ioanna(7)
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna(7)
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
ioanna(7)
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
ασχετο:το φροντηστηριο στην ιστορια τι το θες?
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
ioanna(7)
Νεοφερμένος
Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό!
GiannisZzz
Νεοφερμένος
Αντε ρε παιδια παμε δεν εμεινε τιποτα..
alfisti
Νεοφερμένος
ioanna(7)
Νεοφερμένος
Stauroulitsa
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Για το pc διαφωνω,,,,,φτανει να κρατας ενα μετρο......ασχολεισου και με τον υπολογιστη ...διαβασε κιολας!!!!
ioanna(7)
Νεοφερμένος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Τι εννοω...Μεχρι τα χριστουγεννα ημουνα πληρης αποφασισμενος να διαβασω και μπορουσα να συγκεντρωθω πολυ ευκολα..Μετα τα χριστουγεννα εχω σκορπισει..εχω χασει την αποφασιστηκοτητα μου στο διαβασμα και φυσικα δεν κανω συνηθως αυτο που πρεπει απο αποψη διαβασματων....αρκετη προχειρη δουλεια δηλαδη...
Παρολα αυτα ακομα θελω παρα πολυ να μπω σε 2-3 ΤΕΙ που εχω στο μυαλο μου..τα οποια ειχα ξεχωρισει απο την αρχη εφοσον γενικα δεν ειχα υψηλους στοχους απο την αρχη..απλα να διαβασω οσο μπορω και να μπω σε καποιο απο τα 2-3 ΤΕΙ χωρις να ξεσκιστω να γραψω πανω απο 15.000 μορια και λοιπα...
Οι βαθμοι μου γενικα ειναι αρκετα καλοι...αναμενουμε και βαθμους 4μηνου την Πέμπτη
Εχει βρει κανεις την θεραπεια ρε παιδια για να ξαναβρω την αποφασιστηκοτητα μου?
Η αποφασιστηκοτητα μου για να γινω φοιτητης ωστοσο παραμενει...Πιο πολυ για μενα και μετα για την φουκαριαρα την μανα μου
Stauroulitsa
Νεοφερμένος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΕΞΗ....ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Π ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ!!!!!
Μακαρι..Προς το παρον το μονο που νιωθω ειναι κουραση και τυψεις για το ανεπαρκης διαβασμα που κανω...
mimika
Νεοφερμένος
Και γω το ιδιο εχω παθει μετα τα χριστουγεννα...ενω μεχρι τα χριστουγεννα δουλευα πυρετωδως...
Τι εννοω...Μεχρι τα χριστουγεννα ημουνα πληρης αποφασισμενος να διαβασω και μπορουσα να συγκεντρωθω πολυ ευκολα..Μετα τα χριστουγεννα εχω σκορπισει..εχω χασει την αποφασιστηκοτητα μου στο διαβασμα και φυσικα δεν κανω συνηθως αυτο που πρεπει απο αποψη διαβασματων....αρκετη προχειρη δουλεια δηλαδη...
Παρολα αυτα ακομα θελω παρα πολυ να μπω σε 2-3 ΤΕΙ που εχω στο μυαλο μου..τα οποια ειχα ξεχωρισει απο την αρχη εφοσον γενικα δεν ειχα υψηλους στοχους απο την αρχη..απλα να διαβασω οσο μπορω και να μπω σε καποιο απο τα 2-3 ΤΕΙ χωρις να ξεσκιστω να γραψω πανω απο 15.000 μορια και λοιπα...
Οι βαθμοι μου γενικα ειναι αρκετα καλοι...αναμενουμε και βαθμους 4μηνου την Πέμπτη
Εχει βρει κανεις την θεραπεια ρε παιδια για να ξαναβρω την αποφασιστηκοτητα μου?
Η αποφασιστηκοτητα μου για να γινω φοιτητης ωστοσο παραμενει...Πιο πολυ για μενα και μετα για την φουκαριαρα την μανα μου
αυτο ακριβως επαθα και εγω....μετα τα χριστουγεννα δεν μπορω να συγκεντροθω καθολου...μα καθολου..πραγματικα δεν ξερω πως θα παρασει αυτη η χρονια... εχω κουραστει..μα θα πει καποιος ε, 4 μηνες εχουν μεινει....να αλλα πως θα περασουν??? ειναι η πιο καθοριστικοι μηνες της ζωης μου ομως ...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
αυτο ακριβως επαθα και εγω....μετα τα χριστουγεννα δεν μπορω να συγκεντροθω καθολου...μα καθολου..πραγματικα δεν ξερω πως θα παρασει αυτη η χρονια... εχω κουραστει..μα θα πει καποιος ε, 4 μηνες εχουν μεινει....να αλλα πως θα περασουν??? ειναι η πιο καθοριστικοι μηνες της ζωης μου ομως ...
διαφωνώ σε αυτό... δεν καθορίζεται η ζωή μας απο τις πανελλήνιες..
ΕλένηΚρ
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.