Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Σε μια φάση , το είπα ότι τυχαίνουν οι αγγλικές εξετάσεις με σχολικές και μου λέει : "Τυχαίνει ; Μα καλά ακόμα να καταλάβεις πως οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι δεν θέλουν να πέρνετε τα διπλώματα τόσο νωρίς; " .Επειδή διάβασα παραπάνω ότι κάποιοι δίνουν Μάϊο εξετάσεις σε ξένες γλώσσες, δεν θα είναι εις βάρος σας να δώσετε πτυχίο για ξένη γλώσσα σε περίοδο που πλησιάζει η εξεταστική ή που μπορεί να πέσει και μέσα στην εξεταστική;;; Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω στείλει μαθητές μου τη συγκεκριμένη εξεταστική περίοδο, ακριβώς για να μην τους αποσπάσω από το διάβασμα της εξεταστικής του σχολείου...
Απλά την άποψή μου λέω, τώρα βέβαια εσείς ίσως να μην έχετε πρόβλημα και καλά κάνετε φυσικά
Μπορεί να είπε και μλκια γιατί είναι και λίγο κου-κου
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Congratulations!Ποτε παμε για Proficiency?
Μάιο
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
της το είπαΚΟιτά να δεις υπάρχει κάπιο δίκιο αλλά δεν ξέρω εάν το σκέφτηκε διότι το Δεκέμβριο δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέψου όμως ότι αν κάπιος κυβερνούσε άτομα χωρίς γνώσεις τότε θα τα έκανε ότι ήθελε διότι απλώς δεν θα αντιστέκονταν και θα υπάκουαν σαν σκυλάκια. Οπότε είναι καλύτερα για κάπιον πολιτικό να μην διαθέτουν οι πολίτες ενό κράτους καθόλου γνώσεις.
αλλά απάντηση δεν πήρα
bonamin
Νεοφερμένος
Που ακριβως Bonamin?
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
2 proficiency
3 b1 και
4 ...... (δεν ξέρω)
Δεν βαριοσουνα να δινεις συνεχεια!??
Τα Timetebles απο τις εξετάσεις πότε περίπου έρχονται.
Μιλάω για Lower Michigan,Cambridge και Εdexcel!
Σας ευχαριστώ!
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
johndrim
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
10 μαϊου γραπτα και 11 προφορικα
το πρωτο πτυχιο που θα κοπω
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Δίνω 10 Μαίου Γερμανικά ξέρει κανείς σας πώς γίνετε ακριβός η προφορική εξέταση στο FIT2;;;;;;
Στις 10 Μαϊου είναι οι εξετάσεις FIT 2....Δεν σου έχει σταλεί δελτίο εξετάσεων και το χαρτί με την ημερομηνία και την ώρα;
Λογικά εσύ που είσαι από Κυπαρισσία δίνεις στο Goethe Institut της Πάτρας έτσι;
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που είπα είναι για τις εξετάσεις FIT 2 του Goethe Institut, οι οποίες είναι επίπεδο Α2
Δινω 10-Μαιου 1:00 μμ γραπτα
1-Ιουν-3:45μμ Προφορικά
Τα πρώτα στο LIMNAION Kastoria (5*)
Tα δευτερα στο TSAMIS Kastoria(Ακριβώς απέναντι απο το Limnaion )
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
ολοι δινουμε το επομενο σαββατοκυριακο ε?
εγω δινω γερμανικα Β2 το κρατικο και τα παω σκατα!αφηστε,δεν ηθελα να το δωσω και αυτη στην αρχη μας ειπε αν θελουμε να το δωσουμε και μετα μας αναγκασε!ε,την αιτηση την υποβαλλαμε την τελευταια μερα και χαλια προετοιμασια εχουμε κανει.το ξερω οτι θα κοπω και λεει οτι θα μας φωναξει αν κοπουμε!ρε παιδια,το Β1 το περασα με 139 τα γραπτα(οκ,εγω νομιζα οτι τα ειχα παει τελεια,δεν ξερω γιατι τα πηγα τοσο χαλια-οπως και τα αλλα τα παιδια)και πηγε να μου πεταξει το τηλεφωνο στο κεφαλι!ειλικρινα παιδια τρομαξα!δηλαδη εκει που δνε ειχα προβλημα,με εκανε να ντρεπομαι!τα κλαμματα πηγα να βαλω!φανταστειτε τωρα που δε θα το παρω!αφηστε και το αλλο που λεει οτι αν δεν περασουμε δεν παμε γερμανια!(καλα αυτο για πλακα το ειπε )καλα εμενα δε με πολυνοιαζει,θα παρω το Β2 του goethe(μ'αρεσει που ειμαι σιγουρη τρομαρα μου).αλλα οταν δε θελω να κανω κατι,δεν το καω,παει ακι τελειωσε!!!
σκατα,σκατα και παλι σκατα!σκατα στον κυβο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.