miv
Επιφανές μέλος
Μην γελάσετε....στα 38 αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για Lower. Παρακολουθώ μαθήματα στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Τα πάω χάλια στην γραμματική και τώρα μαθαίνω τις past participles των ανωμάλων ρημάτων
Σιγα. Εγω στο lower ειχα συμμαθητη επιτυχημενο γιατρο με οικογενεια! Και σιγουρα πανω απο 38! Δεν εχει οριο η μαθηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα. Εγω στο lower ειχα συμμαθητη επιτυχημενο γιατρο με οικογενεια! Και σιγουρα πανω απο 38! Δεν εχει οριο η μαθηση.
Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σιγά, πριν 3 χρόνια που είχα δώσει P.E.T, ήταν ένας 55 και βάλε και είπε ότι το θέλει για τη δουλειά του.
Το PET ?????????????????????????????????????????????????????????????
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Το PET ?????????????????????????????????????????????????????????????
ναι, μάλλον θα έδινε και Lower μετά, όμως το PET πιάνει 10 μονάδες στον Ασεπ.
steofstratos
Νεοφερμένος
steofstratos
Νεοφερμένος
Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση
Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα"
Α και εγώ έδινα το Δεκέμβριο.Βγαίνουν 28 Ιανουαρίου. Καλή μας επιτυχία.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
steofstratos
Νεοφερμένος
Εχει προβλημα, δεν ανοιγει ουτε σε μενα.
Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει.
Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!!
miv
Επιφανές μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει παιδιά ούτε και σε μένα ανοίγει τώρα. Πιστεύω οτι υπάρχει καποιο προβλημα με τη σελίδα αυτό το διάστημα. Θα φτιάξει που θα πάει.
Το ξέρατε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα του michigan proficiency? Βέβαια όχι ακόμη για τους υποψηφίουσ αλλα για τους καθηγητές. Με πήρε τηλ. η καθηγήτριά μου. Πέρασα!!!!
μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε
ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
χθες έμαθα ότι πέρασα το proficiency του michigan! :niki::dance::pilot::drink::sman::hellas:
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητηρια και σε σενα :xixi:
thanks Krou!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε;
steofstratos
Νεοφερμένος
μπραβοοοοοοο!!!!εδωσε και η αδερφη μιας φιλης μου και περασε
ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του cambridge lower?πριν δωσουμε η καθηγητρια μας που ειναι παλαβη ειπε αρχες ιανουαριου και τωρα λεει τελη μαρτιου.για αν μην πω για το κρατικο που ελεγε οτι θα εβγαιναν αρχες σεπτεμβρη και βγηκαν 20 ιουλιου
Θα βγούν αρχές Φεβρουαρίου! καλή επιτυχία!!!:no1:
Κι εγώ πέρασα!
Πριν 3 χρόνια περίπου, αλλά γιατί να μην το χαρούμε;
χαχαχ Συγχαρητηρια!!!:xixi:
lunatic
Νεοφερμένος
μπραβο σε οσους περασαν!!!!:no1:
johndrim
Νεοφερμένος
Δίνω Lower 10/5/8 και Γερμανικά 10/5/8
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.