Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Moνο σ εμας ειναι ακομη αραχτοι και light?
Μια συμφοιτήτριά σου, πάντως, μου είπε ότι ήδη έχει διαβάσει ένα σύγγραμμα, το οποίο αγόρασε όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Μια συμφοιτήτριά σου, πάντως, μου είπε ότι ήδη έχει διαβάσει ένα σύγγραμμα, το οποίο αγόρασε όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα...
κάτι δεν πάει καλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ο καθείς βλέπει, αυτά που ο ίδιος θέλει να δει.-
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Μπαααα....
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Η προφορική εξέταση είναι απροειδοποίητη;Σε εσάς μπορεί. Εμείς γράφουμε ήδη τεστ στα εργαστήρια ή εξεταζόμαστε προφορικά και ο βαθμός που παίρνουμε αποτελεί το 25% της βαθμολογίας του μαθήματος.
Εμείς γράφουμε σε ένα μήνα πρόοδο στη βιοστατιστική που θα μετρήσει 20%, νομίζω, στον τελικό βαθμό.
Guest 278211
Επισκέπτης
Η προφορική εξέταση είναι απροειδοποίητη;
Εμείς γράφουμε σε ένα μήνα πρόοδο στη βιοστατιστική που θα μετρήσει 20%, νομίζω, στον τελικό βαθμό.
Καλά, η προφορική εξέταση που κάναμε προχτές στη βιοχημεία ήταν επιεικώς για τα μπάζα (μας ρωτούσε πράγματα που δεν είχαμε κάνει καθόλου ή αριθμούς που είχαμε πει πριν μια ώρα σε υποτιθέμενο φροντιστήριο, χωρίς να τα έχουμε διαβάσει Ευτυχώς, επωφελήθηκα από μια φάση που έγινε και πήρα ένα ωραιότατο 7 Δε με άφησαν όμως οι συμφοιτήτριες μου να διαμαρτυρηθώ!)
Στη Βιολογία πάλι, είχαμε μια χαρά σωστή γραπτή εξέταση. Τα είχαμε πει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου και ένα 5 το είχαν όλοι σίγουρο.
Στην Ιατρική Φυσική έγινε σωστή προφορική εξέταση πάνω σε αυτά που είχαμε να διαβάσουμε για το εργαστήριο από τον εργαστηριακό οδηγό.
Στην Ιατρική Πληροφορική θα γράψουμε κι εμείς στο τέλος ένα τεστ που θα μετράει ως βαθμολογία για τα φροντιστήρια. (20-25%)
Αυτά βέβαια + διάφορες εργασίες από αποτελέσματα εργαστηρίων (νταξ, αυτό το κάνουν όλοι)
Δηλαδή δε γράφετε τίποτα άλλο ενδιάμεσα;;;;;!!!!!
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς που δεν έχουμε ούτε προφορικές εξετάσεις ούτε προόδους,να αρχίσω να ανησυχώ?
Σε ζηλεύω.
Εμείς έχουμε πρόοδους στο 90% των μαθημάτων. Επίσης σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε σετ ασκήσεων στα μαθήματα.
Και -συνήθως- προφορική εξέταση στα προγραμματιστικά μαθήματα. Συνεπώς, διάβασμα all day, all night.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Σε ζηλεύω.
Εμείς έχουμε πρόοδους στο 90% των μαθημάτων. Επίσης σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε σετ ασκήσεων στα μαθήματα.
Και -συνήθως- προφορική εξέταση στα προγραμματιστικά μαθήματα. Συνεπώς, διάβασμα all day, all night.
Να σου πω ,απο μια πλευρά αυτό ειναι καλό ,γιατι ετσι θέλοντας και μη διαβάζετε συνεχώς και ετσι στην εξεταστική θα έχετε μια εικόνα της ύλης,άσε που πολλα πράγματα θα τα κατέχετε ήδη!
Ενώ εμείς που τεμπελιάζουμε τώρα,θα τα βρούμε ψιλομπαστουνια αργότερα! Βέβαια,κάποιος που θέλει μπορεί να αρχίζει να μελετά ,αλλα δεν ειναι το ίδιο οταν ξέρεις ότι μελετάς για να εξεταστεις!
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον στην εξεταστική - εγώ τουλάχιστον - είμαι χαλαρά.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ναι, συμφωνω είναι πολύ καλό. Αλλό μας βγαίνει η πίστη στο εξαμηνο.
Τουλάχιστον στην εξεταστική - εγώ τουλάχιστον - είμαι χαλαρά.
Αυτά ειναι...
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ζηλεύω.
και αντι να λες "ευχαριστω" παραπονιεσαι και απο πανω....ε ρε για αυτο δε παει μπροστα η παιδεια στην ελλαδα...
GeoSevilla
Νεοφερμένος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν μπορείς να συνδυάσεις και το διάβασμα και το ποδόσφαιρο; Λογικά θα χρειάζεται κάποιο διάβασμα και κατα την διάρκεια του εξαμήνου.σε μια φιλολογια απατειται καθολη τη διαρκεια του εξαμηνου διαβασμα?γιατι σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω ποδοσφαιρο και δεν ξερω αμα συνδυαζονται
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
και αντι να λες "ευχαριστω" παραπονιεσαι και απο πανω....ε ρε για αυτο δε παει μπροστα η παιδεια στην ελλαδα...
Μη το βλέπεις ως παράπονο. Ζηλεύω απλώς αυτή την περίφημη φοιτητική ζωή που στο δικό μου τμήμα δε περνάει ούτε απ'έξω.
Βέβαια έχοντας ως σκοπό να τελειώσω --με βαθμό περικαλώ! - στα 4 χρόνια μόνο καλό μου κάνει.
Ioanis
Δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Δοκιμάζεις και μαθαίνεις.
Ioanis
Δραστήριο μέλος
δοκιμαζεις τι? αφου κανεις δε σου εχει δειξει τους πιθανους τροπους...Δεν σε μαθαίνει κανείς πώς μελετάς γιατί πολύ απλά αυτό που λειτουργεί για μένα δεν λειτουργεί για σένα.
Δοκιμάζεις και μαθαίνεις.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δοκιμαζεις τι? αφου κανεις δε σου εχει δειξει τους πιθανους τροπους...
μα δεν υπάρχει στάνταρ τρόπος διαβάσματος..ο καθένας βολεύεται διαφορετικά! οπότε ναι πρέπει να δοκιμάσεις..
Ioanis
Δραστήριο μέλος
μπορεις να μου πεις που να βρω τους διαφορετικους αυτους τροπους?μπορει να φαινεται περιεργο..αλλα δεν εχω καταφερει να βρω κατι ουσιαστικο.μα δεν υπάρχει στάνταρ τρόπος διαβάσματος..ο καθένας βολεύεται διαφορετικά! οπότε ναι πρέπει να δοκιμάσεις..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Hased Babis
- DiKar
- Corfu kitty
- PanosApo
- Eirinakiii8
- Χρήστος2006
- MarcoReus
- GeorgePap2003
- Ιωάννης1234
- cioannidi
- Philologist
- brizoulis
- Athens2002
- Πληροφορικάριος
- Billokos1
- Than003
- Kolimpri
- Antonela123
- Cathleen
- Libertus
- Schlimazel
- Chrisa
- emzou
- igeorgeoikonomo
- calliope
- Nefh_
- Lia 2006
- iminspain
- .aven
- zoi._k3
- Revekka
- vgard
- Ryuzaki
- Superhuman
- future.nurse.29
- the purge
- Γιώργος - Κόρινθος
- mewtwo
- hirasawayui
- marian
- ManiLaw
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.