Fousekis
Δραστήριο μέλος
Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα.
26-01-09
22:44
Επειδή δεν ξέρω ποιά μέρα να διαλέξω, δεν διαβάζω καθόλου. LOL!
Πλάκα κάνω...
Για σχολείο δεν καίγομαι τόσο, πιο πολύ για φροντηστήριο.
Κυριακή. Κι εμένα μετά τις 5 με πιάνει ένα μικρό άγχος, αλλά πάρα πολύ μικρό...αμελητέο.
Πλάκα κάνω...
Για σχολείο δεν καίγομαι τόσο, πιο πολύ για φροντηστήριο.
Κυριακή. Κι εμένα μετά τις 5 με πιάνει ένα μικρό άγχος, αλλά πάρα πολύ μικρό...αμελητέο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
04-10-11
00:12
Επαναφέρω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
04-10-11
12:11
Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι -αν και βαριεμαι τις περισσοτερες φορες- ειμαι αρκετα συνεπης με τα μαθηματα μου...Δεχομαι παρατηρησεις απο ξενους αλλα οχι ευκολα.Επισης ντρεπομαι απιστευτα οταν ο καθηγητης με πιανει αδιαβαστη.Τι να κανω...δε μπορω να το αλλαξω αυτο..Οι παραπανω λογοι ειναι που με κανουν να ειμαι τυπικοι οσο αφορα το διαβασμα...αααα:και οσο για τα σαββατοκυριακα τα αφηνω κλασσικα την τελευταια στιγμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2,531 μηνύματα.
04-10-11
12:45
Οταν διαβαζα για το σχολειο,αρχιζα Σαββατο πρωι(δε διαβασα ποτε Παρασκευη,ακομη και περυσι),και τελειωνα καπου Κυριακη μεσημερι ή απογευμα συνηθως.Ε,και περσι τα μαθηματα γενικης παιδιεας προσφερονταν για διαβασμα κατευθυνσης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...