_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλές αναζητήσεις και αποφάσεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helen17
Νεοφερμένος
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από εκεί και πέρα, μπορείς να μιλήσεις με τις κοπέλες στη βιβλιοθήκη ώστε να βγάλεις κάρτα, αν γίνεται.
helen17
Νεοφερμένος
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύ, και σε εσένα καλό πτυχίο.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε εμάς, επειδή είμαστε και λίγα άτομα, γνωριζόμαστε οι περισσότεροι μεταξύ μας και είναι αρκετά ωραία, μπορώ να πω.
Ευχαριστώ για το πτυχίο, αλλά ακόμη έεχω καιρόοοοο, δευτεροετής ούσα.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην ανησυχείς, σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα κατασταλάξεις στη σχολή που τελικά προτιμάς, ακόμη έχεις καιρό.
Freya
Δραστήριο μέλος
υπαρχει αδεια ασκησεως επαγγελματος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olts
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolissg4
Νεοφερμένος
???
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η τελευταία απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα ήταν πριν ένα χρόνο.
Δίνω πανελλήνιες φέτος και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δηλώσω πρώτη επιλογή αυτό το τμήμα.
Ποια είναι τα νέα δεδομένα; Παραμένει το ίδιο καλό το πανεπιστήμιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
PanelliniesSuck πιστεύω πως είναι καλή επιλογή από τη στιγμή που δεν υπάρχει και κορεσμός
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
O λόγος που το τμήμα έχει τόσο μεγάλη βάση είναι επειδή δέχεται πολύ μικρό αριθμό φοιτητών. Στην ουσιά η βάση της σχολής κάθε χρόνο είναι στα κάτω όρια των ιατρικών σχολών. Η σχολή εξαίτιας των λίγων απόφοιτων έχει καλές επαγγελματικές προοπτικές παρόλα αυτά επαγγελματικά δε θα έχεις καμιά διαφορά από το αντίστοιχο τει. Παρόλα αυτά και μόνο το όνομα του πτυχίου είναι μια καλή διαφήμιση για το βιογραφικό σου και πόλος έλξης.Καλησπέρα!
Η τελευταία απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα ήταν πριν ένα χρόνο.
Δίνω πανελλήνιες φέτος και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δηλώσω πρώτη επιλογή αυτό το τμήμα.
Ποια είναι τα νέα δεδομένα; Παραμένει το ίδιο καλό το πανεπιστήμιο;
Πιστεύω αν δεν ενδιαφέρεσαι για ιατρική σχολή η σχολή αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή
ορεστης12345
Νεοφερμένος
και εγω ενδιαφερομαι για αυτη τη σχολη.....και εκτος απο την καλη οργανωση ,τα μαθηματα κλπ που τα εχω δει θελω να ρωτησω καποιον που εχει τελειωσει για το οικονομικο κομματι....Αμοιβονται καλα μολις βγουν στην αγορα εργασιας??γεια σας.θα ηθελα να μαθω μερικες λεπτομερειες για αυτη τη σχολη..πιθανοτατα να ειναι η πρωτη μου επιλογη αλλα εχει πολλη βιολογια; :\\ δε μου αρεσει πολυ και θα προτιμουσα κατι αλλο...ειναι καλη σχολη; τα μαθηματα; οικαθηγητες..οποιος ειναι σ αυτη τη σχολη σας παρακαλω ας μου απαντησει.ευχαριστω
και εγω ενδιαφερομαι για αυτη τη σχολη.....και εκτος απο την καλη οργανωση ,τα μαθηματα κλπ που τα εχω δει θελω να ρωτησω καποιον που εχει τελειωσει για το οικονομικο κομματι....Αμοιβονται καλα μολις βγουν στην αγορα εργασιας??
ναι.κατι παρομοιο θελω να ρωτησω και εγω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- MarySa12
- sousta
- Eledim
- pannnos1992
- hello1234
- JoannaD
- thenutritionist
- shadow
- Pharmacist01
- Nala
- sasou
- Appolon
- Eirinakiii8
- Ιωάννα λ
- desp1naa
- Nosokomos
- emy1
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Ria99
- george777
- idontknow1
- maria2001
- Lebron
- Theodora03
- Jimmy20
- Georgekk
- Giii
- Johnman97
- BioChemical
- clevercat
- _Aggelos123
- andreas2002
- jimnikol21
- Johnnys
- Άρτεμις Α.
- Stroka
- tsiobieman
- MarcoReus
- ΘανάσοςG4
- Ryuzaki
- Viedo
- Perrie99
- Nat Dor
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.