Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 514 μηνύματα.
21-05-23
18:05
Παιδιά είμαι 16 και δεν πήγα σήμερα για να ψηφίσω; Σε διάφορα άρθρα γράφουν ότι η ψήφος είναι υποχρεωτική και ότι αν δεν ψηφίσεις θα έχεις συνέπειες όπως φυλάκιση 3ων μηνών ή καποιο πρόστιμο. Κάποια καθηγητές μας είπαν ότι δεν υποχρεωτική, τλκ τι ισχύει;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
21-05-23
18:07
Θες συγχαρητήρια που δεν πήγες ;Παιδιά είμαι 16 και δεν πήγα σήμερα για να ψηφίσω
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 514 μηνύματα.
21-05-23
18:08
δε το λεω για αυτο ΠΡΟΦΑΝΩΣ το λεω αν ειναι υποχρεωτικό ή όχι όπως λέω και στην επόμενη πρότασηΘες συγχαρητήρια που δεν πήγες ;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
21-05-23
18:09
Προφανως και δεν το λες για αυτο , ξερω να διαβαζω . Αλλα και παλι απαραδεκτοδε το λεω για αυτο ΠΡΟΦΑΝΩΣ το λεω αν ειναι υποχρεωτικό ή όχι όπως λέω και στην επόμενη πρόταση
Helen06
Δραστήριο μέλος
21-05-23
18:10
ξερεις αν ισχυει τέλος πάντων καποιο από τα παραπάνω που είπα για πρόστιμο; Ήμουν εκτός της πόλης αναγκαστικάΠροφανως και δεν το λες για αυτο , ξερω να διαβαζω . Αλλα και παλι απαραδεκτο
Guest 302501
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
21-05-23
18:40
Νομίζω δεν υφίσταται κάποιο πρόστιμο. Μόνο τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ξέρω ότι οφείλουν να παρουσιάσουν κάποιο αιτιολογικό σε περίπτωση απουσίας τους.ξερεις αν ισχυει τέλος πάντων καποιο από τα παραπάνω που είπα για πρόστιμο; Ήμουν εκτός της πόλης αναγκαστικά
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 412 μηνύματα.
21-05-23
18:49
δεν έχεις κάποιο προστιμο απ' ότι ξερωΠαιδιά είμαι 16 και δεν πήγα σήμερα για να ψηφίσω; Σε διάφορα άρθρα γράφουν ότι η ψήφος είναι υποχρεωτική και ότι αν δεν ψηφίσεις θα έχεις συνέπειες όπως φυλάκιση 3ων μηνών ή καποιο πρόστιμο. Κάποια καθηγητές μας είπαν ότι δεν υποχρεωτική, τλκ τι ισχύει;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,837 μηνύματα.
21-05-23
18:54
Αν υπήρχε κάποιο πρόστιμο ή κάτι πιστεύεις ότι η συμμετοχή στις εκλογές θα ήταν ποτέ κάτω από 90%; Δλδ λίγη λογική βρε αγάπεςΠαιδιά είμαι 16 και δεν πήγα σήμερα για να ψηφίσω; Σε διάφορα άρθρα γράφουν ότι η ψήφος είναι υποχρεωτική και ότι αν δεν ψηφίσεις θα έχεις συνέπειες όπως φυλάκιση 3ων μηνών ή καποιο πρόστιμο. Κάποια καθηγητές μας είπαν ότι δεν υποχρεωτική, τλκ τι ισχύει;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,195 μηνύματα.
21-05-23
20:32
Τυπικά είναι υποχρεωτική η ψήφος αλλά πρόστιμα δεν επιβάλλονται ποτέ.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,837 μηνύματα.
21-05-23
20:52
Μίλησε και ο νομικός μας.Τυπικά είναι υποχρεωτική η ψήφος αλλά πρόστιμα δεν επιβάλλονται ποτέ.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,174 μηνύματα.
21-05-23
20:59
Υποχρεωτική είναι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος για όσους έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους .Παιδιά είμαι 16 και δεν πήγα σήμερα για να ψηφίσω; Σε διάφορα άρθρα γράφουν ότι η ψήφος είναι υποχρεωτική και ότι αν δεν ψηφίσεις θα έχεις συνέπειες όπως φυλάκιση 3ων μηνών ή καποιο πρόστιμο. Κάποια καθηγητές μας είπαν ότι δεν υποχρεωτική, τλκ τι ισχύει;
Εφόσον είσαι 16 , δεν έχεις καμία υποχρέωση ως προς αυτό το ζήτημα .
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,195 μηνύματα.
21-05-23
21:00
Πάει με βάση το έτος γέννησης... Εφόσον είναι του 2006 έχει φέτος δικαίωμα ψήφουΥποχρεωτική είναι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος για όσους έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους .
Εφόσον είσαι 16 , δεν έχεις καμία υποχρέωση ως προς αυτό το ζήτημα .
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,174 μηνύματα.
21-05-23
21:02
Εαν κάποιος έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 2006 δηλαδή θα πάει να ψηφίσει , 15 χρονών ; Όλο μαλακίες σκέφτονται . Τέλος πάντων αυτό μας έλειπε να βάζουν τα 16χρονα φυλακή , δεν νομίζω οτι η φίλη κινδυνεύει . Έλεος αυτή η χώρα πια .Πάει με βάση το έτος γέννησης... Εφόσον είναι του 2006 έχει φέτος δικαίωμα ψήφου
Pak
Επιφανές μέλος
21-05-23
21:05
16 είναι αυτός που έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 06, ε και το πάνε με το έτος γτ τι διαφορά έχει αν έχεις γεννηθεί Μάρτιο ή Νοέμβριο πχ;Εαν κάποιος έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 2006 δηλαδή θα πάει να ψηφίσει , 15 χρονών ;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
21-05-23
21:10
Το ερώτημα είναι για ποιον λόγο γενικά το κατέβασαν τόσο ; Στα 16 οι περισσότεροι θα ψηφίσουν οτι τους πουν οι γονείς τους . Εδώ πολλοί το κάνουν ακόμα και στα 20+ αυτό . Και μετά κάθονται και σκέφτονται για νοθείες όταν όλη η διαδικασία είναι broken απο μόνη της .16 είναι αυτός που έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 06, ε και το πάνε με το έτος γτ τι διαφορά έχει αν έχεις γεννηθεί Μάρτιο ή Νοέμβριο πχ;
Sorry για το rant btw αλλά εαν δεν πω κάποια πράγματα που σκέφτομαι θα σκάσω .
Η θεματοθέτρια πάντως είναι 101% safe πιστεύω .
Pak
Επιφανές μέλος
21-05-23
21:16
Νομίζω ότι το ρίξανε στα 17 από το 16 αν δε με απατά η μνήμη μου. Η θεματοθέτρια όπως και κάθε παιδί του 06 θεωρητικά είναι 17, δεν αλλάζει κάτι μέσα σε 5 μήνες. Προσωπικά πιστεύω πως αυτοί που θα ψηφίσουν ό,τι τους πουν οι γονείς τους στα 17 το ίδιο θα κάνουν και στα 18 (και στα 20 μη σου πω) κατά πάσα πιθανότητα, δεν αλλάζει κάτι μαγικά όταν ενηλικιώνεσαι.Το ερώτημα είναι για ποιον λόγο γενικά το κατέβασαν τόσο ; Στα 16 οι περισσότεροι θα ψηφίσουν οτι τους πουν οι γονείς τους . Εδώ πολλοί το κάνουν ακόμα και στα 20+ αυτό . Και μετά κάθονται και σκέφτονται για νοθείες όταν όλη η διαδικασία είναι broken απο μόνη της .
Sorry για το rant btw αλλά εαν δεν πω κάποια πράγματα που σκέφτομαι θα σκάσω .
Η θεματοθέτρια πάντως είναι 101% safe πιστεύω .
Samael
Τιμώμενο Μέλος
21-05-23
21:21
Βρε Πακο με την ίδια λογική όμως μπορείς να το ρίξεις και στα 15 .Νομίζω ότι το ρίξανε στα 17 από το 16 αν δε με απατά η μνήμη μου. Η θεματοθέτρια όπως και κάθε παιδί του 06 θεωρητικά είναι 17, δεν αλλάζει κάτι μέσα σε 5 μήνες. Προσωπικά πιστεύω πως αυτοί που θα ψηφίσουν ό,τι τους πουν οι γονείς τους στα 17 το ίδιο θα κάνουν και στα 18 (και στα 20 μη σου πω) κατά πάσα πιθανότητα, δεν αλλάζει κάτι μαγικά όταν ενηλικιώνεσαι.
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά εαν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα ο άλλος να ψηφίσει βάσει δικής του ιδεολογίας και αναζήτησης , αυτή εκμηδενίζεται πλήρως όσο πιο πολύ κατεβάζεις τον ηλικιακό πήχη . Εκτός αυτού είναι γελοίο να θεωρείσαι ανήλικος , το οποίο σημαίνει οτι χρειάζεσαι κηδεμόνα , αλλά ταυτόχρονα να θεωρείται οτι έχεις αντίληψη να ψηφίσεις ώριμα .
Υ.Γ. Δεν εννοώ οτι δεν υπάρχουν παιδιά 16 και 17 χρονών που έχουν πιο ώριμη σκέψη απο ανθρώπους 30 και 40 χρονών , αλλά οκει καλό είναι να υπάρχει μια ηλικία για την πλειοψηφία .
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 412 μηνύματα.
21-05-23
21:52
εγώ είμαι γεννημένη τον Δεκέμβριο του 2006 και ψηφισα σημεραΕαν κάποιος έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 2006 δηλαδή θα πάει να ψηφίσει , 15 χρονών ; Όλο μαλακίες σκέφτονται . Τέλος πάντων αυτό μας έλειπε να βάζουν τα 16χρονα φυλακή , δεν νομίζω οτι η φίλη κινδυνεύει . Έλεος αυτή η χώρα πια .
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
21-05-23
23:48
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire05
- Mathitis_tou_15
- Helen06
- estrela
- Alexecon1991
- bruh_234
- Johnman97
- george777
- iew
- Mariamar
- Hased Babis
- eirinipap
- SoyN
- tfghp
- Antonius
- χημεια4λαιφ
- Mammy Nun
- BatGuin
- eukleidhs1821
- tsiobieman
- Ness
- arko
- UserGr2023
- Scandal
- thenutritionist
- Ιωάννης1234
- giannhs2001
- maril8na
- Athens2002
- Βασιλης1234
- nearos
- Drglitterstar
- Nikos_81
- Chrysa.k_
- Paragontas7000
- bill09876
- nicole1982
- nucomer
- petrosln
- arapakos
- Χάρις
- Magigi
- P.Dam.
- Joji
- charmander
- constansn
- dmav
- augustine
- DeWiN
- kiyoshi
- Steliosgkougkou
- giorgos78
- Viedo
- Meow
- Τρελας123
- Unboxholics
- Giannis_19
- Abiogenesis
- Praxis
- Panagiotis849
- GeorgePap2003
- ggl
- ΘανάσοςG4
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.