miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Ιωαννα
Α,ξεχασα να αναφερω οτι παω σε δημοσιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
μυριαδες τα παραδειγματα:xixi:
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντίθετα όμως στις τάξεις του Λυκείου τα πράγματα είναι τα ίδια πάνω κάτω διότι όλοι σχεδόν κάνουν φροντιστήρια.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Στα ιδιωτικά παρέχεται κάπως καλύτερη εκπαίδευση από ότι στα δημόσιο για τον απλούστατο λόγο ότι οι καθηγητές πιέζονται να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά τους.
Αντίθετα όμως στις τάξεις του Λυκείου τα πράγματα είναι τα ίδια πάνω κάτω διότι όλοι σχεδόν κάνουν φροντιστήρια.
Και των ιδιωτικων βεβαιως βεβαιως,αν ηταν επαρκεις οι καθηγητες για ποιο λογο να εκαναν?Οσο για το οτι πιεζονται,ολοι πιεζονται αν ειναι ευσυνειδητοι,εγω παντως δεν θα θελα να εχω εναν καθηγητη που να φοβαται μηπως την επομενη μερα απολυθει και να μου εκανε καλο μαθημα απο αναγκη...
Nelly
Νεοφερμένος
Τώρα όσων αφορά τα φροντιστήρια είναι μια ιδέα. Εξάλλου κυριαρχει η αντίληψη ότι αν δεν πας σε φροντιστήριο δεν θα πιάσεις υψηλόβαθμη σχολή, οπότε... Έτσι κι αλλιώς δεν είναι μόνο θέμα σχολείου αλλά και μαθητών το αν θα χρειαστεί κάποιος φροντιστήριο ή όχι.
Πάντως εννοείται πως υπάρχουν και κακά ιδιωτικά όπως και δημόσια.
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα ιδιωτικα μπαινουν και πολυ ευκολα οι βαθμοι...αφου οι γονεις πληρωνουν τους καθηγητες εε!πως να το κανουμε...να μη το ανταποδωσουν καπως?
μυριαδες τα παραδειγματα:xixi:
Μεγα ψεμα (τουλαχιστον στο δικο μου σχολειο)!Βαθμοι μονο στην 3η λυκειου.Εγω,π.χ.,δεν εχω παρει ποτε μου αριστειο,αν και δεν μπορει να πει κανεις πως δεν διαβαζα.Σε φυσικομαθηματικα και τετοια επαιρνα 10 και 11,γραφοντας γυρω στην βαση...Ασε που τα ιδιωτικα με τις αυστηρες βαθμολογησεις προβαλλουν ενα προφιλ που ταχα γινεται καλη δουλεια,δεν χαριζονται βαθμοι κ.α.
mad cow
Νεοφερμένος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Μεγα ψεμα (τουλαχιστον στο δικο μου σχολειο)!Βαθμοι μονο στην 3η λυκειου.Εγω,π.χ.,δεν εχω παρει ποτε μου αριστειο,αν και δεν μπορει να πει κανεις πως δεν διαβαζα.Σε φυσικομαθηματικα και τετοια επαιρνα 10 και 11,γραφοντας γυρω στην βαση...Ασε που τα ιδιωτικα με τις αυστηρες βαθμολογησεις προβαλλουν ενα προφιλ που ταχα γινεται καλη δουλεια,δεν χαριζονται βαθμοι κ.α.
Nαι και σε μας μονο στην 3η λυκειου χαριζαν βαθμους, στις αλλες ταξεις ηταν κανονικη η βαθμολογηση, αρχαια δεν ειχα ποτε πανω απο 13 σε τετραμηνο αλλα στην 3η μου εβαλε 16
miv
Επιφανές μέλος
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
και συμφωνω με τον Kristal για την αξιολογηση που δεχονται οι καθηγητες των ιδιωτικων ενω στο δημοσιο ειναι πιο σταθερη και σιγουρη η κατασταση. Σαφως δε λεω οτι δεν υπαρχουν χαλια καθηγητες σε ιδιωτικα, εχω περασει κι εγω απο τετοιους δυστυχως (οπως εχω αναφερει σε αλλα τοπικ) αλλα αντικατασταθηκαν
Nelly
Νεοφερμένος
Και για τους μαθητές, άμα δεν θέλουν να προσέξουν και να διαβάσουν δεν νομίζω ότι το σχολείο μπορεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο, είτε είναι ιδιωτικό είτε είναι δημόσιο.
miv
Επιφανές μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Και των ιδιωτικων βεβαιως βεβαιως,αν ηταν επαρκεις οι καθηγητες για ποιο λογο να εκαναν?Οσο για το οτι πιεζονται,ολοι πιεζονται αν ειναι ευσυνειδητοι,εγω παντως δεν θα θελα να εχω εναν καθηγητη που να φοβαται μηπως την επομενη μερα απολυθει και να μου εκανε καλο μαθημα απο αναγκη...
Επαρκούν δεν επαρκούν, το θέμα είναι ότι όλοι πλέον κάνουν φροντιστήρια.
Δεν είναι όλοι τους ευσυνείδητοι όμως.
Για το τελευταίο: Τι προτιμάς; Καθηγητή που σου κάνει καλό μάθημα από ανάγκη ή καθηγητή που κάνει χαλαρό μάθημα επειδή λ.χ. βαριέται;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.