Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος
Όταν πας διακοπές με παρέα μένεις με τη παρέα. Όταν το 4ήμερο τελειώσει μπορείς να κάτσεις άλλη μια μέρα για να δεις το αγόρι σου. Εναλλακτικά μπορεί να πεις στο αγόρι σου να έρθει στο νησί σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap
Εκκολαπτόμενο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Παιδιά βοήθεια σε 2 βδομαδες φευγω διακοπες σε ενα νησι ομως το αγορι μου δουλεύει σε ενα αλλο νησι διπλα ακριβώς σχεδόν. Στο νησι που θα παω θα μαι 4 μερες και μου ειπε την 2η μερα που θα ειμαι εκει να παρω το πλοιο και να παω για 1 μερα σε αυτον να τον δω και την επομενη να ξανα γυρισω στο νησι με τις φιλες μου. Οι γονεις μου βεβαια δεν θα ξερουν τιποτα αλλα φοβαμαι πολυ μην γινει καμια στραβη εκεινος λεει δεν θα γίνει τιποτα θα τους καθησυχαζω μεσω μηνυματων. Ομολογώ πως στην ιδεα να ειμαι μαζι του διακοπες εστω και για 1 μερα με κανει να αισθανομαι πολυ καλα ομως φοβαμαι παρολα αυτα. Πείτε μου σας παρακαλω τι να κανω;;;
γιατί το παίζετε λαθροπρόσφυγες; Στο Ιράν ζείτε;
γιατί το παίζετε λαθροπρόσφυγες; Στο Ιράν ζείτε;
Όχι αλλα οι γονείς μου δεν με αφηνουν να παω διακοπές μαζί του
Ευα24
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Καταρχήν για εμένα καλά έκανες και έγραψες τον προβληματισμό σου εδώ γιατί πάντα με την συζήτηση καταλαβαίνουμε πολλές φορές ποια απόφαση να πάρουμε!
Για εμένα θα σε συμβούλευα να μην πας μόνη σου να βρεις το αγόρι σου γιατί υπάρχουν πολλα ενδεχόμενα να γίνουν λάθη και το κακό ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βρει...Μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι ταξιδεύεις μόνη σου και μπορεί να θελήσει το κακό σου...Το να ταξιδέψεις μόνη σου με πλοίο χωρίς να το ξέρουν οι γονείς σου και εσύ να είσαι ανήλικη (ίδια ηλικία είμαστε μην νομίζεις ότι είμαι μεγαλυτερη) το θεωρώ κακό για πολλούς λόγους...
Στην καλύτερη περίπτωση θα το μάθουν οι γονείς σου γιατί για παράδειγμα θα πάρουν τηλέφωνο τις φίλες σου και θα θέλουν να σου μιλήσουν ή να πάρουν εσένα και να θέλουν να ακούσουν και τις φίλες σου και έτσι θα χάσεις την εμπιστοσύνη τους και δεν θα σε ξανά αφήσουν να ταξιδέψεις με τις φίλες σου (π.χ. δεν θα σου δίνουν χρήματα για να πας ταξίδια - θα είσαι 18 για να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά χωρίς την βοήθεια τους...).Άσε που θα μπλέξεις και τις φίλες σου οι οποίες θα τσακωθούν με τους γονείς τους για αυτό και κάποιοι δεν θα αφήσουν να ταξιδέψετε ξανά...
Είναι και το άλλο το αγόρι σου είπες ότι θα δουλεύει άρα θα τον δεις ελάχιστα και θα κάνεις όλα αυτά για τρεις ώρες...Και άμα πας και δουλεύει τι θα κάνεις μόνη σου σε ένα νησί;Δεν θα μπορεί να σε προσέχει....Από την άλλη άμα δεν δουλεύει ας έρθει να σε βρει εκείνος!
Μια λύση είναι αυτή που ανέφερε ο Dias δηλαδή να πάτε όλες μαζί στο νησί του φίλου σου να κάνετε μπάνιο και να δεις τον φίλο σου,όμως εγώ θα σου έλεγα αν θέλουν οι φίλες σου να το κάνουν να ενημερώσετε τους γονείς σας και πιστεύω ότι οι δικοί σου θα το εκτιμήσουν αυτό!Αν έχεις κάποια φίλη μεγαλύτερη σε ηλικία 20-21+ που μπορεί να σας προσέχει τότε κάντε το αλλά νομίζω ότι είστε όλες ίδια ηλικία!
Σε περίπτωση που θα πήγαινες στο ίδιο νησί με το αγόρι σου θα σου έλεγα να πας να τον βρεις μαζί με τις φίλες σου αλλά το να πάρεις το πλοίο μόνη δεν το θεωρώ καλή ιδέα!
Και κάτι τελευταίο!Για εμένα θα σου έλεγα να πας να περάσεις όμορφα με τις φίλες σου γιατί το αξίζετε μετά από τόσο διάβασμα και να το ευχαριστηθείς γιατί κάποιοι (π.χ. εγώ και κάποιες φίλες μου) δεν έχουμε την ευκαιρία να πάμε διακοπές μαζί και είναι κρίμα να γίνει κάτι και να χαλάσει όλο αυτό...Σίγουρα θέλεις πολύ να δεις το αγόρι σου όμως οι διακοπές σου είναι μόνο τέσσερις μέρες γιατί να χαλάσεις την μια μέρα σε ταξίδι ξανά ενώ θα είσαι κουρασμένη από το ξενύχτι (100% ) ;
Υ.Γ.
1)Για να ρωτάς και να έχεις άγχος μην γίνει κάτι σου λέει η συνείδηση σου - διαίσθηση σου ότι αυτό που σκέφτεσαι είναι λάθος!Να ακούς την διαίσθηση σου γιατί κάτι θέλει να σου πει!Και να θυμάσαι πάντα να κάνεις πράγματα ώστε να νιώθεις ασφαλής!Μην αφήσεις το αγόρι σου να σε πιέσει να πας!
2)Πάντα όταν έχεις απορία σε κάτι ρωτά!Καλά έκανες και ρώτησες!Άμα σε βοήθησα καθόλου ρώτησε και άλλες απορίες σε περίπτωση που πας μόνη σου να βρεις το αγόρι σου!Ο,τι και αν κάνεις προσπάθησε να είσαι ασφαλής!
Guest 019112
Επισκέπτης
anathimatikos
Νεοφερμένος
Με τι φλώρο είσαι που σε αναγκάζει να παίρνεις πλοία να τρέχεις να τον βρεις?
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, απαράδεκτος
Guest 468119
Επισκέπτης
nPb
Επιφανές μέλος
Με τι φλώρο είσαι που σε αναγκάζει να παίρνεις πλοία να τρέχεις να τον βρεις?
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι όταν ερωτεύεται κανείς δεν σκέφτεται. Αριστοφάνης, Λυσιστράτη ή Ευριπίδης, Ελένη. Το αστείο είναι ότι τον 21ο αιώνα οι άνθρωποι νομίζουν ότι ανακαλύπτουν κάθε χρόνο τον τροχό της ...τύχης τους!
Guest 092312
Επισκέπτης
Κι άμα ήμουν στις φίλες που παράτησες σε διακοπές για να πας στον γκόμενο, ενδεχομένως και να σπαζόμουνα.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.