Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Δραστήριο μέλος
Ωστοσο μου φαινεται ωραια ιδεα.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
-red hot chilli peppers
-nothing else matters(matellika) κλπ
βασιλινα θα συμφωνησω μαζι σου..το διαβασμα μετα μουσικης βοηθα πολυ....βεβαια οι φιλοι μου αναρωτιουνται πως συγκεντρονομαι αλλα αυτο ειναι στον καθενα μας πιστευω.ή μπορεις ή οχι.εγψ ετυχε να μπορω....ισως επειδη μικρη με κραταγε η γιαγια μου η οποια ειχε παντα την τηλεοραση στο τερμα οποτε εχω συνηυθισει τους θορυβους...ειναι πολυ ωραιο να διαβαζεις με μουσικη... και σε ξεκουραζει πολυ...διπλα απ το φροντιστηριο φυσικης ειναι ενα διμερισμα το οποιο υπαρχει ενας τυπος που παιζει με την μπαντα του τραγουδια...πολλες φορες ακουγονται και σε εμας...και ειναι υπεροχα...!!
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με μουσική σηνύθως έλυνα ασκήσεις, για να μάθω κάτι θέλω συγκέντρωση.
Συμφωνώ! Και εγώ για να "παπαγαλήσω" θέλω άκρα του τάφου σιωπή!!! (π.χ. ΑΟΔΕ)
Αδαμαντία ίσως φταίει και η γιαγιά, ίσως είναι και μέσα μας...προσωπικά με ηρεμεί και το μυαλό μου σκέφτεται πιο πολλά...Άσε που επικεντρώνομαι στον ήχο της μουσικής και δεν δίνω σημασία στους εξωτερικούς ήχους (τηλεόραση από το σαλόνι, αυτοκίνητα από το δρόμο κλπ)
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
alex2395
Δραστήριο μέλος
βεβαια δεν εχω δοκιμασει κλασσικη η καποια πιο απαλη μουσικη....
Τι μουσικη προτεινετε???
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκίνα με τα βασικά...εμενα μαλλον με αποσυντονιζει
βεβαια δεν εχω δοκιμασει κλασσικη η καποια πιο απαλη μουσικη....
Τι μουσικη προτεινετε???
Αφού τελειώσει αυτό, πάμε σε κάτι πιο soft...
Ακολουθεί πεντάλεπτο διάλειμμα.
Ps: Αν θες κι άλλα, πες να ψάξω.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προτείνω τα ΑΠΑΝΤΑ απο Study Music Project....Και το La valse d'amelie ofc!!!!
alex2395
Δραστήριο μέλος
εχω το στυλ θα βρω κι αλλα.....θα δοκιμασω τη μεθοδο αυριο να δω....αν και γενικα πιστευω οτι μια χαρα διαβαζω και τωρα!
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Άσε που επικεντρώνομαι στον ήχο της μουσικής και δεν δίνω σημασία στους εξωτερικούς ήχους
αυτό πιστεύω ισχύει, η μουσική, ακόμη κι αν είναι χαμηλά, εξαιτίας του εναρμονισμού της, υπέρκαλύπτει ίσως άλλους εξωτερικούς ήχους που ίσως να σου αποσπούσαν την προσοχή, και δίνεις σημασία πιο πολύ σε αυτήν, η οποία με τη σύνθεση που έχει, σε βοηθά να μείνεις συγκεντρωμένος.
επίσης κι εμένα με βοηθά να διαβάζω με μουσική ( πάντα έχω ανοιχτό youtube ή ράδιο ), εκτός όμως από έκθεση ( ) εκεί το βάζω πολύ χαμηλά, ίσα να ακούγεται αλλιώς δεν μπορώ να γράψω καθόλου.
τώρα το τι θα ακούσεις, μάλλον εμπίπτει και στο γούστο του καθενός σε ένα βαθμό, εγώ συνήθως βάζω διάφορα από ξένο pop μέχρι power metal ( χαμηλά βέβαια μην πορωθούμε ) και διάφορα instrumental όπως αυτό:
Johnny15
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω ότι αρκεί απλά η κλασσική μουσική...Για παράδειγμα Η Μαρία Κάλας τραγουδάει...Δε νομίζω πως τα λόγια βοηθούν το διάβασμα... το καλύτερο είναι απλές μουσικές...χωρίς λόγια και στίχους....
ακριβώς! εγώ τελευταία ακούω vivaldi, brahms & chopin
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο όταν διαβάζω θεωριτικά δεν έχω μουσική, γιατί είτε αργό πολύ για να τα καταλάβω, είτε απλά δε μπορώ να διαβάσω καθόλου..
Όταν λύνω ασκήσεις όμως, που σχεδόν μόνο αυτό κάνω (τεχνολογική κατεύθυνση), ακούω μουσική από ροκ μέχρι και βυζαντινή..
Γενικά νομίζω είναι στον άνθρωπο
MissKit
Επιφανές μέλος
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα παιδιά που διάβαζαν με κλασική μουσική μπόρεσαν να απομνημονεύσουν περισσότερες πληροφορίες από την πρώτη ομάδα που διάβαζε χωρίς μουσική. Τελευταία ήρθε η τρίτη ομάδα που άκουγε rock ή metal. Με την ίδια λογική το φροντιστήριο σας βάζει κλασική. Ωραία πρωτοβουλία.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.