It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Off Ξέρω οτι υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλα δε με κάλυψε καθόλου
και μόνο σοβαρές και ενημερωμένες απαντήσεις απο άτομα που είχαν παρόμοιο "πρόβλημα" όχι αλαα ράδιο αρβύλαΣας ευχαριστώ προκαταβολικά . Το θέμα επείγει!!!!!
Ξέρετε τις κυρώσεις τής παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
και το χαρτί της διαγραφής καθυστερεί πολύ?υπάρχουν φόβοι για την απαλλαγή?προθεσμιες διαγραφής δεν υπαρχουν δηλαδή ε?εχω αγχωθεί πάρα πολύ!!!:stars:Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κάνεις τη διαγραφή από τη προηγούμενη σχολή πριν πας να εγγραφείς σε αυτή που πέρασες φέτος!
chris_90
Διάσημο μέλος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτοπροσώπως θέλει?Πας στην παλια σχολη και διαγραφεσαι μια απ' αυτες τις μερες. Το χαρτι βγαινει αμεσως νομιζω. Και μετα πας στην καινουργια και γραφεσαι. Δεν υπαρχει καμια επιπτωση στην αναβολη.
chris_90
Διάσημο μέλος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμάς μας είπαν οτι γίνεται και μέσω ΚΕΠ.!αλλα φοβάμια μήπως η διαγραφή τελικά αργήσει!!έλεος με τη γραφειοκρατία τους...γνωρίζετε τις κυρώσεις του να είσαι εγγεγραμμένος σε 2 σχολές...γιατί μπορεί να μη προλάβω!Νομιζω ναι, εκτος αν εξουσιοδοτησεις καποιον (αν και δεν ξερω τη διαδικασια).
chris_90
Διάσημο μέλος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμάς μας είπαν οτι γίνεται και μέσω ΚΕΠ.!αλλα φοβάμια μήπως η διαγραφή τελικά αργήσει!!έλεος με τη γραφειοκρατία τους...γνωρίζετε τις κυρώσεις του να είσαι εγγεγραμμένος σε 2 σχολές...γιατί μπορεί να μη προλάβω!
ελα ρε σιγα ποσο να αργησει...εμενα περυσι μια φιλη μου ειχε παει για διαγραφη απο την προηγουμενη σχολη της μολις μια βδομαδα πριν την εγγραφη της στην καινουρια...
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε ξέρεις πόσο βαριέται η γραμματεας του ιστορ-αρχ-ιωαννίνων...απαραδεκτη..δηλαδή προτείνετε να πάω αυτοπροσόπως..ελα ρε σιγα ποσο να αργησει...εμενα περυσι μια φιλη μου ειχε παει για διαγραφη απο την προηγουμενη σχολη της μολις μια βδομαδα πριν την εγγραφη της στην καινουρια...
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε ξέρεις πόσο βαριέται η γραμματεας του ιστορ-αρχ-ιωαννίνων...απαραδεκτη..δηλαδή προτείνετε να πάω αυτοπροσόπως..
ναι να πας αυτοπροσοπως γιατι αν βαριεται τοσο οσο λες μπορει να μην δεχτει ουτε την εξουσιοδοτηση....και να τους πεις οτι ειναι αναγκη να γινει η διαγραφη το συντομοτερο...
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μετά με τη στρατολογία?τι γίνεται ?ναι να πας αυτοπροσοπως γιατι αν βαριεται τοσο οσο λες μπορει να μην δεχτει ουτε την εξουσιοδοτηση....και να τους πεις οτι ειναι αναγκη να γινει η διαγραφη το συντομοτερο...
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μετά με τη στρατολογία?τι γίνεται ?
δεν εχεις παρει αναβολη μεχρι μια συγκεκριμενη ημερομηνια???
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι την έχω κάνει αλλα φοβάται ο πατέρας μου οτι θα ακυρωθεί..γι αυτό το καθυστερεί κι όλας...τι να πώ!?δεν εχεις παρει αναβολη μεχρι μια συγκεκριμενη ημερομηνια???
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι την έχω κάνει αλλα φοβάται ο πατέρας μου οτι θα ακυρωθεί..γι αυτό το καθυστερεί κι όλας...τι να πώ!?
ε καλα και αν ακυρωθει θα βγαλεις αλλη...
κωστακης
Δραστήριο μέλος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
και σε μένα το είπαν ..παίρνεις και 1 χρόνο επιπλέον:no1:γεια σου ρε κούλη!εγω που περασα περσι ππηγα και πηρα αναβολη και ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει πως αμα περασω σε άλλη σχολη θα πρεπει να παω να το αναφερω!γιατι η αναβολη γραφει ως λογο την προηγουμενη σχολη που σπουδαζω
εσύ δεν ήσουν που έλεγες οτι δεν περνάω νομική κομοτηνής..?να λοιπόν πέρασα!
κωστακης
Δραστήριο μέλος
για να διαγραφω απο την σχολη θα πρεπει να παω πανω απο μια φορα στην γραμματεια?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.