GFrag17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar_prin
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GFrag17
Νεοφερμένος
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.otek.edu.gr/gr/iek.htm
ronaldo007
Νεοφερμένος
https://www.iekxini.edu.gr/default.aspx?FolderID=4b3fefde-99ab-4829-87f6-8d711c793311&LangID=1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannazer
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannazer
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
ioannazer
Νεοφερμένος
nenaki20271
Νεοφερμένος
Irodis
Δραστήριο μέλος
Και γενικα ειναι μια δουλεια που μεχρι και ΣΗΜΕΡΑ εχει θεσεις εργασιας!Συγγενης μου που εχει τελειωσει ιδιωτικη μαγειρικης (καλυτερα κατα τη γνωμη μου) οχι μονο βρισκει ανετα δουλειες αλλα επιλεγει κιολας!!!Που ελαχιστες ειδικοτητες εχουν την επιλογη να διαλεξουν!
Να σου πω δηλαδη καλυτερα σε ιδιωτικη??
nenaki20271
Νεοφερμένος
Irodis
Δραστήριο μέλος
Stroumfita
Νεοφερμένος
Περιμενω γνωμες!
aphrodite1992
Νεοφερμένος
Σκέφτομαι να πάω σε κάποια ιδιωτική σχολή. Le Monde ή Chef d 'oeuvre. Ποιά προτείνετε?
Θα ήθελα επίσης, να με βοηθήσετε, όσοι ξέρετε, με κάποιες πληροφορίες για το επάγγελμα αυτό, όπως το ωράριο, το μισθό εδώ στην Ελλάδα, τις συνθήκες εργασίας, κτλ. Αγαπώ πολύ την ζαχαροπλαστική και δεν θέλω να απογοητευτώ, όταν βγω στην αγορά εργασίας και να χάσω το πάθος μου για αυτή..Αξίζει να μείνω στην Ελλάδα να την εξασκήσω, ή να φύγω για εξωτερικό?
Πολύ φιλικά,
Αφροδίτη
ευχαριστω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sitim
Νεοφερμένος
ξερετε καθόλου για le monde και d'oeuvre ωράρια και τιμές πανω κάτω??
ποτε ξεκινάνε τα μαθήματα??
απο ότι βλέπω τα site τους είναι λίγο ελλιπή και δύσκολο να μάθεις κάτι...
thankss
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manospak
Νεοφερμένος
Εγώ τελείωσα το ιεκ ξυνη και τώρα είναι και ο κολλητός μου εκει. Είχανε πάει στη horeca την έκθεση. Εγώ είχα πάει πέρυσι. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. και απο τη δουλειά που γίνεται εκεί και κυρίως από τουσ καθηγητές . Για lemonde kai doeuvre δεν ξερω καποιον δικό μου να έχει πάει για να σε βοηθήσω.
TheMargav
Νεοφερμένος
Φέτος τελειώνω το σχολείο και σκέφτομαι να γραφτώ σε ιδιωτική σχολή (le monde και chef d'oeuvre έχω κατα νου). Όμως, αυτό που χρειάζομαι είναι περισσότερες πληροφορίες για το επάγγελμα, όπως ωράριο, μισθό,, δυνατότητα εύρεσης εργασίας εντός και εκτός ελλάδας και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε πως είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.