Asura97
Νεοφερμένος
Με το που θα στο δωσουν το απουσιολογιο πες στους συμμαθητες σου "Να ξερετε, δεν χαριζω απουσιες σε ΚΑΝΕΝΑΝ!" και θα δεις που θα βρεθουνε αλλα δεκα ατομα απο πισω να σου πουνε "α, τελικα μαλον το θελω..."
:ρ
Μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακαρι να ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα!
Το 'χω δοκιμασμενο ρεσυ, γιαυτο στο λεω. Θα εφευγε μια μερα η απουσιολογος και μου ζηταει αν ειναι να κρατησω εγω το απουσιολογιο, μπροστα στους υπολοιπους που περιμεναν ολοι να πουνε "ξερεις θα φυγω κι εγω, μη μου βαζεις" (γυμναστικη ειχαμε) και με το που το παιρνω λεω "φυγετε, δεν χαριζω σε κανεναν" και αμεσως μαζευτηκανε 5-6 ατομα να προσφερθουνε να το παρουνε (κι ετσι τη γλιτωσα)... Δοκιμασε δε χανεις τπτ!
Εξαλλου μπορεις να πεις ενα σκετο "δεν το θελω"... Με το ζορι πια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97
Νεοφερμένος
Δυστυχως σε εμας μπορει να με αναγκασουνε μονο και μονο επειδη δε το θελει κανενας αλλος! Εγω παντως μολις ρωτησει ο καθηγητης την πρωτη μερα ποιος ειναι απουσιολογος εγω θα πω οτι μπορει να βγηκα πρωτος, αλλα δε το θελω. Το πολυ πολυ να αρχισει να λεει οτι ειναι τιμη μας να το εχουμε κλπ κπλ!
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Asura97
Νεοφερμένος
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Asura97
Νεοφερμένος
Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες...
Asura97
Νεοφερμένος
Γιατι υπαρχουν και ατομα που επειδη ειχαν το απουσιολογιο νομιζουν πως ειναι Θεοι.Η γνωμη μου;Απλα αλαζονες...
Αλαζονες ή οχι, φερε εναν-δυο στο τμημα μου να ησυχασουμε!
Σε λιγο θα κυκλοφορούν με security!
Όπως και να χει κατανοηση θα δειξει ο διευθυντης σου.Αρα relax!
Asura97
Νεοφερμένος
Αρα relax!
Προσπαθω!
alex2395
Δραστήριο μέλος
απλα πες οχι...
Asura97
Νεοφερμένος
το πηρε καποιος αλλος....απλα πες οχι...
Στη θεωρια καλο ακουγεται... στην πραξη ομως αν δεν υπαρχει καποιος που να το θελει τι γινεται?
fockos
Επιφανές μέλος
Λοιπον....
1ος (εγω) = ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!
2η = Δε το θελει
3ος = Δε το θελει
4ος = Δε το θελει
5ος(αυτος που το ειχε περυσι) = Δε το θελει
Παρακατω δεν ξερω...
Και τι σε νοιάζει αν δεν θέλεις να πάρεις το απουσιολόγιο δεν το παίρνεις... Αν στο δώσουνε με το ζόρι απλώς μην το δεχθείς. Ας βρουν λύση οι καθηγητές. Και καλά κάνεις τσάμπα αγγαρεία είναι. Αν χαθεί θα είσαι υπεύθυνος εσύ και θα έχεις κάθε λίγο τους συμμαθητές σου να σε παρακαλάνε να μην τους βγάλεις τις απουσίες....
edit: Στη β Γυμνασίου αρνήθηκα να πάω επιμελητης και με πήγαν στο γραφείο και που λέγανε ότι είναι υποχρεωτικό και κάτι τέτοια... Τότε τους ανέφερα αν είναι υποχρεωτικό θέλω να μου δείξετε τη σχετική νομοθεσία (κάτι τέτοιο δεν υπήρχε βέβαια) και δεν έκατσα επιτηρητής αφού προηγουμένως ενημέρωσαν τους γονείς μου (που τους είχα δασκαλέψει από την προηγούμενη μέρα). Αυτό το έκανα γιατί την προηγουμένη εβδομάδα είχε κλαπεί κάτι από την τάξη και οι καθηγητές κατηγόρησαν τους επιμελητές. Μάθετε να διεκδικείται τα δικαιώματα σας όσο είστε μικροί.....
Asura97
Νεοφερμένος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
όλοι το θέλουνε (ειδικά αυτοί που δν έχουν κρατήσει) αλλά το παίζουνε υπεράνω...στο τέλος όμως κάποιο θύμα θα βρεθεί...ντοντ γουορι, μπι χαπιΑσχημα νεα: ουτε η επομενη το θελει!!!
milanopassion
Νεοφερμένος
Asura97
Νεοφερμένος
Ενω στα αλλα 2 τμηματα οι πρωτοι θελουν να το εχουν!
Λοιπόν, θα αρνηθείς αφού δεν το θέλεις και δε θα σε ενδιαφέρει αν το θέλουν ή όχι οι άλλοι. Υπόθεση του γυμνασιάρχη σου είναι. Αν πάλι γυρίσει σε εσένα, ok και εμείς που το είχαμε δεν πεθάναμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.