Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης
Θα είναι μεγαλη καφρίλα να γράψω εδω ότι δεν χρωστάω κανένα μαθημα και θα ξίνομαι μέχρι αρχες Οκτώβρη;;;
Πέρα απο την πλάκα...καλη δύναμη παιδια είναι πολύ δυσκολο να διαβάσετε με τετοια ζεστη και με τετοια διαθεση.
Πες αλήθεια, ζηλεύεις, θέλεις κι εσύ να διαβάσεις, γιατί βαρέθηκες να κάθεσαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω !
Cherie
Δραστήριο μέλος
δεν έχω διαβάσει τίποτα σχεδόν όλο το καλοκαίρι
αύριο δίνω ένα χρωστούμενο, αλλά έτσι όπως με κόβω δεν θα πάω
έχω 2 βδομάδες περίπου για τα άλλα 2
άντε να δω..
Καλή επιτυχία σε σας που ξεκινήσατε!!
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Παντως η εξεταστικη του Σεπτεμβρη ειναι χειροτερη απο τις αλλες δυο. Και γιατι ειναι δυσκολο να διαβαζεις το καλοκαιρι και γιατι τα θεματα που βαζουν τωρα μου φαινονται δυσκολοτερα
Βάζουν ποιο δύσκολα τον Σεπτέμβρη; Μην μου λες τέτοια.....
Dalian
Περιβόητο μέλος
Oh, karma
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Χαρ χαρ. Τα παιδάκια που κοροϊδεύετε ότι αρχίζουν νωρίς το διάβασμα και βαφτίζεται "φυτά" είναι τα ίδια που στηρίζεστε πάνω τους μπας και σας αφήσουν να αντιγράψετε τπτ...
Oh, karma
Μπα, μην το λες, όχι απαραιτήτως...
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Απλώς τα πήγα πολύ χειρότερα απ' ό,τι φανταζόμουν σ' αυτήν την εξεταστική και ούτε ξέρω πώς θα μαζεύω τα κομμάτια μου τον Αύγουστο.
Αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ. Κιπ σκρολιν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Είναι κακό που προγραμματίζω από τώρα την εξεταστική του Σεπτέμβρη;
Απλώς τα πήγα πολύ χειρότερα απ' ό,τι φανταζόμουν σ' αυτήν την εξεταστική και ούτε ξέρω πώς θα μαζεύω τα κομμάτια μου τον Αύγουστο.
Αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ. Κιπ σκρολιν.
Καθόλου, δεδομένου πως θα τηρήσεις το πρόγραμμά σου.
Πάτα πόδι στον εαυτό σου όσον αφορά τη συστηματοποίηση και διάρκεια της προσπάθειας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Κι ο Πανάγαθος μαζί μας... Καλή επιτυχία!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Chemwizard πες μου κι άλλα τέτοια για τον Heisenberg που τα δίνω την Τετάρτη
Κι ο Πανάγαθος μαζί μας... Καλή επιτυχία!
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.