Δημοσίευση poster σε επιστημονικά συνέδρια ως φοιτητής

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,006 μηνύματα.
Καλησπέρα!

Όπως αναφέρω και στο τίτλο, ενδιαφέρομαι αυτό το καλοκαίρι και στη τέταρτη χρονιά της σχολής μου, πέρα από την παρακολούθηση συνεδρίων να προσπαθήσω να δημοσιεύσω poster σε επιστημονικά συνέδρια ως φοιτητής.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία σχετικά με τα poster και πόσο εφικτό είναι κατά την γνώμη σας να τα δεχτουν εφόσον δεν αποτελούνται από έμπειρο ερευνητικό προσωπικό ιδρυμάτων;
 

kiyoshi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 345 μηνύματα.
Οι περισσότεροι προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί ανεβάζουν ποστερς σε συνεργασία με τον καθηγητή που επιβλέπει την διπλωματική εργασία τους. Διαφορετικά νομίζω και πάλι πρέπει να συννενοηθείς με κάποιο καθηγητή. Αναφέρεσαι φαντάζομαι σε ποστερ με πειραματικό μέρος; Ή in silico/βιβλιογραφικό;
Υπάρχουν φοιτητικές ομάδες που συμμετέχουν σε συνέδρια με ομιλίες και ποστερς πάντως.
 

archaios19

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 961 μηνύματα.
Το βασικό ερώτημα είναι αν έχεις κάποιο ερευνητικό πλάνο έτοιμο ή υπό προετοιμασία ή αν απλά θες να συμμετάσχεις χωρίς κάτι συγκεκριμένο στο νου σου. Αν είναι το δεύτερο, θα σου συνιστούσα να μην το κάνεις. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείς να βρεις κάτι, απλά για να έχεις μια παρουσία σε ένα συνέδριο. Καλό είναι να υπάρχει ήδη μια έρευνα σε εξέλιξη και, αφού πρόκειται για το πρώτο σου συνέδριο, καλύτερα να είναι σε συνεργασία με κάποιον καθηγητή ή/και να είναι τμήμα μιας πτυχιακής/διπλωματικής.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top