Dalian
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάλι βολεύομαι το μεσημέρι, γιατί όσο βραδιάζει τόσο περισσότερο βαριέμαι... και νυστάζω :fss:
Η αλήθεια είναι ότι και γω νυστάζω κάποιες φορές.... Αλλά με ένα δυνατό καφεδάκι είμαι πάντα οκ.... και μάλιστα τώρα ετοιμάζομαι για μαθηματικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Ποιος ο λόγος να κατεβάζεις καφέδες αν έχεις ήδη τελειώσει πριν τις 10?Η αλήθεια είναι ότι και γω νυστάζω κάποιες φορές.... Αλλά με ένα δυνατό καφεδάκι είμαι πάντα οκ.... και μάλιστα τώρα ετοιμάζομαι για μαθηματικά
Εγώ προσωπικά κάνω το ανάποδο με αυτό που κάνει η πλειοψηφία... έχω κανονίσει ιδιαίτερα βραδινές ώρες, για να έχω περιθώριο να διαβάζω νωρίς
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος ο λόγος να κατεβάζεις καφέδες αν έχεις ήδη τελειώσει πριν τις 10?
Εγώ προσωπικά κάνω το ανάποδο με αυτό που κάνει η πλειοψηφία... έχω κανονίσει ιδιαίτερα βραδινές ώρες, για να έχω περιθώριο να διαβάζω νωρίς
Και εγώ αυτό θα κάνω όταν θα αρχίσουν τα φροντ/ιδιαίτερα...
roseberry
Διάσημο μέλος
M-A-R-I-A
Νεοφερμένος
Μια χαρά πήγε,δεν μπορώ να πω.
Κι εγώ όταν έχω ελεύθερη ώρα το μεσημεράκι κοιμάμαι λίγο και έτσι αποδίδω καλύτερα
στο διάβασμα το απόγευμα..Τώρα που θα ξεκινήσουν τα σχολεία θα κάνω δοκιμή να διαβάζω βράδυ (τουλάχιστον τα μισά μαθήματα) γιατί έχει πολύ ησυχία και συγκεντώνομαι
καλύτερα!
A_myrto
Νεοφερμένος
Μάτθα45561
Νεοφερμένος
dancing_spirit
Νεοφερμένος
Καλό θα ήταν να διαβάζεις και νωρίτερα.Αν και το βράδυ με την ησυχία φαίνεται πιο εύκολο να διαβάσει κανείς, πολλές φορές χάνεις πολύτιμο ύπνο που ίσως αυτό να μειώνει και την απόδοση σου.(πάντως κι εγώ πολλές φορές αυτό κάνω,αν και θα ήταν προτιμότερο να μελετούσα άλλη ώρα...):no1:
εγω τα χριστουγεννα διαβαζα μονο βραδυ δηλαδη απο τισ 12 και μετα τωρα που ξεκινησαμε ομως οποτε μπορω και αντεχω η πρεπει επειδη δεν προλαβαινω την υπολοιπη μερα..........οταν διαβαζω βραδυ βεβαια την αλλη μερα ειμαι σαν κοτοπουλο κοιμαμαι ορθια αλλα τι να κανουμε
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ουτε κ στην 3η λυκειου διαβασα βραδυ..
το πολυ μεχρι τις 11, τις τελευταιες μερες πριν τις πανελληνιες...
γενικα δεν ειναι κ πολυ αποδωτικο το διαβασμα το βραδυ, κατα τη γνωμη μου.
και μετα τις 11 ειμαι ετοιμη για χαλαρωση στον καναπε κ υπνο!:xixi:
SICX
Διάσημο μέλος
Το έχετε δοκιμάσει ποτέ? Εγώ προσωπικά από τότε που το ξεκίνησα δεν το αλλάζω με τίποτα! Διαβάζω 11-2 το βράδυ και διαβάζω καλύτερα μπορώ να πω γιατί έχει ησυχία και κάνω πολύ πιο συγκεντρωμένο διάβασμα. Έσεις τι λέτε?
κι εγω!!!!!!!! αυτο κανω...11-3 αλλα ειμαι γ' και θελω ιατρικη οποτε εχω περισσοτερο διαβασμα και διαβαζω και 5-8 το απογευμα.:iagree:
-----------------------------------------
πως μπορειτε κ διαβαζετε το βραδυ....?
εγω ουτε κ στην 3η λυκειου διαβασα βραδυ..
το πολυ μεχρι τις 11, τις τελευταιες μερες πριν τις πανελληνιες...
γενικα δεν ειναι κ πολυ αποδωτικο το διαβασμα το βραδυ, κατα τη γνωμη μου.
και μετα τις 11 ειμαι ετοιμη για χαλαρωση στον καναπε κ υπνο!:xixi:
no professora:nono::nono::nono: το βραδινο ειναι και γ@μ_!!!!!!!!1:no1:
wta giwta
Νεοφερμένος
Αρσενοη
Νεοφερμένος
evaki97
Νεοφερμένος
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
panosdajko
Νεοφερμένος
Πέρυσι στις εξετάσεις έκανα όμως το καλύτερο... ξεκίναγα το διαβασμα για άγνωστους λόγους κατα τις 7 και κατα τις 12 μου είχαν μείνει καμια 20σαρια ερωτήσεις... το πήγαινα σερι μεχρι τις 4...και επειδή δεν τελειωνα...κοιμόμουν 2 ωρίτσες και πάλι στις 6 μέχρι τις 8! Μετά βέβαια το μεσημέρι κοιμόμουν κατι 6ωρακια....και το καλοκαίρι δεν το συζητώ... χτυπούσα υπερωρίες!!!
summer
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.