σανυ
Νεοφερμένος
Όσον αφορά το θεμα σου Φωτεινή θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις το ονειρό σου όσο νωρίτερα γίνεται. Αν δώσεις φέτος με το 10% το πιάνεις το ΠΤΝ; Γιατί δεν έχω ιδέα τι γίνεται πλέον με τις βάσεις...Πάντως στο τμήμα μου έχω γνωρίσει μερικά κορίτσια που τελείωσαν Φιλολογία και είπαν τελικά να ασχοληθούν με την προσχολική εκπαίδευση είτε γιατί τους αρέσει πιο πολύ από τη Φιλολογία είτε γιατί τους αρέσει εξίσου αλλά ελπίζουν σε μία καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση (και φυσικά μέσω ενός πολύ πιο εύκολου ΑΣΕΠ). Αν τελικά δεν τα καταφέρεις με το 10%, κάτι το οποίο απεύχομαι υπάρχει και ο δρόμος των Πανελληνίων για ακόμη μία φορά...κουράγιο, είσαι εκπαιδευμένη πια! Ή ακόμη και των Κατακτηρίων αφού τελειώσεις πρώτα τη Φιλολογία...
Αλήθεια, εσύ πώς βρέθηκες Φιλολογία; Δεν έπιασες τη βάση ή έφταιγε η μπερδεμένη κατάσταση όπως σε μένα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φω-Τεινή..
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goal
Νεοφερμένος
Αυτο που ειπες στο πρωτο σου μηνυμα για τις ψωναρες κλπ δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνω μαζι σου. Εμεις θα επρεπε αν ειχαμε γνωριστει, θα καναμε πολυ καλη παρεα!!! χαχα!!!
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
α) Πάρε το πτυχίο σου, αφού είσαι 4ο έτος.
β) Διάβασα περί ποιήματα, ταινίες, αναλύσεις... χμ χμ... σχολές "δημιουργώ πράγματα" τύπου "Κινηματογράφου" ή "ΜΜΕ" ή ακόμα και "Πλαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης" (αυτή είναι και στην πόλη σου τα Ιωάννινα)?
athene
Δραστήριο μέλος
Freya
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ έτσι νιώθω ακριβώς..Το τμήμα νηπιαγωγών όπου πέρασα το έβαλα έτσι στο μηχανογραφικό,για να υπάρχει!Μεγάλη μου βλακεία..Πιστεύω πως ποτέ δεν θα μπορέσω να δουλέψω ως νηπιαγωγός.Μου αρέσουν τα παιδάκια,αλλά μέχρι ένα σημείο.Πολύ φοβάμαι ότι θα φτάσω και στην δικιά σου θέση κάποια στιγμή,όπου θα είμαι στην πτυχιακή μου και θα αναρωτιέμαι τι στο καλό πρέπει να κάνω!Σκέφτομαι πολύ έντονα να ξαναδώσω 10% για το τμήμα θεάτρου ή κινηματογράφου,όμως η μητέρα μου λέει να μην το σκέφτομαι καν,ότι είμαι σε μια πολύ καλή σχολή και ότι θα μπορέσω να βρω εύκολα δουλειά(συν το γεγονός ότι θα δουλέυω 4 ώρες μόνο και θα πληρώνομαι). Πραγματικά,θα ήθελα την άποψή σου/σας..
να μην πας πουθενα!!!!!!!!!
τελειωσε τη σχολη σου και μετα δωσε κατατακτηριες οπου αλλου θες, μην κανεις το λαθος και παρατησεις το νηπιαγωγων....!!!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί; Επειδή είναι πόρτα προς το δημόσιο;να μην πας πουθενα!!!!!!!!!
τελειωσε τη σχολη σου και μετα δωσε κατατακτηριες οπου αλλου θες, μην κανεις το λαθος και παρατησεις το νηπιαγωγων....!!!!
athene, τι έτος είσαι; Αν είσαι μικρή ναι κάνε 10% και φύγε αφού δεν σου αρέσει. Αν κοντεύεις να τελειώσεις ντάξει, πάρτο το χαρτί να υπάρχει.
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Freya
Δραστήριο μέλος
δεν υπαρχει λογος να προσθεσω κατι αλλο!!!!
Δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα για την επιλογή σου,φταίει το σύστημα που σε βάζει σε μικρή ηλικία να πάρεις μια σημαντική απόφαση για τη ζωή σου..
Ε ρε με αυτό το σύστημα για όλα να φταίει... Δηλαδή τι ήθελες, κατά την γνώμη σου? Να φτάσεις στα 25 σου για να αποφασίσεις τι θα σπουδάσεις? Αν είναι δυνατόν 18 χρονών να μην έχεις αποφασίσει ακόμα τι θες να σπουδάσεις και αν είναι δυνατόν να θεωρείς την ηλικία των 18 μικρή.
Όπως την κόβω την κατάσταση (και σου ζητώ να με διορθώσεις αν κάνω λάθος), τι περίμενες να σου πει η μητέρα σου? "Η σχολή σου βρομάει, άλλαξε την"?όμως η μητέρα μου λέει να μην το σκέφτομαι καν,ότι είμαι σε μια πολύ καλή σχολή και ότι θα μπορέσω να βρω εύκολα δουλειά(συν το γεγονός ότι θα δουλέυω 4 ώρες μόνο και θα πληρώνομαι). Πραγματικά,θα ήθελα την άποψή σου/σας..
bionikos
Νεοφερμένος
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε ρε με αυτό το σύστημα για όλα να φταίει... Δηλαδή τι ήθελες, κατά την γνώμη σου? Να φτάσεις στα 25 σου για να αποφασίσεις τι θα σπουδάσεις? Αν είναι δυνατόν 18 χρονών να μην έχεις αποφασίσει ακόμα τι θες να σπουδάσεις και αν είναι δυνατόν να θεωρείς την ηλικία των 18 μικρή.
Όπως την κόβω την κατάσταση (και σου ζητώ να με διορθώσεις αν κάνω λάθος), τι περίμενες να σου πει η μητέρα σου? "Η σχολή σου βρομάει, άλλαξε την"?
Δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία όσο με το σύστημα πρόσβασης.. Και αν κάνεις μια λάθος επιλογή δύσκολα μπορείς να τη διορθώσεις ή τουλάχιστον πρέπει να ξαναδώσεις εξετάσεις πράγμα που διστάζεις... Έχουμε δηλαδή το ιδανικό σχολείο με τους καθηγητές πρότυπο και ένα σύστημα νορμάλ και την ιδανική ηλικία να τα κάνεις όλα αυτά....??
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δημιούργησα αυτό το θέμα συζήτησης γιατί πιστεύω ότι είμαστε πολλά τα παιδιά που δεν μας αρέσει το αντικείμενο των σπουδών μας και θέλουμε να ακούσουμε πιο πεπειραμένες απόψεις!
Έτσι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου να σας πω ότι πέρυσι που έδινα πανελλήνιες με είχε πιάσει τρέλα με την ιδέα του μηχανολόγου.Σε τέτοιο σημείο που από μαθητής του 15 κατάφερα με πολύ κόπο να μπω στους μηχανολόγους μηχανικούς Θεσσαλίας(βόλος). Το θέμα μου όμως είναι ότι δεν με ενθουσιάζει πλέον η ιδέα της σχολής..δεν έχω κίνητρο να διαβάσω, στα μαθήματα πάω σαν να είναι αγγαρεία και μόνο που διαβάζω το πρόγραμμα σπουδών νυστάζω..το θέμα μου είναι ότι πάντα μου άρεσε και ασχολούμουν πολύ με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και κυρίως το ιντερνετ..δεν είμουν ούτε web designer ούτε hacker απλά ξόδευα ώρες σε παιχνίδια, μουσικά προγράμματα ή σε social networks. Αν και στη σχολή μας είπαν ότι ο μηχανολόγος ασχολείται αρκετές ώρες με υπολογιστές, δεν με έπεισαν..δεν ξέρω τι να κάνω θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με το ιντερνέτ..πρόσφατα μάλιστα επιβεβαίωσα ότι με αρέσει αφού διάβασα κάτι βιβλία για web developers..δεν ξέρω πως να το πω.. ΒΛΈΠΩ ΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΤΟΥ ZUCKERBERG ΣΤΟ WIKIPEDIA ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΆΖΩ γαμώτο..παιδιά πείτε μου τις απόψεις αν θέλετε..να πάω σε ΙΕΚ παράλληλα με τις σπουδές; πραγματικά δεν θέλω να αφήσω τη μηχανολόγων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
npb το δραματοποιείς πολύ το πράμα.υπάρχουν και άλλοι δρόμοι εκτός από τον δύσβατο του πανεπιστημίου και αν κάποιος δεν είναι σίγουρος ότι του ταιριάζει δεν είναι κακό να ψάχνεται και αλλού.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
ρε npb τι είναι αυτό το πράμα με εσένα; αγορίνα θες να τρολλάρεις; πήγαινε αλλού όχι σε αυτό το τόπικ! ζήτησα με ευγενικό τρόπο μία πιο πεπειραμένη άποψη γιατί δεν έχω ούτε μεγαλύτερα αδέρφια ούτε ξαδέρφια στο πανεπιστημιο και προσπαθώ να μάθω και εγώ τι παίζει και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να προσαρμόσω τις σπουδές μου σε κάτι πιο ιντερνετικό..για αυτο σε παρακαλώ πάρε το δήθεν στιλακι σου από εδώ ή πες μου κάτι σχετικό εντάξει; δεν είχα κανένα να με κατατοπίσει πέρυσι σχετικά με το τι να δηλώσω γιατί διάβαζα..άντε σε παρακαλώ..
Ενώ καλά κάνεις που ρωτάς και ψάχνεσαι, στην τελευταία πρόταση μου το χαλάς...
Πάντως έχει δίκιο ο Mr K., στο πρώτο έτος όλες οι σχολές λίγο πολύ φαίνονται διαφορετικές από αυτές που επιλέξαμε...Κάνε λίγο υπομονή!
Civilara
Περιβόητο μέλος
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενώ καλά κάνεις που ρωτάς και ψάχνεσαι, στην τελευταία πρόταση μου το χαλάς...
Πάντως έχει δίκιο ο Mr K., στο πρώτο έτος όλες οι σχολές λίγο πολύ φαίνονται διαφορετικές από αυτές που επιλέξαμε...Κάνε λίγο υπομονή!
εννοώ πως θα μπορούσα να είχα ανοίξει από πέρυσι αυτό το τόπικ και να ψάξω,θα μπορούσα από πέρυσι να περάσω μία βόλτα από το τμήμα μου[είμαι από βόλο] και να ρωτήσω σχετικά με το τι παίζει αλλά δεν τα έκανα γιατί είχα το διάβασμα και μετά είχα άλλες προτεραιότητες.
τώρα πέρα από όλα αυτά, αν ήθελα από φέτος να κάνω κάποια βήματα στον ιντερνετικό χώρο τι θα μου προτείνατε; και φυσικά αναφέρομαι στο κομμάτι του web design/develop! υπάρχει ίσως κάποιο site στο οποίο μπορώ να μάθω κάποια γλώσσα προγραμματισμού ή προγραμματα για design τύπου photoshop;!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 292 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Reader
- g59
- ch2006
- tsiobieman
- Pierre Bezukhov
- NeosUser2023
- panosT436
- sophiaa
- giorgos5002
- AggelikiGr
- AdonisV
- jYanniss
- V@Per
- physicscrazy
- Kate1914
- iminspain
- gegeorgiou90
- Ryuzaki
- Hased Babis
- constansn
- A350
- Than003
- Paragontas7000
- iew
- Drglitterstar
- marpa
- DiKar
- Nala
- chester20080
- Steliosgkougkou
- Κλημεντίνη
- BatGuin
- yenev
- Conne
- sofia07
- anastasia papa
- Bobaros32
- charmander
- Praxis
- Schlimazel
- Leo komm
- Joji
- BloodyFairy
- nucomer
- VouDou
- sakplat
- Unboxholics
- Enhypen
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- Vera
- Ness
- tomftw
- Vas199
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Johnman97
- thenutritionist
- J.Cameron
- Antonius
- oups
- eukleidhs1821
- F1L1PAS
- Philologist
- xakounaamatata
- angies
- calliope
- Ria99
- Scandal
- George9989
- Chrisa
- spring day
- Gus Roger10
- niaou
- T C
- Jimmy20
- elewnora
- ggl
- Pharmacist01
- No name
- nicole1982
- aggelosst9
- rafaela11
- Σωτηρία
- johnsala
- SlimShady
- Georgekk
- korlef
- gregory nub
- Athens2002
- Slytherin
- Alexecon1991
- KingOfPop
- clevercat
- ale
- barkos
- stefan
- MarcoReus
- the purge
- Xristinaqui
- ΘανάσοςG4
- chochoru
- Meow
- kiyoshi
- adonman
- Cortes
- paulkin94
- AK-92
- azula
- jimis2001
- Ziekr
- Giii
- lnesb
- fockos
- giannhs2001
- ag97
- BioChemical
- don_vito
- Panagiotis849
- Monster Hunter
- Lia 2006
- Greg1900
- Eri0611
- sweater weather
- Scott
- Γιωργος15773
- imyrcarn
- Viedo
- Θανασης Α.
- natalix
- TonyMontanaEse
- Melina K.
- boomerang
- Mariliaaa
- Darkking
- Barka
- roud
- ioannaion
- dimlevi
- civilian
- theodoraooo
- sofiannam
- Superhuman
- Έμμα
- uni77
- Unseen skygge
- Tina02
- jul25
- jimnikol21
- Revekka
- fmarulezkd
- Steffie88
- nick 3484
- Intravenous_drug
- GiorgosAsi
- cel123
- Ν.Χ.
- Ggpg
- louminis
- Spooky29
- Thanos_D
- Μάρκος Βασίλης
- mythos
- cynzp
- Memetchi
- Kostis-Palamas
- Rene2004
- marianna04
- hirasawayui
- desna
- tymvorixos
- future.nurse.29
- MarilynSt
- SweetGirl
- Trolling Stones
- Αριάνα123
- Kostakis45
- Αλκης Κ.
- jj!
- panos007
- Ststst02
- PanosBat
- Nefiki
- gwgw_5
- Griff
- kostas83
- Johanna Mark
- Vold
- Anonym0s
- St11
- Yiorgosk
- Lab13
- B747
- Eva
- luisnazariodelima
- eri548
- NightOwl
- Mukumbura
- fearless
- KaterinaL
- tasost
- Mhtsos001
- Ιωάννα2
- ada1974
- notis_19
- χημεια4λαιφ
- panagiotis23
- Idontknoww
- EiriniS20
- Libertus
- Dimitris9
- Dimitris2001
- PanosCh002
- Πα.Κ
- Maraki196
- Σπυρακος (^^)
- kay
- Dreamer_SW
- Serotonin
- Stathis2001a
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.