γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
12-01-21
17:55
Κωστακη μαλλον μιλας για τις μετεγγραφες. Σπανια η γραμματεια ενημερωνει με προσωπικα emails για το ΟΚ, το κανει μονο οταν καποιο παιδι εχει θεμα με τα χαρτια του. Σε εσενα ολα καλα. Ακολουθεις οτι λεει η ανακοινωση της.Σε περίπτωση κάποιου λάθους με τα έγγραφα που στείλαμε , η γραμματεία θα μας ενημερώσει ;
Διότι σήμερα βγήκε ανακοίνωση για την διαδικασία ολοκλήρωση της εγγραφής (η οποία ξεκινάει αύριο ) αλλά ακόμα δν με έχει ενημερώσει η γραμματεία.
Αν θες λες σχολη για να παιρνουν κουραγιο απο το καλο νεο οι αγωνιουντες των αλλων σχολων.
Kostakis26
Νεοφερμένος
Ο Kostakis26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
12-01-21
18:10
Δηλαδή απλά θα μπω στο link και θα ολοκληρώσω την διαδικασία ;
Εγώ άγχος γιατί στην ανακοίνωση λέει ότι όσα παιδιά ενημερώθηκαν από την γραμματεία του τμήματος να συνεχίσουν στην ολόκληρων της διαδικασίας !
είναι το τμήμα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης του ΓΠΑ
Και σε περίπτωση που όντως έχει συμβεί κάποιος λάθος , είναι σίγουρο ότι θα με ενημέρωναν;
( συγνώμη για το σπαμ)
Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο παιδί που είναι στην ίδια κατάσταση ;
Δν θα κοιμηθώ από το άγχος μου τη νύχτα !
Εγώ άγχος γιατί στην ανακοίνωση λέει ότι όσα παιδιά ενημερώθηκαν από την γραμματεία του τμήματος να συνεχίσουν στην ολόκληρων της διαδικασίας !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
είναι το τμήμα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης του ΓΠΑ
Και σε περίπτωση που όντως έχει συμβεί κάποιος λάθος , είναι σίγουρο ότι θα με ενημέρωναν;
( συγνώμη για το σπαμ)
Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο παιδί που είναι στην ίδια κατάσταση ;
Δν θα κοιμηθώ από το άγχος μου τη νύχτα !
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,976 μηνύματα.
12-01-21
21:45
Σε περίπτωση κάποιου λάθους με τα έγγραφα που στείλαμε , η γραμματεία θα μας ενημερώσει ;
Διότι σήμερα βγήκε ανακοίνωση για την διαδικασία ολοκλήρωση της εγγραφής (η οποία ξεκινάει αύριο ) αλλά ακόμα δν με έχει ενημερώσει
Chris 21
Νεοφερμένος
Ο Chris 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
19-01-21
19:42
Παιδιά ούτε έχω έχω υπολογιστή ούτε λαπτοπ και δεν ξέρω τι θα κάνω με την εξεταστική
Τι να σκανάρουμε πλάκα μας κάνουν ; Ας τα κάνουν όλα προφορικά να τελειώνουμε
Και δεν λένε τι θα γίνει με το voucher αργεί πολύ και ούτε τα χρήματα αρκούν
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,976 μηνύματα.
19-01-21
19:50
Δεν μπορείς να δανειστεις λαπτοπ ή ταμπλετ απο καποιον;Παιδιά ούτε έχω έχω υπολογιστή ούτε λαπτοπ και δεν ξέρω τι θα κάνω με την εξεταστική
Chris 21
Νεοφερμένος
Ο Chris 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
19-01-21
19:51
Ταμπλετ έχω αλλά δοκίμασα να γράψω από το word και δεν γράφει τίποτα
Μου είπαν μόνο λαπτοπ ή υπολογιστή
Μου είπαν μόνο λαπτοπ ή υπολογιστή
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
19-01-21
20:02
Απαντησε χειρογραφες τις ερωτησεις και κατεβασε ενα προγραμμα που λεγεται mobile scanner παιρνεις φωτο το χαρτι και στο βγαζει σε ψηφιακη μορφη σαν να περασε απο σκανερ κανονικο
Chris 21
Νεοφερμένος
19-01-21
20:05
Δεν είναι περίπλοκο δηλαδή ;
Εμάς οι καθηγητές μας είπαν ότι θέλουν να τα γράψουμε σε word και να τα κάνουμε μετά υποβολή
Εμάς οι καθηγητές μας είπαν ότι θέλουν να τα γράψουμε σε word και να τα κάνουμε μετά υποβολή
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
19-01-21
20:20
Ε θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους αναγκαστικα. Αυτο που σου ειπα αν ξερεις τι κανεις δεν ειναι πολυπλοκο απλα καντο προπονηση λιγες μερες πριν να δεις ποως δουλευει περιπου. Και παιξε λιγο με την εναλλαγη των εφαρμογων στο κινητο απο browser στο προγραμματακι αυτο και αναποδα κλπ γιατι θα σου χρειαστει αναγκαστικα. Εναλλακτικα ζητα να δανειστεις καποιο λαπτοπ φιλου η πηγαινε σπιτι του στην αναγκη.
Chris 21
Νεοφερμένος
19-01-21
20:21
Ok ευχαριστώ πολύ
Θα επικοινωνήσω με τη γραμματεία και θα μου πούνε για περισσότερα πληροφορίες
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
19-01-21
20:57
camscanner , ειναι πολυ απλη διαδικασια απλως εισαγεις την φωτογραφια σου και στην σκαναρει .. μπορεις επισης να κανεις merge πολλες φωτογραφιες και να τις κανεις και pdfOk ευχαριστώ πολύ
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,892 μηνύματα.
19-01-21
22:54
Τσέκαρε αυτό.
κλείσε 1 μήνα
cloud windows.
Azure Virtual Desktop | Microsoft Azure
Azure Virtual Desktop combines the scale, security, and cost benefits of Azure and Microsoft 365 for a secure remote desktop from virtually anywhere.
azure.microsoft.com
cloud windows.
Chris 21
Νεοφερμένος
20-01-21
22:21
Άλικο Σε εμενα το έγραψες ; Μπορώ έτσι από κινητό ή ταμπλετ να γράψω ;
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,892 μηνύματα.
20-01-21
23:36
Άλικο Σε εμενα το έγραψες ; Μπορώ έτσι από κινητό ή ταμπλετ να γράψω ;
Azure Virtual Desktop documentation
Azure Virtual Desktop securely delivers virtual desktops and applications remotely and provides users with the only multi-session Windows 11 and Windows 10 experience.
docs.microsoft.com
έχει client για android. Μπορεις να το δοκιμάσεις. Έχει try for free.
Azure Virtual Desktop Pricing | Microsoft Azure
Access Windows 10 Enterprise and Windows 7 Enterprise desktops and apps at no additional cost if you have an eligible Windows or Microsoft 365 license.
azure.microsoft.com
Chris 21
Νεοφερμένος
20-01-21
23:38
Εσυ γράφεις εξεταστικη με κινητό ταμπλετ ;
akikos
Επιφανές μέλος
20-01-21
23:41
Όχι.Εσυ γράφεις εξεταστικη με κινητό ταμπλετ ;
Chris 21
Νεοφερμένος
20-01-21
23:41
Θα μπορέσω σίγουρα ; Τι διαφορά έχει με το word που έχω κατεβάσει στο κινητό και στο ταμπλετ γιατί δοκιμάσα και δεν στέλνονταν κανένα κείμενο γραμμένο . Με αυτό θα είναι εντάξει ;
Έχω ρωτήσει σε τεχνικό μου λέει μόνο με λαπτοπ ή υπολογιστή για αυτό ρωτάω
Έχω ρωτήσει σε τεχνικό μου λέει μόνο με λαπτοπ ή υπολογιστή για αυτό ρωτάω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Chris 21
- Vickyoustgl
- ggl
- Demy25
- pink_panther
- jim2015
- eukleidhs1821
- Stelios725
- iminspain
- tsiobieman
- zoi._k3
- fockos
- PanosBat
- Scandal
- Αλκης Κ.
- NEKTARIOS11
- Kostakis26
- roud
- the purge
- Daydreamer
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Athens2002
- Bgpanos
- χημεια4λαιφ
- Georgekk
- Steffie88
- SlimShady
- leo41
- Idontknoww
- nicole1982
- Slytherin
- stefan
- Xristinaqui
- ΘανάσοςG4
- chris2799
- SweetGirl
- charmander
- sweater weather
- Unboxholics
- fmarulezkd
- don_vito
- uni77
- T C
- MarcoReus
- chrysm
- Αριάνα123
- KingOfPop
- lnesb
- ag97
- stamoul1s
- Jocaste
- Leukosrinokeros
- Johnman97
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- Alexandros36k
- Lia 2006
- angies
- Pharmacist01
- Xristosdimitra
- hirasawayui
- Anxious
- igeorgeoikonomo
- το κοριτσι του μαη
- Greg1900
- Monster Hunter
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.