πανελλήνιες δίνουν επιπλέον εξετάσεις..Γενικά ας απαντήσει κάποιος είναι βαρβάτη σχολή σαν τα πολυτεχνεία ή παλεύεται?Ανησυχώ για της χημείες γιατί είμαι από τεχνολογική?Ααα και κάτι άλλο?Ισχύει ότι το 80% είναι κορίτσια?
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://athena.hua.gr/careeroffice/sites/default/files/professional_rights_dieticians.pdf
irw gk
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panchos1985
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Αν αυτά που θέλεις να ρωτήσεις μπορούν να ερωτηθούν και δημόσια, μπορείς να γράψεις εδώ στο topic τις ερωτήσεις σουΚαλησπερα!! Μπορει καποιος που σπουδαζει στο συγκεκριμενο τμημα να μου στειλει ενα μηνυμα στο iscool εδω, να ρωτησω καποια πραγματα? Ευχαριστω πολυ!!!
Θα το δουν και περισσότεροι, αλλά και θα ενημερωθούν οι μελλοντικοί χρήστες που μπορεί να βρουν το θέμα αργότερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Είμαι χημικός και ενδιαφέρομαι να δώσω και γω κατατακτήριες στη σχολή διατροφολογίας.
Θα εκτιμούσα αν καποιος που φοιτεί στο συγκεκριμένο τμήμα θα μπορούσε να μου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και να μου δανείσει τα αντίστοιχα βιβλία.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 101954
Επισκέπτης
Guest 909165
Επισκέπτης
Lebron
Νεοφερμένος
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς πες μου!
Lebron
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- MarySa12
- sousta
- Eledim
- pannnos1992
- hello1234
- JoannaD
- thenutritionist
- shadow
- Pharmacist01
- Nala
- sasou
- Appolon
- Eirinakiii8
- Ιωάννα λ
- desp1naa
- Nosokomos
- emy1
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Ria99
- george777
- idontknow1
- maria2001
- Lebron
- Theodora03
- Jimmy20
- Georgekk
- Giii
- Johnman97
- BioChemical
- clevercat
- _Aggelos123
- andreas2002
- jimnikol21
- Johnnys
- Άρτεμις Α.
- Stroka
- tsiobieman
- MarcoReus
- ΘανάσοςG4
- Ryuzaki
- Viedo
- Perrie99
- Nat Dor
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.