Asura97
Νεοφερμένος
Πέρυσι στο 2ο τρίμηνο βγήκε πρώτη αυτή που είχε κληρωθεί και στην αρχή. Μετά από λίγο όμως είπε στον διευθυντή ότι δε το ήθελε και κατέλληξε το απουσιολόγιο 5-6 βαθμούς πιο κάτω, σε έναν που ήταν και ο μοναδικός που το ήθελε.
Τώρα όμως που δεν ξέρω αν αυτός θα το θέλει και φέτος, τι θα γίνει? Αν δεν το θέλει κανείς, πρέπει να το έχω εγώ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asura97
Νεοφερμένος
Asura97
Νεοφερμένος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά όμως,δεν μπορεί να σε αναγκάσει κανείς να αναλάβεις αυτήν την χαρτούρα του απουσιολογίου.Από τη στιγμή που δεν το θες,ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ.Αν δεις πως επιμένουν οι καθηγητές -συνήθως αυτοί πρήζουν για κάτι τέτοια-,μπορείς να απευθυνθείς στον διευθυντή και να του το ξεκαθαρίσεις.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Asura97
Νεοφερμένος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
εχεις δοκιμασει να πας γυμνασιαρχη στη δευτεροβαθμια?Trust me,δεν ειχα ποτε εφηβικα απωθημενα κατα τη εξουσιας ή κατι τετοιο,αλλα μια δυο φορες που χρειαστηκε να παω είτε καθηγητη στο γραφειο,είτε αυτον στο γραφειο σε ανωτερο,ολα άλλαξαν ως δια μαγειας.Οταν ξερεις πως κατι ειναι δικαιωμα σου αντικειμενικα,εκβιασμοι δεν χωρανε.Aν δεν έχεις παράξενο διευθυντή θα σε ακούσει και θα το δώσει στον επόμενο. Το είχαμε συζητήσει αυτό το θέμα παλιά με τα παιδιά του ischool και είχαν αναφερθεί περιπτώσεις που η αίτηση έγινε δεκτή και άλλες στις οποίες δεν έγινε. Είναι επομένως στον διευθυντή σου. Δήλωσέ το πάντως, δε χάνεις κάτι.
Όχι, δεν έχω δοκιμάσει απλά αναφέρω τι έχω ακούσει. Αν θες πάνε στο θέμα ''Απουσιολόγοι'', εκεί είχε γίνει η συζήτηση.εχεις δοκιμασει να πας γυμνασιαρχη στη δευτεροβαθμια?Trust me,δεν ειχα ποτε εφηβικα απωθημενα κατα τη εξουσιας ή κατι τετοιο,αλλα μια δυο φορες που χρειαστηκε να παω είτε καθηγητη στο γραφειο,είτε αυτον στο γραφειο σε ανωτερο,ολα άλλαξαν ως δια μαγειας.Οταν ξερεις πως κατι ειναι δικαιωμα σου αντικειμενικα,εκβιασμοι δεν χωρανε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
το θυμαμαι το τοπικ.Καποιοι απλα πονταρουν στο οτι ο αλλος ειναι ανενhttps://fullcirclemagazine.org/ημερωτος,ή ψαρακας.Όχι, δεν έχω δοκιμάσει απλά αναφέρω τι έχω ακούσει. Αν θες πάνε στο θέμα ''Απουσιολόγοι'', εκεί είχε γίνει η συζήτηση.
milanopassion
Νεοφερμένος
Asura97
Νεοφερμένος
Εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω αυτο το μισος για το απουσιολογιο.Δε λεω ζορικο ειναι, σε καθυστερει αρκετα πολλες φορες στο τελος της σχολικης ημερας(εγω καποιες φορες εφευγα δυο και εικοσι απο το σχολειο),σε φερνει συχνα σε δυσκολη θεση και σε αντιπαραθεσεις με τους συμμαθητες σου αλλα οπως και να το κανουμε ειναι και αυτο μια ευθυνη.Απο μικρη ηλικια πρεπει να μαθαινουμε να ενεργουμε με υπευθυνοτητα οπου χρειαζεται.Ειναι οπως η φοιτητικη ζωη σε αλλη πολλη.Κανεις δεν θελει να χασει την περιποιηση της μητερας(καλα δεν παιρνω και ορκο) αλλα κακα τα ψεματα αν δε ζεις μονος σου δε μαθαινεις τιποτα , απο τα απλα οπως να βαλεις ενα πλυντηριο μεχρι τα πιο δυσκολα οπως να διαχειριζεσαι τα χρηματα σου.
Aν και βγαίνουμε εκτός θέματος, η ανάθεση του απουσιολογίου σε μαθητές δεν είναι ευθύνη, αλλα αγγαρεία! Γιατί να μη γράφει τις απουσίες ο καθηγητής της κάθε ώρας?
Αλλά ακόμα και να το δεις ως ευθύνη που θα σε εφοδιάσει για το μέλλον σου, τι ακριβώς μπορείς να μάθεις από το να γράφεις κάποια ονόματα σε ένα βιβλιαράκι κάθε μέρα και κάθε ώρα, να καθυστερείς στο τέλος κάθε μέρας και όλα τα σχετικά που γράφεις?
Cherie
Δραστήριο μέλος
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως αυτό που αναφέρθηκε για το ότι εξαρτάται από τον διευθυντή, έχετε δίκιο. Στο Γυμνάσιο είχα αγανακτήσει και δεν το ήθελα άλλο το ρημάδι. Πήγα και του το είπα. "Δεσποινίς, το αίτημά σας δεν είναι εφικτό." Τη 2η φορά πήγα με την υπεύθυνη καθηγήτρια του τμήματος που με υπερασπίστηκε αλλά ο χλεχλές ήταν ανένδοτος! Τι νομίζουν δηλαδή? Ότι επειδή έβγαλα τον μεγαλύτερο βαθμό είμαι και άξια εμπιστοσύνης?
καλα οτι δεν εισαι το ξερουμε αλλα ουτε εγω το ηθελα 3 ολοκληρα χρονια και τωρα θα πρεπει να το εχω και στο λυκειο
CSX2033
Νεοφερμένος
Asura97
Νεοφερμένος
Απλά την 2η μέρα που θα πας σχολείο και σου πουν "εσύ έβγαλες τόσο" θα πεις "ναι αλλά εγώ το απουσιολόγιο δεν το θέλω" ε και θα το πάρει ο επόμενος 90%.
Κι αν μου τύχει το 10%, δηλαδή να μη το θέλει ο επόμενος (που δε το θέλει), τι μπορώ να κάνω?
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
τελικα ειναι υποχρεωτικο ή δεν ειναι? εγω ουτε πρωτη ουτε δευτερη απουσιολογος ουτε τελευταια θελω...
οι περσινες το πηραν η μια για να δειξει οτι αυτη βγηκε δετερη (χαχ τωρα που το σκεφτομαι 2ο τριμηνο βγηκα δευτερη οποτε επρεπε να παω δευτερη απουσιολογος αλλα κρατησανε την αλλη...πως την γλιτωσα ετσι!) και η αλλη γιατι φοβοταν να πει οτι δεν το θελει (εγω της τα λεγα αλλα αυτη δεν το λεγε απο την αρχη και οταν το πηρε και ανευθυνη την ειπανε και το πηρε και αποπανω!καλα να παθει! να μ' ακουγε!)
γενικα πιστευω οτι το απουσιολογιο δεν θα επρεπε να το κραταει μαθητης αλλα τελοσπαντων. τουλαχιστον οχι εγω...τι να το παρω να το κανω? να δειξω οτι βγηκα πρωτη ή δευτερη στην ταξη? λες και δεν ξερουν οι καθηγητες τους βαθμους που μου βαλλαν! να κανω ακομα χειροτερες τις σχεσεις με ολους τους κοπανατζιδες εκει μεσα?? εγω δεν δωροδοκουμαι! στο αλλο τμημα εγινε αυτο που ανεφερε το κοριστι που ανοιξε το τοπικ....το πηρα μαθητες 5-6 βαθμους κατω....
μακαρι να γινει και σε μας....
βασικα εξαρταται σε ποιον καθηγητη θα πεσω οταν δινεται το απουσιολογιο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.